Προς το περιεχόμενο

Speargeo

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    146
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Speargeo

  • Ημερομηνία γέννησης 28/04/1990

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Περιστέρι Αττικής

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.975 προβολές προφίλ

Speargeo's Achievements

  1. Τα τιμολόγια κόβονται τη προηγούμενη για την επόμενη μέρα γιατί μιλάμε για πάνω από 300 την ημέρα. Όλοι με πληρώνουν με κέρματα γιατί έτσι πληρώνονται απ'τα παιδιά εκτός από κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις οι οποίοι πάντα με ενημερώνουν.(Συνήθως κάποιοι που κάνουν 2η δουλειά και έχουν λεφτά στη τράπεζα) Επίσης πηγαίνω τα πράγματα από τις 7:00 που είναι εκεί ο πελάτης μέχρι τις 13:30. Ούτε πιο πριν ούτε πιο μετά γιατί το σχολείο είναι κλειστό. Όταν είναι για απόδειξη η διαδικασία είναι απλή και αφού μπορώ να τη κόψω από πριν και να πληρωθώ μετά τότε μια χαρά!! Sdikr ευχαριστώ για το άρθρο. Για το τιμολόγιο όμως έχουν βγάλει άκρη? Θα πρέπει να το βαράς και αυτό στη ταμειακή πλέον αν είναι να σε πληρώσουν με κάρτα? Δηλαδή διπλή διαδικασία?Οι ερωτήσεις μου είναι περισσότερο από απορία μιας και ξαναλέω.... πολύ κέρμα!😂
  2. Επειδή οι πελάτες μου σε ποσοστό 99,9% με πληρώνουν με κέρματα (διανομή σε κυλικεία σχολείων δεν υπάρχει πλαστικό χρήμα εκεί ούτε θα υπάρξει στο σύντομο μέλλον) Τυχαίνει 3-4 φορές το χρόνο να μου το ζητήσει κάποιος. Οπότε ναι ... κατάλαβες γιατί δεν ασχολήθηκα. Απλά μου έκανε τρομερή εντύπωση να πρέπει να κουβαλάς και τη ταμειακή μαζί για να κάνεις το προφανές και γι'αυτό ρώτησα. Πιστεύω πάντως ο,τι είναι θέμα μηνών για να βρεθεί λύση σε αυτό....δε μπορεί!
  3. Καλησπέρα στη παρέα, Σήμερα ήρθαν και συνδέσανε το φορητό Pos (Mellon group iWL 220) που έχω με τη ταμειακή. Που πήραν και ένα γενναίο πόσο για αναβάθμιση της ταμειακής και για κάποιο κλειδί δε κατάλαβα και πολλά. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Ενώ μέχρι χθες έπαιρνα το Pos με το βαν και πήγαινα σε πελάτη που ήθελε να πληρώσει με κάρτα τη παραγγελία του , από σήμερα μου είπαν πως δε θα μπορώ να το κάνω γιατί θα πρέπει να είναι συνδεμένο με τη ταμειακή μηχανή και να κόβω την απόδειξη από κει. Δηλαδή θα έχω ένα φορητό pos που δε θα μπορώ να βγάλω από το μαγαζί! Ξέρει κανείς κάτι γι'αυτό? Υπάρχει κάποιος τρόπος να παίρνω το pos μαζί στο δρομολόγιο και να μην είμαι "παράνομος" ταυτόχρονα? Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.
  4. Speargeo

    Αγορα νεου αυτοκινητου

    Να πάρει ένα Yaris Cross Hybrid μεταχειρισμένο. Οι απλές εκδόσεις έχουν πολλά έξτρα όπως το ασύρματο Android Auto ή για iOS. Είναι αξιόπιστο με καλή μεταπώληση. Επίσης έχει ελληνικό μενού (σε σχέση με το ford puma)
  5. Έτσι από απορία περισσότερο μιας και όλες οι Cxx έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Είναι μάλλον τυπογραφικό λάθος. Τεσπά τη παρήγγειλα να δούμε αν θα τη στείλουν.
  6. Ρε μάγκες η C11 από την C12 στο eshop που τις χαζεύω δείχνει να έχει διάφορα στον ήχο ( 20w και 40w) Δε μπορώ όμως να βρω κάτι στο site της LG.
  7. Δε ξέρω τι έχει γίνει και που έχουν πάει πλέον τα γούστα του σχεδιασμού αλλά εμένα μου αρέσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!! Υπάρχει διχρωμία πολύ ταιριαστή και bezel ανάλογα σε μαύρο ασημί ή χρυσό. Όσο για το camera setup που το έβαλε οριζόντια το βρίσκω τρομερό!! Επιτέλους θα το ακουμπάς το τηλέφωνο στο τραπέζι και δε θα κουνιέται βάρκα γιαλό. Και δε θα θυμίζει και μάτια κουζίνας! Με το καινούριο SoC να είναι καλοδεχούμενο μιας και ο 888 μας τα έκανε σαλάτα φέτος.
  8. Speargeo

    Περιοχή για test

    Τι γίνεται με την αναζήτηση?
  9. Η αλήθεια είναι ο,τι ήταν γυαλιστερή γυαλιστερή.... έμοιαζε όντως με μπάλα
  10. Αδυνατώ να το πιστέψω.... τέτοια κωλοτούμπα τόσο γρήγορα αποκλείεται
  11. Speargeo

    Πρώτη επαφή με το OnePlus 8T

    Ακόμα δε μπορώ να καταλάβω ενώ λέει 599€ για τη μικρή έκδοση στην Ευρώπη στο site γράφει 679....τι φάση?
  12. Στο τέλος που λέει πως θα έρθει και σε άλλες ναυαρχίδες εννοεί και s10. https://www.soyacincau.com/2020/08/23/samsung-galaxy-s20-update-one-ui-2-5-note-20/
  13. Καλό σας σκέψη να δώσει την επιλογή να δούνε το λειτουργικό της σύστημα και άλλοι με χαμηλότερο budget αλλά το ήδη υπάρχων κοινό της τη στήριζε για το "γρήγορο" τηλέφωνο σε προσιτή τιμή. Εάν έβαζε ένα mediatek 1000αρι αντί για sd765 πιστεύω θα πήγαινε πολύ καλύτερα.
  14. Νομίζω παιχνίδια σαν το RE σπανίζουν....έχουν μεγαλώσει γεννιές..οπως και το GTA (παρ'ότι καμία σχέση μεταξύ τους τα γουστάρω τρελά και τα δύο)
  • Δημιουργία νέου...