Προς το περιεχόμενο

Jorvik

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    179
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.555 προβολές προφίλ

Jorvik's Achievements

  1. Jorvik

    Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

    Eμενα τελικα τραβηξε 600λιρες παρα την περσινη συνδρομη των 299 και το ELBIRD που περασα. Τεσπα και στις 600 καλα ειναι για ενα χρονο euroleague
  2. Jorvik

    Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

    Mπηκα τελικα μεσω chrome και Urban Vpn, εκανα reactivation με 480 λιρες (600 - 20%), ανανεωνεται επισημα στις 20/09 μεσημερι. εβαλα ρεβολουτ οσο λεφτα πρεπει, θα ενημερωσω σε 2 μερες τι θα γινει.
  3. Jorvik

    Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

    Σου απάντησαν ; Oχι Να φανταστω ειχες αφαιρεσει περισυ και την κάρτα ; Οχι
  4. Jorvik

    Έκπτωση ΕuroleagueTV 50%

    καλα νεα. κριμα που το φοβηθηκα και ακυρωσα την συνδρομη μου προχτες. Μολις εστειλα εμαιλ οτι την ακυρωσα κατα λαθος. για να δουμε αν θα μου την ξανα ανοιξουν ή μπα. Στο εμαιλ το λεει παντως : Didn't mean to cancel or want to keep your access? Please contact euroleagu [email protected] to renew.
  5. Καλημερα σε ολους, παρελαβα σημερα το πρωι στην εκτιμωμενη μερα παραδοσης τους. Πρωτη φορα σε pegasus μετα απο adidas ultraboost, και nike zoom X infinity flyknit. Για να δουμε τι θα δουμε. Με το καλο να παραλαβετε και οι υπολοιποι.
  6. Jorvik

    Ψησταρια Υγραεριου

    Kαλησπερα, οσοι πηρατε την jamestown maddox 4.1 τι μπουκαλα χρησιμοποιειται;
  7. Παρασκευη βραδυ μεσα σε 15 λεπτα ειχα παραλαβει την βαλιτσα και ειχα βγει στον χωρο των parking.
  8. Θα σας πω σημερα το βραδυ ποσο θα περιμενω την βαλιτσα που επιστρεφω Ελλαδα.
  9. Ποια μιση ωρα; Λογω πολλων επαγγελματικων ταξιδιων υπηρχαν αρκετες φορες φετος που περιμενα τις βαλιτσες πανω απο μια ωρα.
  10. Οσο και να προσπαθουσα με το urban free δεν το καταφερα. Τελικα περασε με το Hola Vpn extension του Chrome. Thanks στον ΤS
  11. Τελος η προσφορα, αλλαξε η τιμη του απο οτι βλεπω
  12. +1. Εφυγα πριν λιγο καιρο για Ελβετια και βλεπω να ερχονται πολλα παιδια χωρις να εχουν καποιο πτυχιο και χωρις να εχουν βρει ηδη δουλεια εκει. Αποτελεσμα; Μπαινουν μεσα καποιες χιλιαδες ευρω και φευγουν πισω αρων αρων. Ακουνε ολοι βασικο μισθο κοντα στα 3500 αλλα δεν κοιτανε οτι για να μεινεις πχ σε ενα shared flat με αλλους 3/4/5/6 θες κανα 1000 το μηνα. Δεν ξερουν οτι το σουβλακι εχει 16, η πιτσα 20, η καρτα απεριοριστων διαδρομων για 3 ζωνες 125/μηνα, η υποχρεωτικη ασφαλιση σου απο 200+/μηνα αναλογα την ηλικια κτλπ. Καλο ειναι να τσεκαρεις πολυ προσεκτικα τα παντα, να ρωτησεις Ελληνες που ζουν εκει και αν νομιζεις οτι θα τα καταφερεις να επιβιωσεις τοτε να ξεκινησεις να πας.
  13. Ψαχνω να δω αν εχει ειπωθει αλλα δεν βρηκα κατι, παιζει να εχει κανα καταψυκτη;
  14. Jorvik

    PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

    Δυστυχως και το laser εχει χαλασει αλλα και το auto insert / eject function. Εκανε καλη δουλεια ο γιος μου. 😃
  15. Jorvik

    PlayStation 4 Topic v2 [PS4][PS4 Pro]

    Kαλησπερα, θα χρειαστει να αλλαξω dvd drive στο ps4 slim που εχω. Εχει αλλαξει κανεις εντος αττικης; Θα ηθελα να μαθω τιμες και περιπου χρονο επισκευης. Ευχαριστω προκαταβολικα.
  • Δημιουργία νέου...