Προς το περιεχόμενο

goblin83

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    86
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.032 προβολές προφίλ

goblin83's Achievements

  1. λεξεις κλειδια σωστου insomniac: win10s ,ms ,apple. ios,ipad,iphone.ετσι για να βγει το hate καπου.
  2. θα ειχε μεγαλο ενδιαφερον να γινοταν ενα γκαλοπ με ερωτημα ποσοι κατοχοι android εχουν πληρωσει εστω κ μια εφαρμογη ,οσο καλη κ να ειναι.
  3. Α ρε Micro$oft τι μας πέρασες για τίποτα χαζούς .με τους σαπιοceleron και τα παλιό κουτσουρεμενα Windows 10s ποιον πας να κοροϊδέψεις...
  4. Άμα βάλω λινουξ ,θα μπορώ να εγκαταστήσω τον edge που τόσο πολύ μου αρέσει;
  5. Φυσικά θα μπορούσε περιμετρικά της οθόνης ναμην είναι touch,να είναι απλώς οθόνη.
  6. Δεν είπα ότι έχει κάποια σχέση.εχει διαδεχτεί το Bluetooth .πλεον είναι ξεπερασμένο κατα την γνώμη μου. Εγώ μια χαρά στέλνω φωτό από messenger toy fb,η ανεβάζω φωτό σε cloud που μπορούν να την πάρουν 10 φίλοι μου χωρίς να χρειάζεται να τους τη στείλω από bt σε 1-1 ξεχωριστά.
  7. φιλε @axl1 αν θες ντε και καλα να στελνεις φωτο μεσω bluetooth ,τοτε δεν στελνει το iphone.αν για σενα ειναι λογος για να μην αγορασεις iphone παω πασο.για μενα και πολυ κοσμο δεν ειναι κριτηριο αγορας η αποστολη φωτο μεσο bt. παντος πλεον το bluetooth ειναι ξεπερασμενο,ολοι σε cloud κ social media τις ανεβαζουν.
  8. τι καθεστε και απαντατε στον Makuku.ο τυπος ειναι 100% pure apple hater . σε λιγο θα ζητησει και step by step guide για να παρει τηλεφωνο απο iphone,γιατι απο τι θυμαται δεν το εκανε το ios
  9. Θα στο ξανάγραψω μήπως κ το χωρέσει το κεφάλι σου. Γράφουν 4-5 τρολοποστ του στυλ "δεν πάτε καλα κλπ" κ τσιμπάτε κ γράφετε ότι hate σας κατέβει με πρόφαση το (μάντεψε)hate. Τωρα ποιος είναι μίζερος είναι άλλο θέμα. Και για σου λύσω την απορία ούτε ΟΠΑΠ πάω,κ δουλειά έχω ,και τις ώρες μου τις περνάω μια χαρά, και ούτε το Pokemon go περιμένω να με βγάλει από το σπίτι μου. Επίσης δεν βρίζω όλο το κόσμο που δεν έχει τα ίδια ενδιαφέροντα με μένα , λέγοντας γενικότητες περί ελληναραδων ,φραπέ κλπ.
  10. κατι αλλο? καναν αλλο θα κραξεις? τουλαχιστον αυτοι ειναι μαντρωμενοι σε οπαπ και σε καφενεια,εσυ που πας... ο ορισμος τησ μιζεριας..
  11. Τι λένε μωρε οι βλάκες!!!οι άνθρωποι είναι υποδεέστερο είδος,κ δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες οδηγικες απαιτήσεις.τωρα κοιτούν να καταργήσουν τον αυτόματο πιλότο έν έτη 2016 και να επαναφέρουν την συμβατική οδήγηση για να σκοτώνουν κόσμο... Επισης να άρουν τα διπλώματα από όλες τις γυναίκες (είτε βάφονται είτε όχι)και οι κάγκουρες να θανατωθούν ώστε να αποφύγουμε τυχόν εμπλοκή τους με τον αυτόματο πιλότο.!!11!
  12. Το mame κάποτε έγραφε (μάλλον θα το γράφει ακόμα) ότι αν έχεις την πλακέτα του παιχνιδιού δεν είναι παράνομο να έχεις το rom του. Στο τέλος τα πνευματικά δικαιώματα αγοράζεις ,κ όχι το μεσο. Ως ποτέ θα πληρώνουμε το ίδιο παιχνίδι πολλαπλές φορές.
  • Δημιουργία νέου...