Προς το περιεχόμενο

Hyperion93

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    60
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.428 προβολές προφίλ

Hyperion93's Achievements

  1. Χαίρετε, Χρειάζομαι τα φώτα σας διότι έχω μπει σε σπίτι που 1. δεν έχει VDSL (παρότι οι εταιρίες με διαβεβαίωσαν πς έχει, τεσπα) 2. Είμαι διατεθημένος να βάλω απεριόριστα data, αλλά το σπίτι επιδή έχει μόνωση, πρέπει να τοποθετηθεί εξωτερικά το 4g/5g ρούτερ. Οπότε, η ερώτηση είναι, ξέρετε κάποιον τρόπο με εξωτερική κεραία να συνδέεται ένα 4g/5g ρούτερ εντός του σπιτιού για την ενίσχηση του σήματος; Εναλλακτικά πρέπει να κινηθώ σε αγορά ρούτερ εξωτερικού χώρου; Σας ευχαριστώ πολύ. *Ιδανικά θέλω να βρω ένα 4g+ ρούτερ για sim που να έχει επέκταση για εξωτερική κεραία.
  2. Ευχαριστώ άπαντες για τις χρήσιμες απαντήσεις σας (Sata 2,5 ssd).
  3. Χαίρετε, έχω έναν SSD που έχει πέσει λίγο η υγεία του, και θέλω να τον μετατρέψω σε εξωτερικό δίσκο για light activity. Λόγω του ότι είναι SSD πρέπει να πάρω κάποιον συγκεκριμένο USB αντάπτορα; Διότι στην αναζήτηση του σκρουτζ δεν υπάρχει φίλτρο για SSD συγκεκριμένα; https://www.skroutz.gr/c/906/aksesouar-sklhrwn-diskoi.html Θα εκτιμούσα πολύ τα φώτα σας, ευχαριστώ πολύ
  4. Ευχαριστώ πολύ. Αγόραζες από εκεί και σου τα φέρναν σε ό,τι διάσταση ήθελες; Οι γωνίες μετά ήταν αιχμηρές;
  5. Χαίρετε, έσπασα (καταλάθος) στο σπίτι που νοικιάζω ένα τζαμάκι που είναι σε ένα έπιπλο. Οι διάστάσεις είναι 37.5 cm x 10.5 cm x 0.5 cm. Οι γωνίες του ήταν μη αιχμηρές, το τζάμι όμως δεν ήταν ασφαλείας. Ξέρει κάποιος από τους συν-insomnίτες που μπορώ να βρω τέτοιο τζάμι / τζαμά σε λογική τιμή; Σας ευχαριστώ. Περιοχή: Αττική.
  6. Ανάλογα το air cooler, και ανάλογα τον ανεμιστήρα, πχ αυτό που έχω εγώ στο δωμάτιο έχει κατανάλωση 65w, αυτό που έχω στο σαλόνι και είναι μεγαλύτερο έχει 135w κατανάλωση. Ο μεγάλος ανεμιστήρας που είχα πριν είχε 100w. Όχι, σε γενική βάση έχουν λίγο περισσότερο κατανάλωση από τους ανεμιστήρες, αλλά κάνουν μακράν καλύτερη δουλειά. και είναι πολύ πολύ πιο οικονομικά απο τα A/C.
  7. Χρησιμοποίησα πέρυσι και μάλλον φέτος. Αλλά χρησιμοποιηώ Air Coolers Θα παραθέσω αυτά τα δύο που πήρα Μερικά πράγματα για Air-Coolers: Αυξάνουν την υγρασία σε αντίθεση με τα Air-condition Μην περιμένετε κλίμα air-condition, όμως είναι πολύ πολύ ΜΑ πολύ πιο φιλικά για τη τσέπη, είναι μακράν καλύτερα από ανεμιστήρες διότι χρησιμοποιούν νερό για να ρίξουν την θερμοκρασία στον χώρο και όχι απλά να ρίχνουν μόνο την δική σου θερμοκρασία (που και αυτό το κάνουν γιατί έχουν ανεμιστήρα). 1. Για το δωμάτιο γιατί είναι αρκετά αθόρυβο https://www.skroutz.gr/s/22879782/Rohnson-R-871-Air-Cooler-65W-με-Τηλεχειριστήριο.html 2. Για το σαλόνι, είναι πιο θορυβώδες αλλά πιο ισχυρό. https://www.bestprice.gr/item/2155343667/beper-ve550.html?qid=9XQETZvNEPT_0fd6e&seq=2&qo=mammut+air Μερικά Points 1. Όποτε τα δουλεύω αφήνω τα πάντα ανοιχτά γιατί ανεβάζουν την υγρασία, ρίχνουν γενικά την θερμοκρασία στον χώρο κατά 3-6 βαθμούς (και παραπάνω εάν βάλεις παγάκια - παγοκύστες) 2. Η κατανάλωση ρεύματος είναι μικρή, όσο ένας ανεμιστήρας για το 1ο (65watt) και λίγο παραπάνω για το 2ο (135 watt) 3. Μέσα στη μέρα ανάλογα τι air-cooler εχεις θα χρειαστει 1-3 φορές γέμισμα με νερό βρύσης. (Εξαρτάται από τη χρήση και το μέγεθος της δεξαμενής νερού) 4*. Στα αρνητικά είναι πως πρέπει την δεξαμενή κάθε τόσο να τη καθαρίζεις ελαφρά καθώς και τα φίλτρα. 5. Μπορούν να δουλέψουν πρακτικά σαν υγραντήρες έαν χρειάζεσαι παραπάνω υγρασία στον χώρο όπως εγώ (θέματα με ξηρή μύτη / άσθματα κλπ) 6. Ανταλλακτικά ολίγον τσιμπημένα έαν η οι κυψέλες πίσω φθαρούν και πρέπει να αλλάξουν. *Όταν το αποθηκεύεις για χειμώνα θέλει καλό καθάρισμα και ενδέχεται λόγω αλάτων να πρέπει να καθαρίσεις και τα σωληνάκια μέσα, είναι ελαφρά μπελαλίδικο.
  8. Χαίρετε, κέρδισα ένα κουπόνι που δεν πρόκειτε να το χρησιμοποιήσω διότι λήγει στις 17/10/2021 στις 23:59. Πρόκειτε για το κατάστημα του https://pcsteps.shop/ . Δεν προμοτάρω δεν λαμβάνω κάποιο είδος ή χρήματα από το website αυτό, το δίνω επειδή είναι κρίμα να πάει χαμένο καθότι το κατάστημα έχει είδη τεχνολογίας, στείλτε μου ΡΜ μόνο αν έχετε σκοπό να το χρησιμοποιήσετε παρακαλώ. Ευχαριστώ
  9. Στέλνουν συσκευασμένα / φρέσκα, και μερικές φορές και συνταγές παρασκευής μαζί, πχ μεσημεριανό - βραδυνό για μία εβδομάδα, και λόγω συνδρομής οι τιμές τους είνα ιγενικά αρκετά καλές.
  10. Χαίρετε, αναζητώ συνδρομές όπως αυτή του thrivemarket, και άλλα sites που προετοιμάζουν και στέλνουν φαγητά εβδομάδας κλπ με συνδρομή ασφαλώς. Σας ευχαριστώ.\ Κατοικώ στην Αττική.
  11. Καλησπέρα σας, τελείωσα το ΕΠΑΛ (πληροφορική), το 2010, θέλω να περάσω στην Ιατρική και να δώσω μαθήματα που θα έδιναν και στο γενικό λύκειο (;), δεν γνωρίζω το νέο σύστημα καλά, αν μπορείτε να με διαφωτίσετε ως προς την διαδικασία, σας ευχαριστώ πολύ. ΥΓ: Παρακαλώ μην αναφέρετε περί κατατακτηρίων, ηλικίες, βάσεις αν το χω κλπ, δεν επιθυμώ συμβουλή επ αυτού, παρά μόνο του πρακτικού ζητήματος που θέτω. ΥΓ 2: Το σχολείο που πήγαινα δεν γνωρίζει, είπαν μόνο για την διαδικασία μέσω ΕΠΑΛ που πρέπει να παρακολουθήσω 2α λυκείου κλπ που δεν υπάρχει περίτπωση, μην το αναφέρετε παρακαλώ πολύ.
  12. Καλησπέρα, γνωρίζεται σε ποιο ελληνικό μαγαζί μπορώ να βρω μύτες για να αντικαταστήσω στο στυλό του εν λόγω ταμπλετ; Ευχαριστώ πολύ
  13. Έχω budget μέχρι και 80 ευρώ, έχεις κάτι να προτείνεις ;
  14. Αυτό πως σας φαίνεται; https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/mwe-series/mwe-650-bronze-v2-230v/#specifications
  • Δημιουργία νέου...