Προς το περιεχόμενο

Apos74

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    343
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    West Salonika

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.197 προβολές προφίλ

Apos74's Achievements

  1. Κριμα που δεν ειναι "ατιμο" 😁
  2. Apos74

    Electrolleti.gr

    Γιατι αν πληρωνε με αντικαταβολη και του στελνανε ενα τουβλο μεσα στο κουτι, πως θα προστατευοτανε? Δεν μπορεις να ανοιξεις το δεμα πριν πληρωσεις και το παραλαβεις. Θελει πολυ προσοχη απο που παραγγελνουμε και να κοιταμε για τυχον αξιολογησεις των καταστηματων.
  3. Υπαρχει περιπτωση να εχεις πεσει σε ελατωματικο προΐον. Ολα ειναι πιθανα.
  4. Ειμαι στη Nova (πρωην Wind). Oταν πηγαινα και εκανα αιτηση οριστικης διακοπης μου λεγανε ακριβως ποτε θα διακοπει η συνδεση. Και ηταν παντα πανω απο μηνα. Και φυσικα μεσα σε αυτο το διαστημα μπορουσα με ενα τηλεφωνο στην εξυπηρετηση πελατων να σταματησω της αιτησης διακοπης. Αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να μην σε παρουν τηλεφωνο να σε ρωτησουν τι και πως και να μην σου κανουν καλυτερη προσφορα. Σε εμενα παντως παντα παιρναν τηλεφωνο. Τωρα αν στην περιπτωση που δεν σε παρουν τηλεφωνο ή δεν σε κανουν καποια καλη προσφορα, σταματας την αιτηση διακοπης λιγες μερες πριν την οριστικη διακοπη της γραμμης και ειτε συνεχιζεις στην ιδια εταιρια ειτε κανεις αιτηση σε αλλη εταιρια. Επειδη ειμαι στην Wind πολλα χρονια, το εχω κανει τουλαχιστον 5 φορες. Και παντα ειχα καλα αποτελεσματα. Τωρα αν εχει αλλαξει κατι τα τελευταια 2 χρονια, δεν το γνωριζω. Απλα ειπα την εμπειρια μου και το τι πετυχα με αυτο το τροπο χωρις να κανω αιτησεις σε αλλες εταιριες.
  5. Εγω κανω κατι αλλο το οποιο ειναι εξισου καλο χωρις να πηγαινω σε αλλους παροχους και μετα να κανω αιτημα υπαναχωρησης. Παω στον παροχο μου και κανω αιτηση οριστικης διακοπης της συνδεσης μου. Μεσα σε 2 με 3 μερες το πολυ, με παιρνουν τηλεφωνο και με ρωτανε για ποιο λογο θελω να διακοψω την συνδεση μου. Τους εξηγω οτι δεν με συμφερει πια με αυτες τις τιμες και παντα μου κανουν καλυτερη προσφορα. Απο την στιγμη που θα κανεις αιτηση διακοπης εχεις στην διαθεση σου πανω απο 1 μηνα μεχρι να σου διακοψουν οριστικα την συνδεση. Μπορει την πρωτη φορα που θα σε παρουν τηλεφωνο να μην ειναι η σουπερ προσφορα αλλα σιγουρα θα σε ξαναπαρουν για να σου πουν κατι καλυτερο. Και λεμε στην ακραια περιπτωση που δεν σου κανουν καποια καλη προσφορα, τους παιρνεις τηλεφωνο και σταματας την διακοπη (για να μην χασεις το νουμερο). Εγω παντως οσα χρονια το κανω αυτο, παντα πετυχαινα καλη προσφορα.
  6. Ολα ωραια και καλα αλλα εμεις οι μη Αθηναιοι δυστυχως δεν μπορουμε να αγορασουμε σε αυτες τις τιμες. Μακαρι να υπαρξει κατι αντιστοιχο και σε αλλα μαγαζια εκτος λεκανοπεδιου.
  7. Εκανα και εγω μια παραγγελια για αυριανη παραδοση! Ευχαριστουμε πολυ για την ενημερωση.
  8. Τι ειναι αυτο, τρωγεται? Βρε παιδια, πειτε με 2 λογια τι ειναι αυτο το προϊον που αναρτησατε.
  9. Αν ειχε 33w φορτιση θα το ειχα παρει για δευτερο αλλα με 18w θα ειναι υποβαθμιση σε σχεση με αυτο που εχω.
  10. Apos74

    1+1 δώρο στο efood

    Το χαρατσι της efood ειναι περιπου 15% αν το καταστημα κανει διανομη με δικο του διανομεα ή περιπου 30% αν κανει ντελιβερι με μηχανακια του efood. Αρα ενα αρκετα σεβαστο ποσοστο επι της παραγγελιας πηγαινει στην εταιρια.
  11. Αλλα εγραψα, αλλα καταλαβες! Ειπα οτι ΔΕΝ θα χρησιμοποιησω το κουπονι γιατι ΔΕΝ ηθελα να παραγγειλω ΚΑΙ κατι αλλο σημερα (αρα την συγκεκριμενη μερα δεν μου ηταν χρησιμο). Εχω παραγγειλει ΜΕ το κουπονι αρκετες φορες και φυσικα παραγγελνω και αλλα πραγματα. Απλα καποιοι συμφορουμιτες εψαχναν για καταστηματα χωρις ελαχιστη καταναλωση για να παραγγειλουν μονο καφε και σε αρκετες περιοχες, εχει τετοια καταστηματα, οχι στην περιοχη μου. Αυτο σχολιασα. Τωρα εσυ σαν εξυπνακιας που εισαι, βγαλε συμπερασματα για τους αλλους!
  12. Εδω στα δυτικα (Θεσσαλονικη) η ελαχιστη ειναι 3 ευρω!! Ουτε Πανοραμα να ειμασταν! Οποτε, αχρηστο το κουπονι (μιας και δεν ηθελα και κατι αλλο σημερα).
  13. Κριμα να μην εχει και εδω Θεσσαλονικη ενα τετοιο μπαζαρ. Ηθελα ψυγειο για το χωριο οποτε δεν θα με πολυενδιεφερε αν ειχε καποιο μικρο χτυπημα.
  14. Apos74

    τζοκερ online

    Αν θυμαμαι καλα οι πιθανοτητες για να πιασει καποιος το τζοκερ ειναι περιπου 1 στα 24 εκατομυρια και στο Λοττο 1 στα 14 εκατομυρια. Και μαλιστα λεγανε ειναι πιθανοτερο να σε χτυπησει κεραυνος παρα να πιασεις το τζοκερ.
  15. Και εγω τοσο την παρηγγειλα αλλα θα μου βγει 10 € με τα μεταφορικα. Παλι ειναι πολυ καλη τιμη. Εψαχνα για ηλεκτρικη με απλες μπαταριες. Και για μενα πολυ κακως που σχεδον σε ολα τα προΐοντα που χρησιμοποποιουν μπαταριες, δεν υπαρχει η δυνατοτητα η μπαταρια να αλλαζει ευκολα. Απο ξυριστικες μηχανες και ηχειακια μεχρι και κινητα. Θα επρεπε η αλλαγη της μπαταριας να ηταν μια απλη υποθεση και οχι να τα στελνουμε σε ειδικα σερβις εφοσον θελουμε να αλλαξουμε μπαταριες.
  • Δημιουργία νέου...