Προς το περιεχόμενο

lycaon

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    13
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

lycaon's Achievements

  1. Βαριέσαι να διαβάσεις το άρθρο , αλλά σχολιάζεις. Σε συμβουλεύουν άλλοι να διαβάσεις το άρθρο για να βρεις μόνος σου τις απαντήσεις σε όσα ρωτάς και σχολιάζεις και απαντάς τα παραπάνω. Μπράβο είσαι σε καλό δρόμο.
  2. Έλα μαθεύτηκε , από που;!! Να μαζέψουν τους γιατρούς ή τους άλλους; Δίλημα!!
  3. Για πολλά χρόνια η Ι μας είχε στο τικ τοκ με ουσιαστική διαφορά ελάχιστη γιατί η Α ηταν τακα τακα. Τώρα που το τακα τακα της Α έφτασε στο splash δείχνει πόσο τακα τακα ήταν το τικ τοκ της Ι. Ας ελπίσουμε στη συνέχεια σε ένα καλό ανταγωνισμό και όχι σε καταναλωτικές στρατηγικές είτε από τη μια είτε από την άλλη. Κι ας ενισχύσουμε αυτό τον ανταγωνισμό αγοράζοντας το καλύτερο καθε φορά τεχνικά και οικονομικά και οχι κολλήματα με τη μια ή την άλλη.
  4. Ναι επωφελείς λειτουργίες όπως προπαγάνδα , τρομοκρατικές οργανώσεις, καταναλωτικές κατευθύνσεις, διαδοση ειδήσεων και συντονισμό βρε παιδί μου. Τί δεν καταλαβαίνεις ;
  5. Ακουσον άκουσον .!!!! Το κουτί του υπολογιστή έχει διαρροή με τάση 110 βολτ και το ακουμπάω άφοβα και αν είναι δυνατόν και με βρεγμένα χέρια για να νιώσω σίγουρα το "γαργάλημα". Πόση είναι η αντίσταση του σώματος και σε πόσα Αμπερ παθαίνει βλάβες το ανθρώπινο σώμα ; Για να δούμε απαντήσεις!!!
  6. Έλα βρε Δημοσθένη!! Δεν ξέρεις ελληνικά ; Αυτό είναι από το γνωστό συνηρημένο ρήμα χωράω - χωρώ που στα νεολληνικά όταν το χρησιμοποιούμε σαν ουσιαστικό γράφεται χωρό γιατί τα μακριά ωμέγα γίνονται ο μικρό για χάρη ευφωνίας. Ο συντάκτης δεν θέλει να σε προσβάλλει και να σου απαντήσει , αλλά το αφήνει εκεί για να μάθεις και κάτι παραπάνω. Χωρίς προθεση για παρεξηγήσεις , just for fun!
  • Δημιουργία νέου...