Προς το περιεχόμενο

AeonBeliever

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    178
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

11.251 προβολές προφίλ

AeonBeliever's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 11:00 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Το ραβδί είναι σε άψογη κατάσταση με την θήκη του που εσωτερικά είναι από βελούδο. Είναι από την Noble Collection και ήταν μέρος συλλογής. Η μόνη ατέλεια που υπάρχει φαίνεται στην τελευταία φωτογραφία, κάποια μικρά βαθουλώματα στο καπάκι της θήκης ή ίσως και κάπου αλλού στην θήκη. Είναι αμελητέα όμως δεδομένου ότι το ραβδί πρέπει να εκτίθεται με ανοιχτή την θήκη για να αναδεικνύεται η ομορφιά του. Αποστολή παντού ύστερα από τραπεζική κατάθεση (Έξτρα κόστος ύστερα από συνεννόηση με BOX NOW). Εγγύηση των συναλλαγών μου οι αξιολογήσεις μου. Περιοχή Νέος Κόσμος - Αθήνα.

    30 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 12/04/2024 12:08 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται το εξαντλημένο κουτί Crash Bandicoot με κονκάρδες φτιαγμένο από την Numskull. Είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, μόνο κάποιες αμυχές υπάρχουν σε κάποια σημεία του κουτιού. Προορίζεται για συλλέκτες. Αποστολή παντού ύστερα από τραπεζική κατάθεση (Έξτρα κόστος ύστερα από συνεννόηση είτε για BOX NOW). Εγγύηση των συναλλαγών μου οι αξιολογήσεις μου. Περιοχή Νέος Κόσμος - Αθήνα.

    70 €

  3. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 09/04/2024 08:31 μμ

    • Πώληση
    • ΝΕΟ

    Πωλείται η Case Logic τσάντα καινούρια καθώς είχε δοθεί δώρο σε εκδήλωση. Είναι υφασμάτινη και έχει χωρητικότητα 25,2 λίτρα με αρκετές τσέπες. Κάνει για λάπτοπ έως 17''. Αποστολή παντού ύστερα από τραπεζική κατάθεση (+ 4 ευρώ μεσαίο ράφι BOX NOW). Εγγύηση των συναλλαγών μου οι αξιολογήσεις μου. Περιοχή Νέος Κόσμος - Αθήνα.

    20 €

  4. AeonBeliever

    ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ SMARTPHONES

    Καλησπέρα, και εγώ έψαχνα μέχρι προσφάτως κινητό από 200 μέχρι 250 ευρώ και κατέληξα στο Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G Dual SIM (8GB/256GB) Midnight Black. Στο Skroutz αυτή την στιγμή είναι στα 280 ευρώ. Δεν σου αναφέρω μαγαζιά όπως το JMCtech γιατί δεν ψωνίζω από μαγαζιά με τετοιες νοοτροπίες. Το κινητό είναι 5G, έχει NFC, φορτιστή 67W έχει μέσα όπως και θήκη η οποία είναι καλής ποιότητας, αρκετά καλή μπαταρία, πολύ ωραία οθόνη και φωτεινότητα, ο επεξεργαστής Snapdragon 7 2ης γενιάς πολύ γρήγορος κτλ. Μπορείς να διαβάσεις και τις κριτικές του και τα πλήρη χαρακτηριστικά του εκεί μέσα, εγώ μέχρι στιγμής το έχω 3 εβδομάδες, με νορμάλ χρήση και είμαι μια χαρά. Το είχα στο μάτι καιρό αφού το σύγκρινα με άλλα αντίστοιχης κατηγορίας , είδα και καναδυό video reviews.
  5. AeonBeliever

    Περιοδικά Playstation

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/04/2024 12:02 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλούνται τα περιοδικά Playstation που απεικονίζονται στις φωτογραφίες. Η κατάστασή τους για κάποια είναι πολύ καλή με φυσιολογική φθορά χρόνου και για κάποια άλλα υπάρχουν μεγαλύτερες φθορές, αναλόγως την χρήση που τα θέλετε. Η τιμή είναι 5,5 ευρώ το καθένα. Αποστολή παντού ύστερα από τραπεζική κατάθεση ( Έξτρα χρέωση ύστερα από συνεννόηση με BOX NOW ή δέμα ΕΛΤΑ). Εγγύηση των συναλλαγών μου οι αξιολογήσεις μου. Περιοχή Νέος Κόσμος - Αθήνα. Playstation - 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11, 12, 14, 15, 17, 18, 19, 21, 24, 26, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 36

    5,50 €

  6. Σκεφτείτε βέβαια ακόμα το γεγονός ότι και μέχρι και πριν λίγες μέρες, παρά το απίστευτο κύμα καταγγελιών και κακών κριτικών, υπήρχαν άνθρωποι που ακόμα παρέγγελναν λόγω του δέλεαρ της χαμηλής τιμής. Δηλαδή, μέχρι να δράσει το Υπουργείο ή η κάθε αρμόδια αρχή με ένα τέτοιο πρόστιμο και κλείσιμο του site, υπήρχαν ακόμα κάποιοι που λέγανε πήγα εκεί και μίλησα πρώτα πριν πληρώσω ή η τιμή είναι πολύ δελεαστική για να μην κάνω απόπειρα ή είμαι οπλισμένος ψυχολογικά για αστείρευτη υπομονή. Αν δεν αλλάξουν νοοτροπίες αρχικά του Έλληνα, στο φιλτράρισμα της κάθε του ενέργειας τότε καμία σωτηρία. Ήτοι στο ηλεκτρονικό εμπόριο, ήτοι στην πολιτική σκηνή, ήτοι στον επαγγελματικό αγώνα.
  7. Αν ψάξεις στα threads υπάρχουν μαγαζιά όπως το perishop ή το JMCtech που έχουν γίνει 'διάσημα' για τους λάθος λόγους. Θα σου πω πως για το μαγαζί που ρωτάς είναι σχεδόν συνέχεια με τέτοιες διαθεσιμότητες 15-30 ημέρες ή όταν είχα παραγγείλει εγώ μέσα από Shopflix έδειχνε ότι είναι άμεσα διαθέσιμα ενώ δεν ήταν. Είχα παραγγείλει ένα κινητό και μετά όταν έκανα ερώτημα, ακυρώθηκε από αυτούς λόγω διαθεσιμότητας. Και υπάρχει και το θέμα με το τιμολόγιο που ανέφερες. Προσωπικά, που ψωνίζω φουλ ηλεκτρονικά, αποφεύγω πλήρως τέτοιες επιλογές. Πάω σε όποιον το δίνει φτηνότερα αλλά πάντα φιλτράρω τι βλέπω, σαν μαγαζί.
  8. Έχοντας δουλέψει στον κλάδο σε κεντρικά εταιρίας θα σου πω ότι από άποψη μάρκας κοιτάς LG, Samsung, Bosch, Siemens, Liebherr. Αλλά, επειδή μετράει η χρήση, βάζεις τι ύψος θέλεις, να είναι No Frost ή καλύτερα Full No Frost, την χαμηλότερη ενεργειακή κλάση που μπορείς να βρεις, τι χωρητικότητα θέλεις σε συντήρηση και τι σε ψύξη, αν σε αυτό το budget πετυχαίνεις Inverter συμπιεστή και από εκεί και ύστερα το πιο φτηνό με την μεγαλύτερη εγγύηση.
  9. Καλησπέρα, έχω αγοράσει κάποια έπιπλα από VidaXL, όχι όμως από το site τους αλλά από μαγαζιά του Skroutz. Βέβαια τα τιμολόγια που ερχόντουσαν ήταν τριγωνικές συναλλαγές, οπότε στην ουσία η συναλλαγή με αυτούς γινόταν. Δεν έγινε κάτι λάθος, τα έπιπλα ήρθαν όλα. Η ποιότητα γενικά είναι στο όριο του μετρίου και υπάρχουν θέματα με την συναρμολόγηση και τις οδηγίες, δηλαδή παραλείψεις και λάθη σε κάποια κομμάτια τους. Επιστροφή δεν έχω κάνει.
  10. Καλημέρα, έχει κάποιος συμπληρωματική εμπειρία με την flip.gr είτε όσον αφορά πώληση είτε όσον αφορά αγορά;
  11. AeonBeliever

    vendora Ερωτηση

    Αυτό γίνεται όντως συχνά, δηλαδή αρκετοί μπαίνουν και χαζεύουν το βάζουν στα αγαπημένα και μετά το ξεχνάνε. Εντωμεταξύ πουλάει πχ ένας στο vendora ένα και καλά συλλεκτικό gaming merchandise στα 30 ευρώ, το έχουν βάλει 18 στα αγαπημένα, ψάχνω στο ίντερνετ ως συνήθως να δω τι τιμή παίζει σαν καινούριο και βλέπω ένα μαγαζί στα 15 ευρώ και ένας άλλος στα 18 ευρώ. Εντάξει, ο άλλος να θέλει να σε κλέψει στα μεταχειρισμένα, είναι κλασικό και αυτό, οι 18 ματάκηδες ούτε καν να ρίξουν ένα βλέφαρο να δουν τι γίνεται με τιμή καινούριου 😅
  12. Καλησπέρα. Εφόσον το άθροισμα των λοιπών εισοδημάτων του φορολογούμενου δεν υπερβαίνει ετησίως τις δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ απαλλάσσεται από τον φόρο εισοδήματος.
  13. AeonBeliever

    Λάστιχα ling long

    Έχοντας δουλέψει κάποια χρόνια στον κλάδο των ελαστικών, θα πω ότι από κινέζικα τα Ling Long και τα Sailun αξίζουν. Είναι χρόνια στην παγκόσμια αγορά και με την χρήση που κάνει ένας μέσος χρήστης στο αυτοκίνητο του, δεν θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκτός ελαττωματικότητας ή κακής χρήσης. Όπως και στα κινητά, στις τηλεοράσεις, στα έπιπλα, στη διακόσμηση, στα ανταλλακτικά, στις λευκές συσκευές, υπάρχουν κινέζικες εταιρίες οι οποίες είναι ποιοτικές και αξίζουν τα χρήματα τους εννοώντας ότι δεν χρειάζεται να τα τσουβαλιάζουμε όλα. Με την ίδια λογική υπάρχουν και μάρκες σε διάφορες προϊοντικές κατηγορίες οι οποίες όντως αξίζουν το όνομα τους και άλλες που όντως δεν το αξίζουν, οπότε ούτε εδώ χρειάζεται τσουβάλιασμα. Ανοιχτό μυαλό και μάτια να έχουμε για να κρίνουμε όσο καλύτερα μπορούμε σεβόμενοι το κάθε ευρώ που υπάρχει στην τσέπη μας καθώς βγαίνει πολύ δύσκολα σαν εισόδημα. Με σεβασμό παραθέτω την γνώμη μου.
  14. Και εμένα μου είπε ότι λείπουν κάποια στοιχεία και ότι θα τα χρειαστεί μετά, εντωμεταξύ όλα περασμένα είναι. Στο σημείο που ζητάει βεβαίωση οικονομικών καταστάσεων/καταθέσεων IBAN, αυτά που επισυνάπτω από τράπεζες, βεβαίωση τήρησης λογαριασμού δηλαδή, μου λέει 'Αποτυχία ανάγνωσης στοιχείων'. Γνωρίζει κανείς τη λύση εδώ;
  15. Εγώ αναρωτιέμαι πώς μια εταιρία σαν το Skroutz, δεν εμφανίζει την υπηρεσία στο app, δεν υπάρχει το Skroutz wallet στο app, δεν μπορείς να δεις αξιολογήσεις καταστημάτων ή να κάνεις αξιολογήσεις καταστημάτων στο app κτλ; Μόνο στο web εμφανίζονται αλλά υποτίθεται είμαστε εδώ και χρόνια σε mobile era, λέω εγώ;
  • Δημιουργία νέου...