Προς το περιεχόμενο

GiorgarasG

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    89
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.929 προβολές προφίλ

GiorgarasG's Achievements

  1. Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει το ωρολόγιο πρόγραμμα των καναλιών Best movies 1 έως 20? Η κάποια πληροφορία σχετικά με αυτά τα κανάλια;
  2. GiorgarasG

    Αγορές από το εξωτερικό

    Κανονικά λόγω τιμής περνάνε τελωνείο 100%. Τώρα αν το δέμα είναι μικρό και έχει δηλωμένη χαμηλή αξία (κατω απο 22), μπορεί να το προσπεράσουν.
  3. GiorgarasG

    Αγορές από το εξωτερικό

    Δηλαδή να υπολογίζω γύρω στα 1)100 ΦΠΑ+ 2)80 ευρω + 3)περιπου 50 ευρω λοιπα έξοδα = 230 ευρω? Να ρωτήσω στην εταιρία το κόστος ή αν υπολογίζω γυρω στα 230-250 ευρω ειμαι μέσα? Ξέχασα να αναφέρω τον όγκο του αντικειμένου , του οποίου οι διαστάσεις είναι περίπου 35*30*20. Έρχεται απο Mumbai, India.
  4. GiorgarasG

    Αγορές από το εξωτερικό

    Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράγματα για τα οποία δεν γνωρίζω. Θέλω λοιπόν να παραγγείλω μια ηλεκτρονική συσκευή αξίας 420 ευρω. Η αγορά θα γίνει απο πωλητή στο Ebay. Αναφέρει ως τρόπους αποστολής DHL Express και Fedex. Επικοινώνησα μαζί του αν μπορεί να το στείλει με EMS για να εκτελωνιστεί με τα ΕΛΤΑ για χαμηλότερη χρέωση και μου είπε οχι. Τελος πάντων κατέβασε την τιμή από 500 αρχική στα 420, οποτε και αποφάσισα οτι με συμφέρει να το αγοράσω, αφού στην Ελλάδα το βρίσκω 1500. Με αυτές τις μεθόδους αποστολής τι κόστος θα έχει περίπου το τελωνείο και τι χρόνους παράδοσης έχουν συνήθως? Επίσης αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνεται ή να με συμβουλέψετε, καλοδεχούμενο. Ευχαριστώ!!!
  5. Γνωρίζετε κάποια επιδιόρθωση ή αμα τυχόν ειναι κάτι απλο πχ έχει κολλήσει σε κάποια θέση και θέλει λιπαντικό;
  6. @isay δεν το ανεφερα γιατί νόμιζα λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όλες οι πορτες. Συγγνώμη,λάθος μου. Το αυτοκίνητο είναι Skoda Octavia 5 FL 1.4Tsi και το θέμα υπάρχει μόνο στην πόρτα του συνοδηγού.
  7. Στο αυτοκίνητο όταν ανοίγω την πόρτα του συνοδηγού , το αυτοκίνητο δεν καταλαβαίνει ότι είναι ανοιχτή και δεν ανάβει ο φωτισμός ούτε στο καντράν (της ανοιχτής πόρτας) ούτε και ο εσωτερικός φωτισμός του αυτοκινήτου. Τι μπορεί να φταίει και γνωρίζει κανείς κάποια πιθανή επιδιόρθωση; Με ένα googlαρισμα δεν βρήκα κάποια λύση.
  8. GiorgarasG

    Αγορές από το εξωτερικό

    Θα ήθελα να ρωτήσω αν με DHL e-commerce υπάρχει θέμα με τελωνείο για προϊόν που τιμή και μεταφορικά μαζι είναι γύρω στα 21 ευρώ. Θέλω αυτή τη μέθοδο για να έρθει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.
  9. Δεν ξέρω αυτο: λεγοντας base game εννοουμε και multiplayer και όλα τα modes?
  10. Ποιο αξίζει απο τα πακετα απο το origin? Και τι παίζει με τα expansion packs, premium και κατι τετοια? Ψιλοχάθηκα, μπορει καποιος που γνωρίζει να μας ενημερώσει?
  11. Ναι όλες οι συσκευές που μου προτεινες ήταν κορυφή και φυσικά πολύ καλύτερες τιμες σε σχέση με την Ελλάδα. Αλλά αφού είναι για φίλο και πρέπει οπωσδήποτε από Ελλάδα και μάλιστα από γνωστή αλυσίδα. Επειδή βλέπω γνωρίζεις τι παίζει στα laptops...Σε αυτες τις 3 περιπτώσεις και στα χρήματα που βλέπεις ποιο θα πρότεινες;
  12. Ευχαριστώ για τις προτάσεις, ωστόσο όπως ανέφερα θα ήθελα να είναι αγορά από κατάστημα για χρήση άτοκων δόσεων.
  13. Ψάχνω για laptop γύρω στα 1300 ευρώ. Η αγορά να γίνει από κάποια μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών(π.χ. Κωτσόβολος ή MediaMarkt) για δυνατότητα άτοκων δόσεων. Αρχικά το διαθέσιμο ποσό ήταν στα 1000 ευρω οπότε σαν επιλογή είχα το: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-tuf-gaming-fx504ge-e4103t-intel-core-i7-8750h-8gb-128gb-ssd-1tb-hdd-geforce-gtx-1050ti-4gb-full-hd-1214108.html. Διάλεξα το συγκεκριμένο για τον λόγο οτι έχει τον i7 8750h και 1050ti. Διάβασα σε κριτικές οτι δεν έχει καλή οθόνη. Οπότε μπήκε στο μυαλό μου το εξής laptop: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_asus-rog-strix-scar-ed-gl703ge-ee047t-intel-core-i7-8750h-8gb-128gb-ssd-1tb-hdd-geforce-gtx-1050ti-4gb-1214605.html Και τελικά βλέποντας τις διαφορές σε επιδόσεις που έχει η 1050ti με την 1060, μπήκε στο δίλημμα και το παρακάτω laptop: https://www.mediamarkt.gr/el/product/_hp-gaming-pavilion-15-cx0007nv-intel-core-i7-8750h-16gb-128gb-ssd-1tb-hdd-geforce-gtx-1060-3gb-full-hd-1214540.html# Θέλω να ρωτήσω. Λόγω οτι το Asus Strix έχει καλύτερο σύστημα ψύξης μήπως δεν αξίζει η διαφορά για το hp λόγω thermal throttling? Είναι κρίμα να δώσεις περισσότερα χρήματα και τελικά την διαφορά να μην την επιτυγχάνει το laptop λόγω κακής υλοποίησης. Ποια είναι η άποψη σας? Αξίζει η διαφορά χρημάτων μεταξύ των laptops ή δεν υπάρχει λόγος να ανεβαίνω κατηγορία τιμής χωρίς ουσιαστικό όφελος? Το laptop προορίζεται για φίλο μου, ο οποίος δεν έχει κάποια ιδιαίτερη απαίτηση απο το μηχάνημα. Θα χρησιμοποιηθεί για ελαφρύ gaming όσον αφορά την πιο απαιτητική χρήση εκ μέρους του. Οπότε κριτήριο επιλογής είναι το πιο δυνατό μηχάνημα που παίρνει στα 1300 και αν αξίζει κάτι καλύτερο σε μικρή αλλαγή τιμής ή αν παίρνει το ίδιο καλό laptop με λιγότερα χρήματα. Ακούω γνώμες και προτάσεις!!! 🙂
  14. GiorgarasG

    Αγορές από το εξωτερικό

    Ευχαριστώ πολύ και τους δύο για την διευκρίνιση 🙂
  • Δημιουργία νέου...