Προς το περιεχόμενο

nik5163

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    588
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.191 προβολές προφίλ

nik5163's Achievements

  1. nik5163

    Vampire Survivors

    Αν δεν σε πειράζει να σου ρουφάει τον ελεύθερο χρόνο αξίζει με χίλια. Με 160+ ώρες και δεν έχω ανακαλύψει ακόμα όλα τα secrets/characters.
  2. Γι αυτό το shoplifting πάει σύννεφο στην Βρετανία; Διάβασε λίγο αγγλικό τύπο για να δεις την ακρίβεια που υπάρχει. Μπορεί ονομαστικά οι μισθοί να είναι καλύτεροι από της Ελλάδας αλλά έχουν και ακριβότερη διαβίωση.
  3. nik5163

    Amazon Prime Video

    Σας έχει συμβεί να κολλάει στην αναπαραγωγή της σειράς; Τον πρώτο μήνα που ήταν δοκιμαστικός δούλευε κανονικά, τον επόμενο έχει αρχίσει να κάνει buffering στις συσκευές: LG OLED B17 (2017) nvidia shield (2017) Ενώ στο desktop computer δουλεύει κανονικά αλλά μόνο με 1080 ανάλυση (έχω 2K monitor). Έκανα επανεγκατάσταση της εφαρμογής, update το τελευταίο firmware αλλά δεν διορθώθηκε.
  4. αν έχεις συνηθίσει το start button να ανοίγει με συγκεκριμένο τρόπο και γενικά τις διάφορες λειτουργίες, γιατί να ψάχνω στο google για το παραμικρό; Δεν το βρίσκω περίεργο.
  5. Και μόνο για το copilot σκέφτομαι να αναβαθμίσω σε windows 11, απλά φοβάμαι το learning curve. Μου αρέσει το Github copilot αλλά έχει συνδρομή.
  6. Πολύ κρίμα. Εξαιρετικός ηθοποιός. Στο the wire έδινε ρεσιτάλ που τον έβλεπα την τελευταία φορά.
  7. Μετά από δύο χρόνια αναγκάστηκα να κάνω format τα windows 10 pro γιατί έφτασε στο σημείο να μην δουλεύουν τα macros στο mouse logitech G502 (ένα razer mini keyboard δεν το αναγνώριζε καν σαν device από καιρό τώρα). Αρχικά δίσταζα να "χάσω" όλα τα δεκάδες προγράμματα που είχα εγκαταστήσει, αλλά τελικά αποδείχτηκε ότι εκτός από τα βασικά για να κάνεις τη δουλειά σου όλα τα υπόλοιπα μπορούν να εγκατασταθούν on demand. Τώρα πάει σφαίρα το pc.
  8. Τα χαρακτηριστικά της είναι παρόμοια με της δικής μου ACTIU TRIM με προσκέφαλο από την thegreenoffice.gr και η τιμή είναι ίδια 🙂. Αν δεν είχα τώρα καρέκλα θα την είχα στις σοβαρά υπόψη, φαίνεται πολύ καλή.
  9. Χτες εγκατέστησα την trial version και με έχει ήδη κερδίσει η απλότητα της οθόνης, τα όμορφα εικονίδια και διάφορες λεπτομέρειες που δείχνουν μεράκι. Απλά όταν το αγοράσω δεν ξέρω αν αξίζει η lifetime άδεια ή η ετήσια με την προοπτική να μην την ανανεώνω.
  10. Απλά κάποια δεν έχουν κλίση δεξιά/αριστερά. Noμίζω το bormann έχει μόνο μπρος/πίσω. Η κλίση δεξιά/αριστερά χρησιμεύει για να στραφεί η οθόνη από landscape σε portrait χωρίς να ξεβιδώσεις την οθόνη από την βάση.
  11. Κάποιος την έχει, κάνε αναζήτηση με Aeron .
  12. Οι περισσότερες βάσεις καλύπτουν 27' οθόνες. Παράδειγμα: Brateck LDT13-C012 Βάση Γραφείου Οθόνης έως 27" με Βραχίονα (με περιστροφή) πιό οικονομική Bormann BTV1500 Βάση Γραφείου Οθόνης έως 27" με Βραχίονα (χωρίς περιστροφή) για 32': RaidSonic Icy Box IB-MS503-T Βάση Γραφείου Οθόνης έως 32" με Βραχίονα Κι εγώ αυτού του τύπου έχω. Καλύτερα να προτιμήσεις με βραχίονα που κινείται προς όλες τις κατευθύνσεις, όπως οι παραπάνω. Το βασικό νομίζω δεν είναι το ύψος που ανεβαίνει (οι παραπάνω ανεβαίνουν αρκετά) αλλά αν η βίδα που θα στερεωθεί στο γραφείο έχει αρκετό εύρος.
  13. Notepad++ από εμένα για έλεγχο προγραμμάτων και vscode για development.
  14. Έχει αναφερθεί μία λύση στο thread προσφορών για την 6700. Νομίζω με ticket τους ζητάς να αυξήσουν το limit.
  • Δημιουργία νέου...