Προς το περιεχόμενο

Glikos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.243
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

  • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

    1

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Glikos

  • Ημερομηνία γέννησης 23 Απριλίου

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Όπου με ταξιδέψει το μυαλό μου
  • Ενδιαφέροντα
    Φαγητό-μαγείρεμα, μουσική, ταινίες, σειρές, computing, trolling, sarcasm, gym, τρέξιμο, ποδηλασία, engineering, διάφορες συλλογές, μαστορέματα with my bare hands, ταξίδια, ζωγραφική, Dragon Ball. Και διάφορα άλλα...

Ιστοσελίδα

  • Skype
    Πρίτς!

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.915 προβολές προφίλ

Glikos's Achievements

  1. Αφήνω σχόλιο στο νήμα έτσι για τις ειδοποιήσεις.
  2. Δεν την έχω δει την παλιά αλλά προσωπικά μ'αρέσει αυτός ο Blackthorn. Ίσως καλύτερος ηθοποιός ο original αλλά στο ύφος της καινούριας σειράς πιστεύω ταιριάζει ο τωρινός.
  3. Και μένα μου αρέσει ο Blackthorn πάντως, θα δω απόψε το τελευταίο.
  4. Πωπω γ@μησε το 9ο επεισόδιο! Όπως ανέφερε και ο φίλτατος παραπάνω, η σειρά είναι Γιαπωνέζικη και δεν θυμίζει καθόλου Αμερικανιά. Ο τρόπος που περπατάνε, οι σκηνές μάχης και οι κινήσεις τους γενικά δείχνουν εξαιρετική χορογραφία και λεπτομέρεια. Πχ η σκηνή με τον σαμουράι Η σκηνοθεσία, η φωτογραφία και η κινηματογραφία είναι κορυφή. Γενικά έχει γίνει σωστή δουλειά σε κάθε τομέα. Και το acting φοβερό, μ'αρέσει όλο το cast ειδικά η Mariko έσωσε ρεσιτάλ. Η σκηνή που
  5. Από την στιγμή που στο ταμείο πέρναγε η ίδια τιμή με το ράφι τότε μάλλον αυτή ήταν και η σωστή. Ισχύει η τιμή που δείχνει στο ταμείο όταν σκανάρετε με το bar code εκτός αν είναι κάποιο λάθος του συστήματος ή του φυλλαδίου στην περίπτωση αυτή. Ο υπάλληλος δεν πρόκειται να απολυθεί για κάτι τέτοιο. Αλίμονο αν έδιωχναν κάθε υπάλληλο που πιθανός να ξέχασε να αλλάξει καρτελάκι τιμής σε κάποιο προιόν λες και έκανε κάτι τραγικό. Οι τιμές έρχονται από τα κεντρικά και οι βραδινοί υπάλληλοι κάθε εβδομάδα με το εβδομαδιαίο φυλλάδιο τις αλλάζουν πριν το κλείσιμο του καταστήματος. Αν είναι να την πληρώσει κάποιος ας είναι το κατάστημα/όμιλος σουπερμάρκετ. Αλλά τα πρόστιμα που (δικαίους) τρώνε ανα καιρούς είναι ψίχουλα και δεν τους νοιάζει.
  6. Το 8ο επεισόδιο γ@μησε. Ο Τορανάγκα Η σειρά είναι διαμάντι πάντως.
  7. Καθόλου πρακτικό όμως και κυρίως επικίνδυνο διότι ρισκάρεις διαρροή/βλάβη λόγω διαφορετικής χημείας. Οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες είναι φτηνές έτσι και αλλιώς.
  8. Glikos

    Σκουλίκια υγρασίας

    Thanks. Και εγώ αν βρω κάποιο αποτελεσματικό θα το πω. Αν και πιστεύω όταν αρχίσει λίγο ακόμα η ζέστη να εξαφανιστούν, ελπίζω.
  9. Glikos

    Σκουλίκια υγρασίας

    Είμαι παθών. Τραγικό, φέτος ακόμα και με ζεστό καιρό χωρίς ιδιαίτερη υγρασία τα γ@μίδια βγαίνουν, βράδυ κυρίως. Πήρα το παρακάτω και είπα να ψεκάσω σε κάποια σημεία περιμετρικά για τυχόν μυρμήγκια και λοιπά. Στα σκουλίκια δεν θεωρώ ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό αλλά θα δοκιμάσω να ψεκάσω πάλι απόψε στα σημεία εκείνα μπας και σταματήσουν να μαζεύονται αν και χλωμό. https://www.skroutz.gr/s/23196862/Aroxol-Pure-Strong-Entomoktono-Spray-gia-Myrmigia-Katsarides-300ml.htm Να φανταστείς είχα δοκιμάσει τον χειμώνα να τα ψεκάζω κατευθείαν με ένα Klinex αντιμουχλικό αλλά τα άτιμα ήταν ανθεκτικά. Ίσως θέλει κάτι πιο συγκεκριμένο και ισχυρό σε μορφή υγρή/σκόνης. Αυτό που σου πρότεινε ο γεωπόνος υπάρχει και σε spray. Το προσθέτω μαζί με κάποια άλλα που βρήκα αλλά δεν ξέρω αν κάνουν δουλειά, θα πάρω κάποιο τυχαία κάποια στιγμή για δοκιμή και ίδωμεν. Αν έχει κάποιος καμιά δοκιμασμένη λύση ας μας πει. https://www.skroutz.gr/s/9016778/Gemma-Draker-RTU-Entomoktono-Spray-gia-Myges-Myrmigia-PSyllous-Katsarides-Kounoupia-400ml-14668.html#reviews https://www.skroutz.gr/s/6104216/Kwizda-Pankill-0-2CS-Entomoktono-Spray-gia-Katsarides-Kounoupia-Myges-500ml.html#description https://www.skroutz.gr/s/6230381/Fleriana-Entomoapothitiko-Spray-gia-Myrmigia-Katsarides-400ml.html#reviews
  10. Glikos

    Joker (2019)

    Σίγουρα τέτοιοι ηθοποιοί που αναφέρεις θεωρούνται παγκοσμίως τεράστιοι όπως και να'χει. Από κει και πέρα είναι και πως θα σου κάνει κλικ προσωπικά κάποιος ηθοποιός/ερμηνεία/ταινία. Τώρα που ανέφερες τον DDL μου ήρθε στο μυαλό το ''In the Name of the Father (1993)''. Πολύ γαμάτη ταινία με εξαιρετικές ερμηνείες. https://www.imdb.com/title/tt0107207/ Όσο για το Joker 2 αν το κάνουν καθεαυτού μιούζικαλ και αρχίζουν το τραγούδι κάθε τρεις και λίγο τότε θα είναι εμετικό. Δεν κολλάει καθόλου στον χαρακτήρα τέτοιο στυλ ταινίας. Ίδωμεν πάντως.
  11. Glikos

    Joker (2019)

    Θα μπορούσε να το κερδίσει για την εξαιρετική ερμηνεία του στο ''The Master''. Σίγουρα το άξιζε και ο Daniel Day Lewis (αν και δεν έχω δει το Lincoln - όχι ακόμα τουλάχιστον). Νομίζω το καλύτερος ever είναι και κάπως υποκειμενικό. Και για μένα ο Φοίνιξ είναι από τους καλύτερους ηθοποιούς (της γενιάς του και γενικά ever).
  12. Glikos

    Alien: Romulus (2024)

    Γενικά είχαν βγει πολλές καλές sci fi την περασμένη δεκαετία, όχι μόνο τα Prometheus και Arrival. Πχ Interstellar (2014), Ex Machina (2014), Edge of Tomorrow (2014), Upgrade (2018), Mad Max: Fury Road (2015), Inception (2010), Logan (2017), A Quiet Place (2018), The Martian (2015), Snowpiercer (2013), Predestination (2014), Rise/Dawn/War of The Planet Of The Apes (2011/2014/2017).
  13. Χρειάζονταν περισσότερα επεισόδια, το σουλούπωσαν όπως όπως ειδικά στο τέλος. Πιστεύω άνετα έφτανε 10 επεισόδια με περισσότερες επεξηγήσεις/πλοκή. Overall μου άρεσε η σειρά αλλά ήθελα κάτι παραπάνω. Το cast έπαιζε καλά σε γενικές γραμμές αν και ξεχώρισα τον Ρικ, είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Ο οποίος βέβαια δεν ήταν ο leader που είδαμε στις προηγούμενες σεζόν.. Επίσης θα ήθελα και συνάντηση
  14. Glikos

    Alien: Romulus (2024)

    Το περιμένω πως και πως!
  • Δημιουργία νέου...