Προς το περιεχόμενο

george1703

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    501
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.545 προβολές προφίλ

george1703's Achievements

  1. Η gulietta μου αρέσει κ μένα αλλά έχω ακούσει ότι καταπίνει βενζίνη αυτή με τα 150hp
  2. Τί θα προτείνατε για hatchpack μέχρι 15000 μέχρι 10 ετιας; Μου αρέσει το opel Astra k βενζίνη με τα 150 άλογα. Λόγω του ότι δε κάνω πολλά Χλμ πάω αναγκαστικά σε βενζινοκινητήρα. Τι άλλο έχετε να προτείνετε σε αυτά τα λεφτά με τουλ 130 ίππους και πάνω από 1200cc??
  3. Καλησπέρα, είμαι σε αναζήτηση σκληρου δίσκου για αποθηκευση αρχείων. Για προγραμματα και λειτουργικό έχω εναν m2 970 evo. Θα ήθελα εναν 2.5 ssd ώστε να μπορώ να τον κάνω και εξωτερικό . Τι προτείνεται . Αξίζει να πάω σε https://www.skroutz.gr/s/24282136/Samsung-870-QVO-SSD-1TB-2-5-SATA-III-MZ-77Q1T0BW.html ή σε https://www.skroutz.gr/s/26796338/Samsung-870-Evo-SSD-1TB-2-5-SATA-III-MZ-77E1T0B-EU.html ? Το budget είναι max 100ευρώ και η χωριτικότητα θέλω να είναι τουλαχιστον 1TB, το οποίο νμζ είναι οκ γι αυτα που θελω να αποθηκευσω .
  4. Δυστυχώς οι περισσότεροι μηχανοβιοι δεν ξέρουν να οδηγούν και άμα τους χτυπήσεις με το αυτοκίνητο χάνεις το δίκιο σου και μόνο ζημιά σου προκαλούν.
  5. 1ον δεν έπεσαν στο χαντάκι οι μπροστινοί τροχοί . 2ον ελέγχθηκαν ακρομπαρα και ημιμπαρα και μου είπε ότι είναι οκ Σχετικά με αυτούς που λένε ότι πρέπει να ισιωσει το τιμόνι. Θα χρειαστεί και δεύτερη φορά ευθυγράμμιση;
  6. Χθές είχα ένα ατύχημα, στην προσπάθεια μου να κάνω αναστροφή σε έναν χωματόδρομο έπεσαν οι δύο Ρόδες σε ένα νεροφαγωμα και αναγκάστηκε να με τραβήξει ένα τέσσερα επί τέσσερα. Μετά από αυτό παρατήρησα ότι το τιμόνι έχανε προς τα δεξιά. Σήμερα το πρωί πήγα το αυτοκίνητο σε λάστιχα και μου έκανε ευθυγράμμιση. Όντως είχε αποκλείση απότι μου είπε. Είχε και ακρομπαρα ημιμπσρα αν επιρεαστηκαν και μου είπε ότι είναι οκ. Όμως νμζ ότι πάλι το τιμόνι έχει μια μικρή αποκλείση. Παραμένει σε ευθεία κατά την κίνηση αλλά η θέση για την ευθεία είναι ελάχιστα προς τα δεξιά.(αν κρατάω σε αυτό το σημείο το τιμόνι όμως δε παρεκλεινει). Τι μπορεί να φταίει και σε τι μάστορα πρέπει να το πάω; Αν το αφήσω έτσι μπορεί να προκληθεί ζημιά; Φαντάζομαι δε θα χρειαστεί επιπλέον ευθυγράμμιση.
  7. Στην αγορά ποδηλάτου πρέπει να δεις ποιο ποδήλατο σου κάθεται καλύτερα και σαν μέγεθος και σε στάση σώματος. Επίσης, κοίτα να είναι όσο πιο ελαφρύ γίνεται. Σε αυτά τα λεφτά συνήθως βρίσκεις μηχανικά δισκόφρενα και το μόνο που σου προσφέρουν είναι Extra βάρος. Εγώ θα σου πρότεινα να δεις Ideal nergetic, το οποίο είναι trekkingκςι vfm σε αυτά τα χρήματα.
  8. Δεν ξέρω, το αυτοκίνητο είναι του 2000 και το πήρα φέτος μεταχειρισμένο
  9. Γίνεται να το κάνω κάπως εξαερωση;
  10. Έχω ένα Fiat punto και έχω το εξής πρόβλημα. Όταν βάζω βενζίνη ενώ μπορεί να πάρει λίτρα σκάει η αντλία σαν να έχει φουλάρει. Στην αρχή μου το έκανε σε συγκεκριμένα βενζινάδικα τώρα το κάνει σε όλα και λέω στους βενζιναδες πχ βάλε 15 λίτρα και το πατάνε χειροκίνητα. Ενώ σκάει πάλι. Τι μπορεί να φταίει;
  11. παιδες και εγω εχω ενα fiat punto και τον Ιουνιο είχα αλλαξει την μπαταρία βάζοντας μια bosch. αυτες τις μερες με τα κρύα επαιρνε αμεσως μπρός (τσακμακι που λενε ) αλλα έσβηνε η ενδειξη απο το ρολοι. Χθες που δεν ειχε τοσο παγωνιά πήρε κανονικά χωρις κανενα συμπτωμα. Σήμερα που είχε πάχνι το πρωι , πήρε κατευθειαν, μηδενιστηκε το ρολοι, και σε κάποια φάση για 1 δευτερολεπτο εκαναν κατι περιεργα οι δεικτες και μετα συνήλθαν. Παω και εγω για καινούρια μπαταρία?
  12. το polytrol το εχω δει αλλα λενε οτι ειναι κυρίως για εξωτερικά πλαστικά επειδή είναι πολύ παχύρευστο. Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς στο εσωτερικό?
  13. Διάβασα και εγώ αυτήν την μέθοδο αλλά να πω την αλήθεια φοβάμαι να την κάνω μη τα κάνω χειρότερα. Θα προτιμούσα κάτι σε αλοιφή
  14. Έχω ένα Fiat punto 188 το οποίο θέλω να το κάνω ένα restoration από μέσα και να το επαναφέρω σε μια καλή κατάσταση. Σε αρκετά σημεία τα πλαστικά του στο εσωτερικό έχουν κάποιες γρατζουνιέσ και έχουν χάσει το χρώμα τους. Τι προτείνετε για τξμ επιδιορθωση των γρατζουνιων και την επαναφορά του χρώματος;
  15. στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ισχύει η κρατική επιδότηση που δίνουν ή ειναι μόνο για τα ρητροπρογραμματα?
  • Δημιουργία νέου...