Προς το περιεχόμενο

nick.dilliger

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    8
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

218 προβολές προφίλ

nick.dilliger's Achievements

  1. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Φίλε το μάτι που πήρες είναι χαμηλής πίεσης και προφανώς αδύναμο άρα δεν μπορείς να συνδέσει με το Ταφ ρυθμιστή υψηλής στο συγκεκριμένο μάτι. Εγώ προσωπικά θα βάλω δεύτερη φυαλη με μάτι υψηλής και στραγγαλιστή. Αν κάποιος φίλος το έχει κάνει ή έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη ας μας ενημερώσει.
  2. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Τι να πω φίλε ..μακάρι από την Avin την πήρα. 16€ η 5κιλη go gas και το ίδιο ποσό για 10ρα Prime?
  3. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλησπέρα, Σου δίνουν έναν ρυθμιστή για την 5κιλη coral gas go. Πληρώνεις 29€ για εγγύηση φυσικής και την παίρνει γεμάτη (δωρεάν το γέμισμα) Όταν τελειώσει δίνεις 16€ για το γέμισμα ή επιστρέφεις την φυαλη και παίρνει πίσω τα 29€. Εγώ προσωπικά δεν έκανα χρήση της προσφοράς μια και θεωρώ πολλά τα 16€ για 5 κιλό γέμισμα. Πήρα κατευθείαν την 10κιλη coral prime με δικό της ρυθμιστή που σου δείχνει και το υπόλοιπο του περιεχομένου. Το κόστος γεμίσματος για την prime είναι 21€.
  4. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλή επιλογή φίλε 😋 Πολύ ωραία η πατεντα σου...Δώσε μας πληροφορίες σε παρακαλώ. Αν και σκέφτομαι επειδη εδώ χώρο στο μπαλκονι και έξτρα τραπέζια να κάνω μια ξεχωριστή εστία υψηλής πίεσης με δική της φυαλη. Τα μάτια χαμηλής πίεσης δεν μπορούν να τηγανίζουν το ίδιο ικανοποίητικα όπως τα υψηλής. Αυτή την εντύπωση έχω.
  5. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ψησταριά Kenton Naterial 4 καυστήρων Αγοράστηκε από τα Leroy στα 229 ευρώ. Στήθηκε σε περίπου μία ώρα. Ποιοτική (πάντα με βάση τα 229 που δώσαμε...) Κατασκευή. Συνδέθηκε η Coral Prime η οποία σε 5 ακριβώς λεπτά με τους καυστήρες στο τέρμα έφτασε για πλάκα τους 350+ βαθμούς. Αφού έγιναν τα γνωστά καψίματα, λαδώματα των σχαρών, ψησαμε 1800 γρ χοιρινά σουβλάκια, 1200 γρ πανσετες και 1,200 κιλ μπριζόλες. Όλα αυτά σε περίπου 35'. Απόλυτα ικανοποιημένος. Το καθάρισμα θέλει δουλίτσα αν είσαι κανένας ψυχακιας σαν εμένα. Υπάρχουν όμως λύσεις που αν κάποιος την χρησιμοποιεί θα καταλάβει που πρέπει να εστιάσει. Επόμενο add on η σούβλα από το Leroy και μια πλάκα πέτρας για Pizza.
  6. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Πρώτη μπουκάλα είναι οπότε θα πληρώσω την εγγύηση. 55 σύνολο μαζί με τον ρυθμιστή.
  7. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Καλησπέρα. Λέω να προμηθευτω την coral gas prime (βουτάνιο, προπάνιο μείγμα). Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την συγκεκριμένη; Το μανόμετρο και η ευκολία και η ασφάλεια που προσφέρει είναι δέλεαρ. Αν κάποιος την δουλεύει ήδη παρακαλώ να ενημερώσει αν έχει χρόνο. Ευχαριστώ
  8. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έβαλα αμέσως και μου έβγαλε παράδοση σε 1-2 εργάσιμες. Μπαλκόνι έχω 28 μέτρα σε σχήμα Π με φάρδος 1.80. Κάπου θα βρεθεί χώρος... Μαζεύουν και τα πλαϊνά άλλωστε.
  9. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Μις τσίμπησα την Kenton με 4 καυστήρες συν τα bonus της Coral... 229 ήταν πάρα πολύ τίμια τιμή για ανά προσπεράσω. 1 ψήσιμο η 2 Μαξ την εβδομάδα. Στα συν της τα 3 χρόνια εγγύηση και τα φτηνά αξεσουάρ.
  10. nick.dilliger

    Ψησταρια Υγραεριου

    Έχω την εντύπωση φίλε ότι δεν υπάρχει στοκ στην αγορά αυτή τη στιγμή για αυτό η τιμή είναι ψηλά. Μόλις φτάσουν 3-4 container θα παίξει πάλι στα 550€. Δεν χάνεις όμως να κάνεις μια επικοινωνία.
  11. Κατανοητό, αλλά το ότι πήρα σε δημοπρασία στα 55 ευρώ ένα μηχάνημα που θα κάνει Συγκεκριμένες δουλειές δεν σημαίνει ότι δεν αξίζει εντελώς τίποτα. Έχω ένα λαπτοπ με i5-5200U, 12 gb RAM kai evo 850 - 240 gb για καθημερινή χρήση, οπότε δεν καίγομαι να επενδυσω 350 ευρώ για να στήσω ένα pc που θα κατεβάζει αραιά και που, θα κάνει backup του backup από το nas που έχω, θα βλέπω σε αυτό ταινίες και ΙΣΩΣ παίξω και κανένα ελαφρύ παιχνίδι. Ζητάω ουσιαστικά μια κάρτα όχι εντελώς της πλάκας που να έχει hdmi ώστε να συνδεθεί στην τηλεόραση για. Μα μεταφέρει εικόνα και ήχο.
  12. Το PC το πήρα σύνολο 55 Euro. Δεν έχω τρελές απαιτήσεις σε gaming. ΚΥΡΙΩΣ για γενική χρήση θα ειναι και για ταινιες στην τηλεοραση.Ευχαριστω!
  13. Case (Κουτί): Fujitsu P400 * PSU (Τροφοδοτικό & Watt): 300 Watt - E85+ * Motherboard (Μητρική):Intel® H61 , D2990 , μΑΤΧ * CPU (Κεντρικός επεξεργαστής):, Pentium G645 , socket 1155 * RAM (Μνήμη συστήματος): 2 GB + 4GB (Προσθήκη) * GPU (Κάρτα γραφικών): On board * Monitor/Resolution (Οθόνη/Ανάλυση): 1920 x 1080 pixel * ΟS (Λειτουργικό σύστημα): Windows 10 , 64 bit Καλημέρα, Θα χρειαστώ μια κάρτα για θέαση ταινιών max 1080p, κυρίως 720p οι περισσότερες όμως ,και για παιχνιδια όπως 2K16 , FIFA 2016 , football manager κοκ. Δεν έχω θέμα να πάρω κάτι σε μεταχειρισμενό, . Υπάρχει δυνατότητα αγοράς και απο εξωτερικό ενάν αξίζει κάτι... Διαθέσιμο ποσό , πάνω κατω στα 70 € ... ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
  14. Καλημέρα σε όλους, πήρα πρόσφατα απο δημοπρασία ενα FUJITSU ESPRIMO P400 DESKTOP PC PENTIUM G645 2.90GHz 2GB RAM, στην τιμή των 55 € μαζί με τα μεταφορικά. Ειναι Refurbished απο τον κατασκευαστή (Έχω αγοράσει 2-3 μηχανάκια πρόσφατα με λίγο διαφορετικά χαρακτηριστικά και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος!) Το μηχάνημα έχει αυθεντικά windows 7 τα οποία και θα αναβαθμίσω σε 10. Ο Δίσκος των 250 GB - 7200, θα αντικατασταθεί με έναν EVO 240 SSD που έχω. Φοράει εναν Pentium G 645, Και είναι σχεδόν αθόρυβο... Το PC έχει 1 x 2 GB ram DDR3 - 1333. Η ερώτηση μου είναι αν βάλω μια πχ 4αρα των 1600 Mhz (την οποία μπορώ να πάρω σε φθηνή τιμή) θα έχω θέμα ή απλά η 1600ρα 8α συγχρονίζει ώς 1333? Επίσης υπάρχει κάποια πρόταση για κάρτα γραφικών με κόστος γύρω στα 70 ευρω? Αγορα απο Ελλάδα ,εξωτερικό, ebay...Δεν εχώ θέμα. Το Μηχάνημα θα χρησιμοποιηθεί για θεαση ταινιών , και για κανένα παιχνίδι τύπου 2Κ16 , Fifa 2016 Κλπ
  • Δημιουργία νέου...