Προς το περιεχόμενο

techman_c

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    28
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

587 προβολές προφίλ

techman_c's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 20/03/2024 11:41 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το παραπάνω ρολόι σε άψογη κατάσταση με προστασία οθόνης μαζί με κουτί και φορτιστή. Το ρολόι έχει 2 χρόνια εγγύηση καθώς έγινε πριν περίπου μια εβδομάδα αντικατάσταση. Ασφαλώς συνοδεύεται απο όλα τα νόμιμα παραστατικά της αντιπροσωπείας. Δεκτός έλεγχος και μέσω αντιπροσωπείας για οποίον επιθυμεί πραγματικά να το αγοράσει.

    300 €

  2. techman_c

    Οθόνες για Laptops

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 06/03/2024 11:18 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται διάφορες μεταχειρισμένες οθόνες για laptops, σε άριστη λειτουργική κατάσταση με μικρά ή καθόλου σημάδια χρήσης. Η φωτογραφία και η τιμή είναι ενδεικτικές .

    40 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 18/02/2024 06:19 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται τα πλαστικά και ηλεκτρονικά μέρη, εκτός μητρικής σκληρού και μνήμης, του παραπάνω λάπτοπ σε άψογη κατάσταση. Η τιμή είναι ενδεικτική.

    20 €

  4. Επίσης τους έκαιγαν με τσιγάρα και τους μαστίγωναν μπροστά στους πελάτες μέχρι θανάτου. Στο τέλος της ημέρας του έβαζαν να προσεύχονται γονατιστοί στον αγαπημένο άγιο της dixons, στον Αϊ phone. Τα νούμερα και οι στόχοι παίζουν παντού ακόμα και στο μαγαζάκι της γειτονιάς. Μην ξεχνάς οτι και οι διευθυντές εργαζόμενοι είναι, δεν τους ανήκει το μαγαζι. Προσωπικά σε όλες τις δουλειές που εργαζόμουν εάν δεν είχα κάτι να κάνω, από μονός μου έφευγα και βοηθούσα σε άλλα πόστα, δεν χρειαζόταν κανένας μπαμπούλας να μου το επιβάλει γιατί πάνω απ’ολα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και η ομαδικότητα αλλιώς 8ωρο δεν βγαίνει! Δεν μπορείς να βλέπεις τον άλλον να πνίγεται και εσύ να πίνεις φραπόγαλο. Το σπαστό και οι Κυριακές είναι ένα τεράστιο θέμα για τους εργαζόμενους αλλά εμείς σαν καταναλωτές βάλαμε τα χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια των εργαζόμενων στα καταστήματα.
  5. Πραγματικά το επίπεδο των σχολίων στην πλειοψηφία τους, εκτός βέβαια από μερικά πολύ εύστοχα, δείχνει ότι σχεδόν τίποτα δεν έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν που αντικειμενικά οι άνθρωποι δεν είχαν πρόσβαση στη γνώση και στις επιστήμες. Απατεώνες λέει ο ένας, έκλεισε λέει ο άλλος, δεν τα κάνουν αυτά οι σωστές εταιρίες λέει ο επόμενος και ούτω καθεξής. Επιφανειακές απόψεις από επιφανειακές γνώσεις. Κανόνες και νόρμες της παγκόσμιας αγοράς, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Παντού έτσι παίζεται η μπάλα.
  • Δημιουργία νέου...