Προς το περιεχόμενο

giorgos.e.1995

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    54
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giorgos.e.1995

  • Ημερομηνία γέννησης 28/03/1995

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Drama / Heraklion

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.153 προβολές προφίλ

giorgos.e.1995's Achievements

  1. να φανταστω μπαταρια 3000mah ? , γενικα η sony φαινεται μετα απο χρονια οτι παει να κανει κινησεις στην αγορα αν και ακομα ειναι αρκετα εκτος του ανταγωνισμου.
  2. το μονο θετικο στα lg ειναι οτι εχουν πολυ γρηγορα και μεγαλα price drops κανοντας τα πολυ καλα deals μετα απο καποιο χρονικο διαστημα.
  3. Δυστυχώς και εγώ νομίζω δεν θα δεχτεί κάτι τέτοιο .
  4. Σίγουρα έχει την δύναμη να αλλάξει το gaming και να το κάνει πολυ πιο εύκολο. Τώρα το που θα πάει όλο αυτό είναι λίγο θολό και εξαρτάται από εμάς , αν ζητάμε streaming σκουπίδια , streaming σκουπίδια θα πάρουμε .
  5. 0-5 η sony από τα αποδυτήρια. Καλό να πειραματίζεσαι αλλά όχι στις ναυαρχίδες σου .
  6. μην βαλετε κανα AI μεσα και δημιουργηθει το skynet. αντε να το παρουμε , να μπορουμε να τρεξουμε ps3 emulator αξιοπρεπως .
  7. μοντελο του πρωτου κανονικα οποις κιαν βρεθει στην πρωτη θεση το ιδιο θα κανει , ασχετα απο το τι χρωμα εχει .
  8. 47 σχολια , δεν υπαρχει ουτε μισος λογος να σας απασχολει το αρθρο . εκτος αν εχετε κωδικους στα bios σας . αν εχετε , παλι δεν μπορειτε να κανετε τιποτα και περιμενετε να βγει καινουρια αρχιτεκτονικη . αυτα.
  9. τουμπανακι φαινεται , δεν ξερω καν αν αρκει μια 1080ti για να το δουλεψεις , αλλα λογικα θα αργησει να βγει , οποτε οποιος ενδιαφερεται θα εχει και το καταλληλο pc ετσι κι αλλιως . φαινεται οτι βελτιωνει πολλα πραγματα παντως . εχεις pc για 8k vr ? δωστο σε καμια rockstar αν ειναι να φτιαχνει εκει τα επομενα παιχνιδια της
  10. 659 ξεκινησε η κονσολα , και οχι ηταν απλως πολλα ηταν παρα πολλα και τα πρωτα χρονια πηγε απατο , οταν το 360 εκανε την ιδια δουλεια και πιο καλα στα 300-350€ , τα παιχνιδια της κοστιζουν 69,99 καποιες εξυπνες εταιρεις προσπαθουν να το κανουν 79,99 , αλλα οκ , την δουλεια τους κανουν, αν την ακολουθησει ο κοσμος δεν φταιει αυτη , αλλα και στα pc πλεον με τα windows 10 θα δουμε και αυτο το φαινομενο αργα ή γρηγορα , δινεις ταριφα 50€ το χρονο , γενικα αυτο με τις συνδρομες ξεκινησε για να αναπτυχθει ενα σοβαρο online κομματι στις κονσολες και τους ειπαν να μας δινετε 50€ το χρονο ή 20€ το τριμηνο για να το αναπτυξουμε και να το συντηρουμε , βεβαια σκεψου οτι παιρνεις και περιπου 24games δωρο το χρονο , και πλεον αν εχεις και τις δυο γενιες ( ps3, ps4 , ή xbox one , xbox 360 ) παιρνεις 48 παιχνιδια το χρονο , τα οποια τις περισσοτερες φορες σε καμια περιπτωση δεν τα λες ασχημα , για 1-2 € ,και εχεις και extra εκπτωσεις απο το stores τους κτλ , οποτε δεν νομιζω να υπαρχει κανενας που να νομιζει οτι δινει αδικα τα 50€ , οι πιο πολλοι νομιζουν οτι κλεβουν εκκλησια , και παμε και στο τελευταιο κομματι που αναφερεις , περι προβατων κτλ , ολες οι πλατφορμες εχουν προβατα , ολες ! και τα pc και το ps4 και το wii ,και κατα την γνωμη μου περιπου στον ιδιο βαθμο λιγο πολυ , η καθε "στρατια " καλως ή κακως καθε πλατφορμα σου προσφερει πραγματα που δεν μπορεις να βρεις σε αλλε,ς και νομιζω οτι αν ολοι ειχαμε την οικονομικη δινατοτητα και την ορεξη , θα ειχαμε ολοι και ps4 και wii u και pc,
  11. τα βγαζουν στην φορα ξερω γω , και μετα θελουν να το παιξουν και σοβαρη , ας παρουν τα @@ της apple και ευχαριστημενοι να ειναι .
  12. η nintendo πρεπει να καταλαβει , αν θελει να μεινει στο gaming οτι οι δεν φτανουν μονο τα αποκλειστικα . αλλα να εχεις και κατι να προσφερει σε ολες τις ηλικιες και σε ολα τα γουστα. αν θελει να μπει στο να γινει ο τριτος παικτης , πρεπει να γινει ο τριτος παικτης . για μενα πρεπει να πληρει τα υπολοιπα κατα κορων : 1) πληρη υποστηριξη ολων των third parties . ΟΛΩΝ!!!! 2) δυνατοτερο απο το ps4 3) backwards compatibility με wii και wii u 4) 270€ max day one . ξερω ειναι δυσκολο αλλα αν θελει να συνεχισει το ονομα της πρεπει να το κανει . μενω με την ελπιδα .
  13. ναι αλλα μονο η 980 κανει μιαμιση κονσολα φιλε, η καθε πλευρα εχει τα θετικα της εχει και τα αρνητικα της , και η μια ζηλευει την αλλη . btw και εγω πιο πολυ pc gamer ειμαι , και κατοχος 970 δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου ,αλλα με ποναει που δεν μπορω να παιξω bloodborne
  • Δημιουργία νέου...