Προς το περιεχόμενο

mandata

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    15
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

633 προβολές προφίλ

mandata's Achievements

  1. H TR βαση εχει μικρη καλυππτικοτητα. Παρολα αυτα τα 4 χερια ειναι πολλα. Για να ξερεις την επομενη φορα βαψε πρωτα το τοιχο μπλε ή κιτρινο, θα σου πρότεινα κιτρινο και μετα το πρασινο. Παντως πρεπει να εχεις μεγαλο ημιοροφο, μια και μιλαμε οτι χαλασε χρωμα για 80-90 τεραγωνικα. η ανομοιομορφία στον τοιχο δεν εχει να κανει με τις χρωστικες ουτε με το αστάρωμα, αλλα με την καλυψη. Και κατι ακομα. Με τετοιο καιρο που εχει πολυ υγρασια, δεν βαφουμε μεσα σε δυο ωρες αλλα την επομενη μερα, για να εχει στεγνωσει το χρωμα.
  2. Δεν χρειαζονται απομαγνητοφωνησεις. Χρειάζεται όμως να γράψεις αναλυτικά ημερομηνια και αν εχεις και ωρα που τουςπηρες ή σε πηραν τηλεφωνο. Αν εχεις κρατεισει και ονοματα ακομα καλυτερα. Κανε και ενα prt scr απο το κινητό σου και στειλτο, για παν ενδεχόμενο. Για το δευτερο δεν συμφωνω. Κανεις απευθειας καταγγελια στην ΕΕΤΤ ζητωντας πρωτα απο ολα αποχρεωση και την απομαγνητοφωνιση για καθε νομμη χρηση. Στη συνεχεια σου απανταει η ΕΕΤΤ και σε κοινοποιει σε ολα οσα τους στελνει. Το εχω κανιε πριν 3 χρονια. Ο ΠΟΤε κάνει τη σύνδεση δεν επεμβαίνει στη διακοπή.
  3. θα εχει 2 ηλεκτρικες σομπες. Μια στη πριζα και μια φυσικη πυρακτωσης καλωδιων. η δευτερη θα του ερθει και τσαμπα ....δεν καιει ρευμα.
  4. οτι και να παρεις πριν αρχισεις να ρίχνεις ακαταπαυστα κανε μια δοκιμη σε ενα σημειο στα μαρμαρα που δεν πολυ φαινεται. Υπαρχει περιπτωση μια και ολα αυτα ειναι καυστικα να σου φαει το μαρμαρο. Και λαβε υποψη σου οτι μετα θες αδιαβροχοποιηση. Θα ανοιξεις τους πορους με αυτο και αν δεν τους κλεισεις θα γινει πολυ χειροτερο απο πριν. Αν ειναι πολυ δυνατο και θελει αραιωση, νερακι του θεουλη. της durostic το εχω δοκιμασει κανει δουλεια. μετα χρησιμοποιεις σιλοξανη απο οτι λεει στις οδηγιες, για αδιαβροχοποιηση. σε μενα εκανε δουλεια αυτο για 3 μηνες μετα... παπαλα. οποτε βρηκα τη ευκολη λυση. πηγα διπλα στο νεκροταφειο στα μαγαζακια που φτιαχνουν ταφους χρονια και μουδωσαν μια αλοιφη. 5 χρονια μετα.. ολα ειναι μια χαρα.
  5. ytong ή Αblock. ιδια γευση κοινως πορομπετον. Το σπατουλαρεις ακομα και με την ιδια του την κολλα και τελειωσες ή βαζεις μιας στρωσεις σοβα ετοιμο θα ελεγα μαρμολαιν που ειναι και φτηνος. Δεν ξερω ποσο ψυλο θα το κανεις και αν θα βαλεις σκεπες επανω, θα σου ελεγα παντως ανα 1 μετρο περιπου να βαλεις και ενα σεναζακι για παν ενδεχομενο. Προσεξε μονο την πρωτη στρωση να ειναι καλα αλφαδιασμενη. α)φοτο 1 & φοτο 2 εσωτερικη υγρασια δεν εχεις θεμα ιδιαιτερο ειναι ευκολη η λυση του. Δημιουργειτε απο διαφορα θερμοκρασιας. εξω κρυο μεσα πιο ζεστα, και καθολου εξαερισμος. β) Φοτο 3 περναει νερο απο εξω και σου δημιουργεί υγρασίες α) καλο καθαρισμα με αντιμουχλικο ή χλωρινη. για να το καθαρισεις το περνας το αφηνεις καμια ωρα το σκουπιζεις με βρεγμενο πανι, επαναλαμβανεις το ιδιο 2, 3 φορες. Στεγνωνει το περνας ασταρι και πλαστικο οτι θες. απο καθαριστικα και αντιμουχλικα εγω προτιμω newline. αν εχεις κανει πλεον σκεπη και εχει μονοση λογικα θα σταματισει και να σου μαζευει. ασταρι και πλαστικο για τη πρωτη φοτο. Για εκει που εχεις υδροχρωμα προσοπικα θα το εβγαζα μια και αργα ή γρυγορα θα σου ερθει κατω απο τα πολλα χερια. Ειναι φτυνο εχει αερισμο ο τοιχος αλλα δεν εχει αντοχη και οτι ακουμπισει πανω του γινεται ασπρο. και βασικα δεν πλενετε. Εγω θα το χρησιμιποιουσα μονο σε καμια αποθηκη, οχι για σπιτι σημερα. Αν θελεισεις να το βγαλεις σου λεω και πως βγαινει ευκολα και τι θα βαλεις για να εχεις τις απαιτουμενες προσφύσεις. β) αν δεν βρεις απο που σου μπαινει νερο τσαμπα κόπος ειναι ολα. Το μονο που κανεις ειναι να μην φαινεται. Για να το φτιαξεις απλα ασταρι (διαλυτη ή μταλων) και μετα πλαστικο. @papoys1 αυτο που λες δεν ειναι κακο, αλλα θα το προτιμούσα για του χρονου. αν συνεχίσει να βγαζει καποια στιγμη θα ξερασει και στη γυψοσανιδα. οχι αμεσα αλλα μετα απο 5-6 χρονια.
  6. Δεν εχεις καταλαβει κατι μαλλον. Η επεκταση του χρονου αναμονης, δεν ειναι για δικη σου προστασια αλλα του πωλητη. το ali δεν λειτουργει οπως το ebay που εχεις συγκεκριμενο χρονο για να ζητησεις refund. Μετα τη λήξη του χρονου που σου δινει, μπορεις να ζητησεις refund, με αιτιολογια οτι δεν παρελαβες. Κι εγω εχω παραγγελια που δεν εχω παραλαβει και εστειλα αιτημα για refund πριν λήξει ο χρονος παραμονης και πηρα αυτη την απάντηση. Dear χχχχχχχχχχχχχχχ, Just a quick email that your order 800667χχχχχχχχ965 is about to finish because the On Time Delivery date will soon be expired. We hope you're happy with your purchase. If you want to return the item(s) or apply for a refund, you still have 15 days after order finished to do so. We'd also love to hear what you thought of your order and invite you to leave feedback for the seller. Any questions? Don't feel shy to get in touch with us, we're happy to help! περιμενω λοιπον να λήξει ο χονος αναμονης και μετα θα παω για refund.
  7. Το παλιο κουτι του οτε δεν εχει καμια σχεση με την οπτικη ινα που θα εχεις (αν εχεις) μεχρι το σπιτι σου. Ο καλυτερος τροπος ειναι να μπεις στο siteπου σου εδωσαν παραπανω και να δεις αν οντως ερχετε οπτικη μεχρι εκει. Πρεπει αν το δεις διοτι μεσα απο αυτο θα παρεις και την επιδοτηση 13€ το μηνα +48€ γι ενεργοποιηση. Και ναι με FTTH θα εχεις οτι πληρωνεις ητε 100 ητε 200 εγγυημένα Αν κρίνω απο την απαντηση που σου εδωσαν αυτοι που εσκαβαν το δρομο τοτε εχεις οντως προδιαγραφες για οπτικη FTTH Αυτο που κανουν ολες οι εταιρειες -εργολαβοι ειναι να σκαβουν το δρομο και να αφήνουν αναμονες ητε πανω σε τοιχο για μονοκατοικιες ητε, στο πεζοδρομιο σε πολυκατοικιες, ουτως ωστε οταν κανει καποιος αιτηση να συνεχίσουν τη γραμμη μεχρι την πρώτη πριζα. Μια διορθωση μονο στα παραπανω που γραφτηκαν. ΔΕΝ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟΙΧΟΥΣ. 😁 τους τρυπάνε και η ολη εργασια γινεται με καναλι, μεχρι την πρωτη πριζα.
  8. Δεν θα δεις να σκάβουν το δρόμο ΜΕΤΑ την τοποθέτηση. Αν ειναι για fttc το μονο σκαψιμο που γινεται ειναι μεχρι την καμπινα σε ενα λουκι 10 -20 ποντων.
  9. αφου κλείσει η παραγγελεια και δεν εχεις παραλαβει μπορεις να κανεις αιτημα για full refund. Μεχρι τοτε απλα περιμενεις και επικοινωνεις με τον πωλητη ρωτωντας τον που ειναι το δεμα σου. Προσοπικα δεν κανω σε κανεναν extended. Αν ειναι σοβαροι ας κοιταξουν να βρουν τοπους να ερχονται στην ωρα τους, οπως κανουν αλλοι πωλητες στο ali. Μηπως να επαιρνες τηλεφωνο στο αεροδρομιο για λιγο χ#@#μο?
  10. Ηλεκτρολόγοι να σου δώσουν πιστοποιητικα ενα σορο, δεν το συζητάμε. Εχουν γεμίσει οι κάδοι και τα κουτιά του οτε με τηλέφωνα. Θαθελα να κνω μια ερωτηση Αν βραχυκυκλώσω ουδετερο και γειωση σε ενα καλωδιο, της κουζινας ας πουμε, δεν θα πρεπει να πεσει το ρελε? Το εκανα και δεν επεσε. Παρολα αυτα αν βραχυκυκλώσω φαση ουδετερο πεφτουν ολα και ρελε και ασφαλεια. Τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση?
  11. Καλα σου λεει ρε jazzu4ia τι σε νοιάζει εσένα, εσύ ρώτησες ?? χαχαχα οτι νανε. Πουσε δε μετρανε τα ποστ εδω...
  12. EETT λέγετε ελληνικη επιτροπη επικοινωνιων και ταχυδρομείων. Ο ΟΤΕ ειναι υποχρεωμένος στα προιοντα που ειναι σε ρύθμιση- σταθερο τηλεφωνο και internet - να ειναι ποιο ακριβός διοτι πουλαει το προιον του στους παροχους. οσο για τις βλαβες.... καλυτερα να μη το συζητάμε. Οι παροχοι εχουν τεχνικους μια με δυο φορες την εβδομαδα στις εγκαταστασεις του ΟΤΕ για να φτιαξουν τις βλαβες τους. Αν εισαι τυχερος και πεσεις σε αυτες τις μερες εχει καλος αν οχι.......... -Ο ΟΤΕ ειναι υποχρεωμένος να σου δωσει απαντηση μεσα σε 48 ωρες αν εχεις καλωδιακή βλαβη ή να στο φτιαξει μεσα σε αυτες τις ωρες. αυτο γραφει η συμβαση που υπογραφεις. -δεν εχεις ΔΕΗ δεν εχεις και τηλεφωνο στους παροχους λογο VOIP. στον ΟΤΕ εχεις. δουλευει με δικο του ρευμα και δε το χρεωνει μαλιστα. τα triple play που εχουν και οι δυο αυτοι που λες ειναι με δυο λογια.....γτπ ....οπως ειπε και καποιος αλλος πιο πανω. εχεις ρωτησει καταστημα wind ή vodafon να δεις ποσα και τι καναλια εχουν; και τι παιζουν; αστα φιλε μου ...γτπ ...απλα... οσο για τις εξελίξεις....απλα σου λεω οτι ο ΟΤΕ εχει και λειτουργει 100 mbps αναγκαστικα σε δοκιμαστικο σταδιο απο το 2010 γιατι πρεπει πρώτα οι υπόλοιποι να εχουν την υποδομη να βαλουν. Οπως εγινε και το 2011 που εβαλε ο ΟΤΕ VDSL 30αρι σε σπιτια και εφαγε 30,000 προστιμο για καθε συνδεση που εκανε. Ο λογος? δεν ηταν ετοιμοι οι παροχοι να προσφέρουν αυτοί VDSL..... Στο σπιτι μου εχω Vodafon internet και τηλεφωνο ΟΤΕ. αν βαλω ΟΤΕ adsl θα ειμαι μονιμα συνδεδεμενος με 20+ mbps, με τη vodafon ειμαι στα 16mbps ειμαι 250 μετρα απο το κεντρο. η αιτιολογια της vodafon...δεν μπορουμε να αφήσουμε προφιλ με μικροτερo απο 9 SNR.. μια μερα τους ξέφυγε γιατι ειχε ερθει τεχνικος για βλαβη και ειδα 20195 και τρομαξα νομιζα πως χαλασε το pc..... Οποτε οπως καταλαβαινεις ΟΤΕ και παλι cosmOTE(NEW) Τα σχολια δικα σας
  13. Φυσικό ειναι. Έχουμε καμιά βιομηχανία που να κατασκευάζει αναρτήσεις ας πούμε? Ή έχει καμιά μεγάλη βιομηχανία αυτοκίνητων παγκόσμιος? Όλες έτοιμα αντικειμενα παίρνουν από μηχανές μέχρι ρόδες.
  14. οι "φτηνιάρικοι" κινεζοι φτιαχνουν αεροπλανα και εμεις οι πλουσιοι δε δινουμε άδεια να κυκλοφορήσει το μοναδικό αυτοκίνητο που κατασκευαζεται στη χωρα μας. όπως επίσης κλείνουμε και κάθε μονάδα παραγωγής οχημάτων του στρατού (ΕΒΟ). ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ σου
  • Δημιουργία νέου...