Προς το περιεχόμενο

grovolis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    177
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με grovolis

  • Ημερομηνία γέννησης 31/12/1992

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens, Attiki

Ιστοσελίδα

  • Skype
    grovolis

Πρόσφατες Επισκέψεις

621 προβολές προφίλ

grovolis's Achievements

  1. Sorry για το offtopic προκαταβολικά. Μετακόμισα Αγγλία πριν 1 μήνα και θέλω να πάρω ένα κινητό από AliExpress γύρο στα 100-120 USD. Έχει κανείς εμπειρία για το αν θα πρέπει να πληρώσω τελωνείο / ΦΠΑ ? ή είναι όπως στην Ελλάδα?
  2. Ποια η διαφορά Redmi Note 3 Pro και του Pro Prime?
  3. Πας ένα πράγμα στα service της samsung και είναι όλα άδεια, άστα να πάνε κινδυνεύει ο κόσμος να μείνει χωρίς δουλειά!
  4. Αν έχετε όλοι δικά σας ακριβά ρούτερ και είναι το πρόβλημα η τηλεφωνία, τα περισσότερα σύγχρονα ρούτερ υποστηρίζουν pppoe passthrough οπότε κάνεις δουλειά και έτσι χωρίς προβλήματα.
  5. Δυστυχώς την πάτησα και γω, όταν υπέγραψες το χαρτί για να πάρεις το νέο ρούτερ έλεγε και για το VoIP δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Χοντρικά, όταν σου δώσουν ρούτερ που υποστηρίζει VoIP μπορούν να δώσουν και τηλεφωνία μέσω VoIP χωρίς να σε ρωτήσουν η να αλλάξει κάτι στο συμβόλαιο. Ωστόσο εγώ δεν είχα κάποιο πρόβλημα με την μετάβαση, αν χρησιμοποιήσεις το splitter του κουτιού με το συνδέσεις σύμφωνα με το βιβλιαράκι που έχει μέσα μπορείς να έχεις το τηλέφωνο σε άλλο μέρος από το ρούτερ.
  6. grovolis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Είσαι γίγαντας δοκίμασα έναν λογαριασμό της εθνικής και πέρασε αέρα! Βαριόμουνα τόσο πολύ να πάρω τηλ που δεν τον πέρασα ποτέ.
  7. Όντως οι εφαρμογές που μπορεί να ξοδεύει τον περισσότερο χρόνο του κανείς στην συσκευή μπορεί να είναι λίγες, αλλά υπάρχουν και εφαρμογές που τις ανοίγεις 1 στο τόσο και είναι εξίσου χρήσιμες. πχ κανας χάρτης, μετάφραση, shazam για κανα τραγούδι που δεν ξέρεις και πάει λέγοντας.
  8. grovolis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Πας μέσα στο paypal και κάνεις προσθήκη τραπεζικού λογαριασμού. Σε αντίθεση με τους ελληνικούς λογαριασμούς, κάνεις copy paste το iban σου (στην Leupay) και πατάς συνέχεια και το παίρνει αμέσως, δεν θέλει τηλ. όπως έκανε με την Πειραιώς. Μετά κλασσικά withdraw funds διαλέγεις τον λογαριασμό που θες να πιστωθούν τα χρήματα και από 24-48 ώρες τα βλέπεις στην Leupay.
  9. grovolis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Φαντάζομαι όποιος ενδιαφέρεται για το κομμάτων των αγορών από εξωτερικό χρειάζεται μόνο leupay wallet με εικονική κάρτα χωρίς καθόλου πλαστικό, αρά και χωρίς την έμμεση συνδρομή που αναφέρεις. Η ολοκληρωμένη υπηρεσία Leupay (τραπεζικός λογαριασμός + e-banking) σε περίπτωση που λήξει η κάρτα μπορεί να λειτουργήσει μόνο στο κομμάτι μεταφοράς κεφαλαίων με έμβασμα, οπότε για αγορές δεν κάνει.
  10. Αν το backup και restore δουλεύει όπως στην Apple που κρατάει μέχρι και το login στα apps και τα cookies και την παραμικρή ρύθμιση στο Χ μενού τότε εύγε, αν όχι κρίμα αλλά τίποτα το τρομερό.
  11. grovolis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Ας τα πάρουμε από την αρχή. Έχεις γραφτεί σε 2 υπηρεσίες αυτή την στιγμή. Η μία είναι στο ebanking της Leupay, που είναι ένας τραπεζικός λογαριασμός με IBAN και χρεωστική κάρτα. Για να γίνει το account από basic σε verified πρέπει να παραγγείλεις την φυσική χρεωστική κάρτα, να έρθει σπίτι σου με ταχυδρομείο και αφού εισάγεις τον αριθμό της όπως σου ζητάει, ενεργοποιείται αυτόματα. Σε αυτή την υπηρεσία ΔΕΝ υπάρχει εικονική κάρτα, περιμένεις να έρθει η φυσική με ταχυδρομείο. Η δεύτερη υπηρεσία είναι μόνο μέσω κινητού (σαν την revolut). Σκέψου το σαν μια προπληρωμένη κάρτα απλά με δικό της IBAN για πιο εύκολη μεταφορά χρημάτων με έμβασμα. Εδώ υπάρχει εικονική κάρτα και δεν χρειάζεται να παραγγείλεις την φυσική για να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία. Δεν είναι ωστόσο τραπεζικός λογαριασμός. Οι δύο υπηρεσίες μεταξύ τους είναι "συνδεδεμένες" καθώς αν πας στο ebanking της Leupay και πατήσεις "transfers" και μετά leupay wallet θα δεις ότι μπορείς πολύ εύκολα και άμεσα να μεταφέρεις χρήματα από τον "Λογαριασμό" στην προπληρωμένη (wallet). Κάθε υπηρεσία έχει δικό της IBAN.
  12. grovolis

    LeuPay MasterCard και LeuPost

    Το μειονέκτημα της Leupay είναι ότι χρεώνει προμήθεια ΔΙΑΣ όσον αφορά την ανάληψη από το ΑΤΜ, η revo είναι δωρεάν μέχρι ~700 ευρώ το μήνα και επίσης ότι έχει λίγο καλύτερη ισοτιμία σε σχέση με την Leupay αν και τελευταία θα έλεγα η διαφορά είναι αμελητέα. Εγώ προσωπικά έχω Leupay και Revolut αλλά δεν δεύτερη δεν την χρησιμοποίησα ποτέ αλλά αντίθετα έβγαλα 3 κάρτες στην Leupay (ευρώ δολάριο λίρα) και παίζω μπάλα έτσι παντού (είτε ταξίδια στο εξωτερικό είτε στα διάφορα eshops online. Ενδεικτικά την στιγμή που γράφω internal transfer από τον λογαριασμό του ευρώ στον λογαριασμό της λίρας στο site της Leupay μου λέει: "LeuPay exchange rate: 1.00 EUR = 0.8399 GBP" ενώ στο google : 1 Euro = 0.8482785 British pounds
  13. Πέραν ότι ένα powerbank δεν έχει 100% conversion rate δλδ για κάθε 1mah που χάνει δεν σημαίνει ότι γεμίζει και 1mah στο κινητό να έχετε το νου σας ότι όσο φορτίζεται το κινητό και είναι ανοιχτό - ενεργοποιημένο και μόνο αυτό καταναλώνει περισσότερη ενέργεια. Μόνο αν το φορτίζεται κλειστό θα δείτε διαφορά (που στα περισσότερα δεν γίνεται κιόλας)
  14. Για την 800 δεν θα έχετε θέμα εκτός αν έχετε Wind και μεταξύ μας σε αυτή την περίπτωση αυτό που πρέπει να αλλάξει είναι περισσότερο η επιλογή παρόχου παρά του κινητού
  15. Χωρίς να αμφισβητώ το Nlife και τα λεγόμενα σου, δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το Google Maps καθότι και γω περιστερίοτης (Λόγο Αξιωματικών). Πάντα ήταν αρκετά ακριβές ακόμα και στην θέση μου στο φανάρι σε iPhone 6 Plus & 6s Plus αν παίζει ρόλο. Ένα επίσης πολύ δυνατό GPS και δωρεάν με ωραίο offline mode και αρκετά μαγαζιά και σημεία ενδιαφέροντος είναι και το HERE Maps από την Nokia.
  • Δημιουργία νέου...