Προς το περιεχόμενο

kuaniouxos

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

354 προβολές προφίλ

kuaniouxos's Achievements

  1. Για ιατρική μιλάω οπότε είναι πρόβλημα ειδικά οι ανατομίες που με φωτοτυπίες δε διαβάζονται γιατί θες χρώματα και καλή ανάλυση. Για το μεταπτυχιακό επειδή είναι κοινό το πρόβλημα βρίσκονται λύσεις χώρια που αυτοί δουλεύουν πολύ με pdf και σημειώσεις. Επίσης το μεταπτυχιακό έχει 1 χρόνο μαθήματα και ο δευτρος διπλωματική και το σκεπτικό τους δεν είναι να μάθεις βιβλία απέω αλλά να μάθεις να σκέφτεσαι και διαβάζεις papers σε περιοδικά όχι βιβλία.
  2. Το υπουργείο μπορούσε να παρέχει λύσεις αν ήθελε. Ακόμα και να δίνεις πίσω τα βιβλία και να σου δίνει τα άλλα (όχι αυτή η βλακεία που έχει ο εύδοξος που δε τη χρησιμοποιεί κανείς). Στην ιατρική που μπαίνουν 22 παιδιά με κατατακτήριες δε τους δίνουν στηθοσκόπιο. Οι υπόλοιποι 220 παίρνουν κανονικά.. αυτό πόσο ρίχνει τον προϋπολογισμό έξω; Νιώθω ότι υπάρχει μια εκδικητικότητα προς εμάς των κατατακτηριών. Αλλά επειδή για μένα η σχολή που μπήκα ήταν όνειρο ζωής όπως και για τους περισσότερους που μπήκαν στη διαδικασία των κατατακτηρίων θα τα καταφέρω. Αλλά θα τα καταφέρω μόνος μου γιατί το κράτος ακόμα μια φορά απέναντι θα είναι.
  3. Συμφωνώ με τον backpacker.. γιατί μερικοί έχετε πάρει κάποια ακράια παραδείγματα δηλαδή; Τόσο πια προνόμιο είναι να είσαι φοιτητής; Δηλαδή τι νομίζετε ότι οι φοιτητές είναι ανάσκελα και τους δίνουν λεφτά; Τα ρημάδια τα βιβλία να μπορώ να διαβάσω θέλω, τόσο αδιανόητο σας είναι; Που έχω σκάσει τόσα λεφτά για βιβλία; Για να σπουδάσω αυτό που αγαπώ και δεν κατάφερα με την πρώτη φορά; Απλά θα χετε γιατρό που δε θα χει ανατομία να διαβάσει μετά το πρώτο έτος γιατί θα την έχει επιστρέψει από εκεί που τη διάβασε. Ο τελικός αποδέκτης είναι αυτός που δέχεται τις υπηρεσίες. Αν εγώ δεν έχω καλή εκπαίδευση τότε δε θα παρέχω καλές υπηρεσίες απλό είναι. Επίσης σχετικά με το ότι εμείς των κατατακτηριών ρίχνουμε το κράτος που παίρνουμε πολλά πτυχία... η Marie Curie είχε 3 πτυχία: φυσικής, χημείας και μαθηματικών. Δε νομίζω ότι έριξε τη γαλλική κυβέρνηση σπουδάζοντας στη Σορβόνη.
  4. Δέχομαι ότι τα βιβλία είναι μεγάλο κόστος, παρόλα αυτά το υπουργείο θα μπορούσε να παρέχει μια έκπτωση.. πχ να καλύπτει το 30% του κόστους ή κάτι αντίστοιχο. Αλλά όπως και να χει να σαι φοιτητής και να μην έχεις πάσο; Ή σίτηση; Το βρίσκω τραγικό.
  5. Δε μιλάω για οφέλη γενικά και αόριστα. Έστω το αυτονόητο, να μπορείς να πας στη σχολή σου με μειωμένο εισητήριο. Τόσο πολύ ρίχνει αυτό το κράτος; Αφού με την κάρτα ανεργίας έχεις δωρεάν μετακινήσεις τώρα, αλλά όντας φοιτητής δε δικαιούσα κάρτα ανεργείας. Αυτό σου φαίνεται να στέκει; Δε θα πρέπει να εναθρύνονται αυτοί που σπουδάζουν; Αυτός που μπήκε ιατρική με κατατακτήριες πχ το έκανε για να λουφάρει; Και αν έδινε πανελλήνιες τι ακριβώς αλλάζει εκεί και δικαιούται κανονικά πάσο;
  6. Όπως λες και εσύ... να μην απολαμβάνει όλα τα οφέλη... αλλά στις κατατακτήριες δεν απολαμβάνεις κανένα όφελος. Δηλαδή είναι τόσο κόστος να δικαιούσαι έκπτωση στις μεταφορές και να έχεις ένα πάσο;
  7. Πόσο αιώνιος φοιτητής είναι κάποιος που ήδη πήρε ένα πτυχίο και του βγήκε η πίστη ένα χρόνο να διαβάζει για να μπει σε δεύτερη σχολή; Και δηλαδή νομίζεις τόσο σημαντικά είναι τα οφέλη που κάποιος θα έμενε για πάντα φοιτητής; Θα τρελαθούμε; Εξάλου απόσο ξέρω από πανελλήνιες δικαιούσα πάσο κτλ..
  8. Οι φοιτητές που μπαίνουν σε ένα τμήμα από κατατακτήριες δε δικαιούνται βιβλία, πάσο, μειωμένο εισητήριο για τα μέσα, υγειονομική περίθαλψη από το πανεπιστήμιο, υποτροφίες και βραβεία καθώς επίσης και στέγαση. Αυτό δεν κάνει διακρίσεις μεταξύ των φοιτητών; Και ακόμα και να πει κανείς ότι τα βιβλία είναι ακριβά και μπαίνει μέσα το κράτος (που υποτίθεται το υπουργείο προάγει τη δια βίου μάθηση) δε θα έπρεπε έστω να έχουν μια έκπτωση οι φοιτητές; Όπως τα αγοράζει δηλαδή το υπουργείο με έκπτωση για να τα δώσει στους φοιτητές να σου πει πάρτα και εσύ με την τιμή που τα αγοράζω εγώ. Ή αν η σχολή είναι 5ετής/6ετής και το πτυχίο 4ετές ας σου έδινε πτυχία για τον έναν χρόνο διαφορά.
  9. Ναι αυτό ακριβώς σου λέω. ίσως είναι για ιστορικούςλόγους; γιατί και την οδοντριατρική σχολή τη λέει.
  10. Σου βάζω τα λινκς να το δεις τότε.. η πρώτη γραμμή είναι http://school.med.uoa.gr http://www.nurs.uoa.gr
  11. Θέλω να ρωτήσω τα εξής.. εφόσον οι σχολές έχουν τμήματα στα οποία φοιτούν οι φοιτητές.. γιατί το ΕΚΠΑ λέει ιατρική σχολή και οδοντριατρική σχολή ενώ είναι ήδη στη σχολή επιστημών υγείας και γιατί η νοσηλευτική και η φαρμακευτική λέγονται τμήματα στην ιστοσελίδα τους; μαγκιά φάση;
  12. Ξέρει κανείς αν επιτρέπεται κάποιος που έχει ήδη ένα πτυχίο να κάνει μεταπτυχιακό και προπτυχιακό ταυτόχρονα; Ξέρω ότι δεν επιτρέπεται προπτυχιακό και προπτυχιακό και μεταπτυχιακό και μεταπτυχιακό.. αλλά προπτυχιακό και μεταπτυχιακό δεν είναι στην ίδια βαθμίδα..
  13. Είμαι σε δίλημμα.. να πάρω έναν σκληρό με 60 ευρώ να κάνω τη δουλειά μου ή να σβήσω κάποια videos που έχω αποθηκευμένα; To mac μου έχει 120GB μνήμη.
  14. kuaniouxos

    Στρατός

    Από περιέργεια αυτές οι ιστορίες που έχουμε ακούσει όλοι ότι str8 κάνουν σεξ με γκει στο στρατό λόγω έλλειψης γυναίκας ισχύουν;
  • Δημιουργία νέου...