Προς το περιεχόμενο

mania1983

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    79
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.593 προβολές προφίλ

mania1983's Achievements

  1. Απλα με easy mail παιδιά υπομονη. Με παραγγελία τηλεόρασης από Public 25/11 και sms από easy mail 27/11 οτι παρέλαβαν, μου ήρθε χθες 10/12!lol Όποιος μπορεί πάει και το παίρνει μόνος εννοείται.
  2. Καλημέρα! Αντίστοιχα κι εγώ από πλαίσιο με παραγγελία 19/11παραλαμβάνω αύριο. Μια χαρα οι τύποι. Η vodafone που είχα πληρώσει όλο το ποσό, μου είπαν δεν ξέρουν ακόμα, μάλλον από 24 και μετά.Επιστροφή χρημάτων εννοείται.
  3. mania1983

    Nintendo Switch Topic v2

    Γεια χαρα φιλε μου. Για το scull που ρωτας, ναι, εγω πληρωσα τελωνειο. Αλλα δεν επαιζε ουτε σε amazon ουτε πουθενα. Παντως η ποιοτητα του grip ειναι απιστευτη, πλεον παιζω σχεδον μονο handheld, δεν το βγαζω ποτε. Αν θες να παραγγειλεις αραξε λιγες μερες γιατι σημερα ειδα στο site τους για black friday προσφορες που αξιζουν. Οποτε καλο ειναι, θα γλιτωσεις χρηματα.
  4. Καλησπέρα και από μένα, Είμαι σε φάση αγοράς laptop σε 13 ίντσες, αντε το πολύ μέχρι 14 και αυτό που μου έχει κάνει κλικ πολύ από εμφάνιση αλλά και χαρακτηριστικά είναι το matebook 13. Καποια γνώμη από κάποιον που το έχει δουλέψει; Ουσιαστικά η χρήση θα είναι browsing πιο πολύ, ίσως λίγη ηχογράφηση με κιθάρα και μουσικά πράγματα, όχι τίποτα τρελό και που και που κάνα Light gaming, δλδ indies πιο πολύ, emulator μέχρι και dream cast το πολύ και ίσως κάνα παιχνίδι που απλώς να το σηκώνει. Έχω παίξει δλδ ότι ήθελα σε ps4, έχω switch και σε λίγο ps5. Οποτε για την χρήση αυτή το προτείνετε; Μου αρέσει πάρα πολύ το design του είναι η αλήθεια και από κωτσοβολο με απαλλαγή ΦΠΑ + απόσυρση laptop 100 ευρώ, βγαίνει γύρω στα 480. Στην αρχή ήθελα να πάω σε MacBook air, πιο πάνω δλδ και οικονομικά αλλά θα έχανα και το κομμάτι gaming. Κάποια γνώμη; Ευχαριστώ.
  5. mania1983

    Jbl 2.1

    Στο woofer που ακουσα,σιγουρα αξιζει. Αλλη η αισθηση. Εγω βγηκα απ το διλημμα τελικα και κατεληξα στο 5.1 Ε δεν γινοτανε, σ αυτη τη τιμη ηταν πολυ τιμιο Παντως πρεπει να εξαντληθηκαν οι 5.1 απ τα media markt,ολοι αυτη επαιρναν. Οποτε αν σε ενδιαφερει η 3.1 η η 2.1 μιας και ειναι και οι 2 σε καλες τιμες, θα σου λεγα να μην το αφησεις για παρασκευη.
  6. mania1983

    Jbl 2.1

    Thanks για τις απαντησεις φιλε μου.Αν το δοκιμασεις κι εχεις πιο ολοκληρωμενη αποψη ριξε κανα mini review!
  7. mania1983

    Jbl 2.1

    Καλημερα φιλε μου.Πηρες την JBL 5.1 εννοεις? Εντυπωσεις στο surround??Αξιζει τα εξτρα περιπου 200 ευρω απο την 3.1?Με τα αποσπωμενα ηχεια και την μπαταρια τους σε βαθος χρονου τι γινεται?Αλλαζει? Εγω περασα χθες απο κοντα,τις ακουσα,σιγουρα παω για την 3.1 αντι της 2.1 τελικα.
  8. mania1983

    Jbl 2.1

    😂 Βασικά ταινίες και gaming ήθελα να γράψω.Αντε και καμιά μουσική :P. Απλα το θέμα μου δεν είναι για sony η samsung. Αποκλειστικα ανάμεσα σε JBL 2.1 η 3.1.Σαν χώρος και απόδοση δηλαδή.Και διάφορα χρημάτω.Αν με την 2.1 δηλαδή θα είμαι κομπλέ.
  9. mania1983

    Jbl 2.1

    Καλημέρα σας. Είμαι σε αναζήτηση αγοράς soundbar αυτόν τον καιρο και μιας και είναι η βδομάδα με προσφορές,μετά από ψάξιμο έχω καταλήξει στη JBL 2.1 η οποία μπήκε σε προσφορά 269. Η ερώτηση μου έχει να κάνει σχετικά με την JBL 3.1. Ο χώρος του σαλονιού είναι περίπου 12-15 τετραγωνικά με απόσταση θέασης στα 2.20.Ο χώρος βέβαια είναι ανοιχτός με κουζίνα-χωλ,αλλά σαν θεαση τηλεοραση-καναπες είναι τα τετραγωνικά που ανέφερα πιο πάνω. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα είμαι εντάξει με τα 2.1.Καταρχην από άποψη ήχου,αν είναι αρκετός και δεύτερον μιας και η αγορά θα είναι για κάποια χρόνια,αν τα 2.1 θα με βγάλουν χρονικά,ίσως και με αλλαγή τηλεόρασης αργότερα. Τα ρωτάω αυτά γιατί η διαφορά είναι στα 110 ευρώ μεταξύ των δύο,ξεκίνησα από lgsj4,ανέβηκα στη 2.1 λόγω προσφορας και δεν θέλω να ξεφύγω πολύ. Η χρήση θα είναι μόνο ταινίες,gaming ps4 και μουσική. Ευχαριστώ.
  • Δημιουργία νέου...