Προς το περιεχόμενο

James.

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    193
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με James.

  • Ημερομηνία γέννησης 01/10/1982

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.117 προβολές προφίλ

James.'s Achievements

  1. Με λιγα λογια, εκτος απο τυχη, για την ωρα δουλευουν δυο μεθοδοι, με cryptopay (για αυτους που εχουν ηδη καρτα) και με fups.
  2. Εχω φαει ολη μερα να προσπαθω. Αμετρητες φορες. Πλην ενος τυχαιου φθηνου παιχνιδιου για δομιμη, δεν αγοραζει τιποτα και με κανενα τροπο. Ουτε add funds. Ενω ειμαι σε Τουρκια με το vpn. Με cryptopay δουλευει να κανω λογαριασμο για καρτα εκει? Μια βοηθεια παρακαλω.
  3. Εχεις φορτωσει προσφατα με fups το πορτοφολι στο ps store? Δοκιμασα να αγορασω οτιδηποτε απο το ps store και αγορασα ενα wallpaper που εκανε μερικες λιρες και το πηρε κανονικα μεσω καρτας. Αρα θεωρητικα θα μπορω να αγορασω παιχνιδι μεσω καρτας.Add funds και αγορα συνδρομης δεν κανει με τιποτα βεβαια. Επειδη εχω μπερδευτει, αν μπορω και αγοραζω με καρτα, τι τα θελω τα add funds? Eπειδη μονο ετσι μπορουμε να αγορασουμε συνδρομη?
  4. Μιχαλη δεν δουλεψαν τα free vpn που μου εστειλε το φιλαρακι στο απο πανωμηνυμα. Εχω κανει τα παντα αλλα δεν τα καταφερνω. Παντα απο κινητο βεβαια ειτε με wifi ειτε με 4G. Δεν ειμαι σπιτι και δεν μπορω να δοκιμασω απο pc.
  5. Δεν εχει ερθει κατι
  6. Εκανες add funds με fups καρτα? Ποιο vpn σου δουλεψε?
  7. Κανω check απο σελιδα what is my ip η where is my location και με βγαζει οντως Κων/πολη. Αλλα δεν περναει funds. Στην καρτα εχω 210 λιρες.
  8. Τα ιδια και εγω. Απο κινητο βεβαια. Με αρκετα vpn προγραμματα και απο διαφορους browser.
  9. Δεν περναει funds με τιποτα. Δοκιμασα και με controlD και με windscribe.
  10. Εδω και δυο ωρες προσπαθω να κανω το account απο το Pc. Δοκιμασα με windscribe τιποτα, δοκιμασα με controlD παλι τιποτα. Ειδα το βιντεακι του τυπου που λεει τη διαδικασια για το controld, αλλα στο βημα που αλλαζει τη διαυθυνση του email να βαλει την πραφματικη για να παρει το Verification email, δεν εχω αυτην την επιλογη. Συνεχως εμφανιζει το μηνυμα contact customer support μετα το παζλ. Δοκιμασα και με vpn απο κινητο και απο την τηλεοραση απο android box με cyberchost vpn. Δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει Edit: Eκανα καινουριο gmail και χρησιμοποιησα το controlD στον Edge και ολα μια χαρα.
  11. Θελω να κανω μερικες ερωτησεις στους γνωστες της διαδικασιας και ελπιζω να μην κουρασω 😊 Εχω ηδη συνδεμενο το ps5 μου με του αδελφου μου και ειτε αγοραζει παιχνιδι ο ενας, ειτε ο αλλος. Αν κανω Τουρκικο λογαριασμο θα χασω το προνομιο αυτο? Να μπορω δηλαδη να παιζω παιχνιδια που ειχε αγορασει αυτος και εχω κατεβασει και παιζω στο account μου? Δηλαδη εννοω αν αναγκαστικα θα πρεπει να αποσυνδεσω το ps5 του αδελφου μου απο το μεταξυ μας familly account, και να συνδεθω με το Τουρκικο που σκεφτομαι να φτιαξω. Επισης, θα πρεπει να εχω ενεργη συνδρομη ps plus στο Ελληνικο account για να παιζω τα παιχνιδια απο τον Τουρκικο? Θα ηθελα απλα να τα αγοραζα απο τον τουρκικο, αλλα να τα κατεβαζα και να τα παιζω στον Ελληνικο. Ειναι εφικτο? Πιθανοτητα για ban της κονσολας αν δει καποια στιγμη η Sony οτι ειναι συνδεμενοι ενας Ελληνικος και ενας Τουρκικος λογαριασμος υπαρχει?
  12. Καλησπερα και καλο Σαββατοκυρακο! Εχω φαει τον κοσμο να βρω το Sekiro για ps4. Επειδη ειναι σε ελλειψη, δυο τρια μεταχειρισμενα που παιζουν εδω στις αγγελιες και στο facebook, η τιμη τους ειναι στα υψη! Αραγε να ξαναστοκαρουν ποτε τα καταστηματα? Γιατι τοσο ελλειψη? Σταματησε γρηγορα η παραγωγη σε δισκακια και το γυρισαν μονο σε ps store. Και εκει πανακριβο ειναι 69.99 Θα περιμενω προσφορα στο ps store. Ειχαν βγαλει Μαρτη αλλα δεν το ηξερα δυστυχως.
  13. James.

    PlayStation 5/Pro Topic v4

    Καλημερα. Θα ηθελα μια βοηθεια σε ενα προβλημα μου. Ειχα το ps5 με ελαχιστη χρηση αλλα παρεμεινε σε ακινησια σε αποθηκευτικο δωματιο με αρκετη υγρασια. Τις προαλλες που δοκιμασα να το ανοιξω και καθε φορα που προσπαθω, κλεινει μετα απο 10-15 λεπτα. Τεχνικος που του εριξε μια ματια ειπε οτι εχει υγρασια, χωρις να το κοιταξει περαιτερω. Επειδη βρισκομαι σε επαρχια (Κρητη) μπορει καποιος να μου προτεινει ενα καταστημα, πιθανον Αθηνα, που εχει ειδικευεται και εχει επισκευασει ξανα ps5 ωστε να το στειλω? Σας ευχαριστω.
  14. Ναι αλλα ο Premium ειναι σε πανω απο 20 καταστηματα στο skroutz, αρα σαν να ειναι πιο καινουριο. Τελοσπαντων, δεν θα αλλαξω γνωμη, ενω σκεφτηκα να τον ακυρωσω. Θα περιμενω τον Eva Ion pro
  15. Καλη σας μερα. Εχω καποιες αποριες και θα ηθελα να με διαφωτισει καποιος αν ξερει. Παραγγειλα τον https://www.skroutz.gr/s/24900374/Inventor-Eva-Ion-Pro-EP3-WiFi16L-Αφυγραντήρας-16lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi.html στα 260 ευρω αλλα σκεφτομαι αν αξιζει τα 100 ευρω παραπανω σε σχεση με τον https://www.skroutz.gr/s/24874215/Toyotomi-Sonzai-TDE-16GA20-Αφυγραντήρας-16lt-με-Wi-Fi.html Η μονη τους διαφορα ειναι οτι ο Toyotomi δεν εχει ιονιστη. Επισης μηπως εκανα γκαφα που παραγγειλα το συγκεκριμενο μοντελο του Invertor, μιας και βλεπω οτι εχει βγαλει καινουριο μοντελο, τον https://www.skroutz.gr/s/25772230/Inventor-Premium-Ion-PR-ION-20L-Αφυγραντήρας-20lt-με-Ιονιστή-και-Wi-Fi.html Δεν υπαρχει ομως στην επισημη σελιδα της Invertor. Γιατι?
  • Δημιουργία νέου...