Προς το περιεχόμενο

Runner545785

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    36
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

508 προβολές προφίλ

Runner545785's Achievements

  1. Ξεθάβω το thread γιατί είχα την ίδια απορία και βρήκα τις παρακάτω λίστες απο την ΑΑΔΕ τις οποίες παραθέτω για να βοηθήσω κι άλλους που μπορεί να είναι στο ψάξιμο. https://www.aade.gr/timokatalogoi Δυστυχώς στη μάρκα που έψαχνα εγώ η πιο παλιά λίστα ήταν του 2020. Δεν βρήκα λίστα παλαιότερων μοντέλων.
  2. Ας βγάλει το Netflix μια ανακοίνωση ότι σε 1 χρόνο θα καταργήσει το h265 και πλεον θα υποστηρίζει μόνο h264 και AV1. Όλοι οι κατασκευαστές τηλεοράσεων και tvboxes θα αρχίσουν ως διαμαγείας να υποστηρίζουν AV1 στα νέα μοντέλα. Problem Solved !
  3. Runner545785

    zyxel VMG8623-T50B bridge

    Υπάρχει κάποιο λύση σε αυτό ; Γυρνώντας σε bridge mode ώστε να συνδέσω δικό μου router, το modem χάνει το internet και λέει "wan port is down".
  4. Η λύση στη σταθερότητα είναι Windows 10 LTSC. Στην αρχή τα απαρνιόμουν γιατί ήθελα feature upgrades αλλά πλεόν δεν τα αλλάζω. Όσοι έχετε απηυδήσει με τα συνεχή updates και με την ενδεχόμενη έλλειψη σταθερότητας λόγω αυτών σας προτείνω να κάνετε μια δοκιμή και θα δείτε !
  5. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχεις πρόβλημα στο ξεθώριασμα της εικόνας λόγω της κλίσης , αλλά επειδή θα μπει ψηλά σε ύψος 2 μέτρων όπως λες ίσως θα ήταν καλύτερα να αγόραζες και μια επιτοίχια βάση όπως αυτές εδώ που έχουν έτοιμη κλίση ή ρυθμιζόμενη κλίση: https://www.skroutz.gr/c/489/baseis-tv/f/360062_360064_532901/me-klisi-epitoichia-50-kai-ano.html Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο (κυριολεκτικά) ότι δε θα πλακώσει κάποιον αν πέσει και θα έχεις και την κλίση που θέλεις για να βλέπεις πιο σωστά. Το κόστος είναι μικρό (λιγότερο απο 10 ευρώ) για μια απλή βάση με κλίση. Προσωπικα είχα πάρει πέρυσι μια Brateck με ρυθμιση κλίσης και περιστροφή με 15 ευρώ και αποδείχτηκε πάρα πολυ ποιοτική κατασκευή.
  6. Οι εντυπώσεις από περσινό μοντέλο Philips 50PUS6503 στον τομέα της απόκρισης είναι πολύ καλό. Netflix, youtube, κανάλια μια χαρά. Ο ήχος ήταν μέτριος αλλά οκ για την τιμή της. Κατά 99% στον Κωτσόβολο στο Mall θα την έχουν ανοιχτή ναι. Πέρυσι που είχα πάρει τη δική μου σε αντίστοιχη προσφορά του Κώτσου την είχαν διαθέσιμη για να τη δεις. Ρίξε μια ματιά εδώ: https://www.displayspecifications.com/en/comparison/8c3cadc28 Μπορείς να μας αναφέρεις ποιές ρυθμίσεις εικόνας έχεις κάνει; Δεν ξέρω αν έχουμε το ίδιο VA panel αλλά θα με ενδιέφερε να κάνω μια δοκιμή.
  7. Για τα λεφτά της δεν νομίζω ότι είναι κακή αγορά. Η τηλεόραση αγοράστηκε για γονείς επομένως οι απαιτήσεις τους ήταν μικρές. Σε εκείνους άρεσε πάρα πολύ. Οι γωνίες θέασης μου φάνηκαν πολύ καλές και τα χρώματα αξιοπρεπή αν και λίγο έντονα. (ιδίως το κόκκινο) Δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα με τις ρυθμίσεις των χρωμάτων. Σε σχέση με τη δική μου Panasonic TX40AS640B νομίζω ότι τα χρώματα είναι λίγο χειρότερα. Έχοντας σαν μέτρο σύγκρισης την panasonic (παρόλο που δεν τις έχω δει δίπλα δίπλα), αν η philips προοριζόταν για μένα σίγουρα δεν θα την επέλεγα. Θα προτιμούσα να πάω σε κάτι καλύτερο και αναγκαστικά πιό ακριβό. Αυτά είναι βέβαια γούστα και σε άλλους μπορεί να αρέσει.
  8. Φίλε Γιάννη κάνε λίγο υπομονή και δοκίμασε ξανά αργότερα. Πέρυσι είχα αγοράσει την Philips 50PUS6503. Με το που την άνοιξα την σύνδεσα με WIFI και στις ρυθμίσεις δικτύου της τηλεόρασης φαινόταν να έχει φουλ σήμα (όπως και ίσχυε στην πραγματικότητα μιας και το router βρισκόταν πολύ κοντά στην τηλεόραση και χωρίς εμπόδια). Παρόλα αυτά τα features τύπου youtube, netflix δεν άνοιγαν. Ο λόγος ήταν ότι για να γίνει ενεργοποίηση των smart features μετά την αγορά, έπρεπε η τηλεόραση πρώτα να συνδεθεί με τον server της philips. Ο server είχε πρόβλημα και για 3-4 ώρες προσπαθούσα χωρίς επιτυχία. Κάποια στιγμή εκεί μετά τις 4 ώρες ο server συνήλθε και έγινε το "activation". Έκτοτε δεν αντιμετώπισα ξανά πρόβλημα μιας και το "activation" γίνεται μόνο την πρώτη φορά λειτουργίας. Προβήματα με τη σύνδεση WIFI δεν είχα ποτέ. Στην δική μου περίπτωση τουλάχιστον το πρόβλημα ήταν ο server της philips, πράγμα που είναι απαράδεκτο και απορώ που ακόμα εξακολουθεί να μην έχει λυθεί. Από την ημέρα αγοράς το μόνο πρόβλημα που έτυχε 2 φορές σε διάστημα 10 μηνών ήταν να μην ανοίγει το netflix λόγω σκαλώματος της τηλεόρασης, πράγμα που λύνεται βγάζοντας την από την πρίζα για 1 λεπτό.
  9. Ευχαριστούμε ! Ήξερα ότι ο Ντέτσικας έχει πολύ πράμα από βίδες αλλά δεν περίμενα να χει τόσο μικρές.
  10. Ευχαριστούμε TS ! Και σε μένα παίζει κομπλέ.
  • Δημιουργία νέου...