Προς το περιεχόμενο

dominotrix

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    804
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με dominotrix

  • Ημερομηνία γέννησης 24/03/1986

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://dominodesign.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Kavala

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.409 προβολές προφίλ

dominotrix's Achievements

  1. dominotrix

    Επιλογή web hosting

    Επειτα απο 10+ χρονια συνεργασιας, προτεινω https://www.cretaforce.gr/ με κλειστα ματια
  2. Κανε ενα google, δε βλαπτει https://www.browserling.com/tools/extract-urls
  3. Θεωρητικα μπορεις να παρεις το xml, να το εισαγεις σε ενα online προγραμμα εξαγωγης συνδεσμων, να παρεις απο εκει μονο τα link των εικονων, να τα βαλεις σε να προγραμμα που κατεβαζει αρχεια για να κατεβουν μαζικα ολες οι εικονες. Μετα τις αλλαζεις παλι μαζικα μεγεθος και τις αποθηκευεις ξανα στον σερβερ με overwrite. Το δυσκολο της υποθεσης ειναι πως οι εικονες, αν εχουν περαστει στη σελιδα ανα χρονια τοτε θα ειναι δυσκολο να κανεις overwrite γιατι θα πρεπει αν μπαινεις σε φακελους πχ wp-content/uploads/2015/01 για τα προιοντα που δημιουργηθηκαν τον Ιαν του 2015. Αν ομως τα προιοντα περαστηκαν μαζικα μεσα σε λιγο διαστημα θα ειναι ευκολο.
  4. Εχει ενα Plugin το Regenerate Thumbnails. Πρωτα πας Ρυθμισεις - Πολυμεσα και δηλωνεις οι εικονες σου να ειναι 400χ400 και μετα τρεχεις το Plugin.
  5. Λογικα δεν εβαλε σωστα το λινκ και σε πεταει παλι εδω. Δες αυτο: http://www.faststone.org/ Δε ξερω αν δεχτουν θολες εικονες. Ρωτησε τους..
  6. Δεν ειναι τοσο εγκυρο το valid γιατι αν γραψεις onoma@ το θεωρει σωστο, ενω δεν ειναι. Λειπει και το domain και η καταληξη (.com)
  7. Δες εδω μηπως σε βοηθησει. https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/Guide/HTML/HTML5/Constraint_validation
  8. Εφοσον δεν εχεις τις απαραιτητες γνωσεις, θα σε συμβουλευα να ψαξεις για squarespace, shopify, wix.
  9. Τοτε θα χρειαστει να περασεις με κωδικα αυτο που θελεις. Λογικα πρεπει να κανεις edit το index.php ή homepage.php αναλογως ποιο χρησιμοποιει το theme σου και να βαλεις το περιεχομενο που θελεις
  10. Η αρχικη σελιδα δεν ειναι φτιαγμενη με καποιον page builder?
  11. Μπορεις να βαλεις στο slider μια στατικη εικονα και να προσθεσεις το κειμενο που θελεις (μεσα στο slider). Ετσι, εφοσον εχεις μονο 1 εικονα περασμενη θα φαινεται συνεχεια το κειμενο σου. Αυτη ειναι λιγο προχειρη λυση. Αλλιως θα πρεπει να αφαιρεσεις τελειως το slide μεσα απο τον page builder που εχεις στην αρχικη σελιδα και να το αντικαταστησεις με ενα text element το οποιο θα του δωσεις padding top/bottom για και vertical align center για να φανει οτι ειναι στο κεντρο. Γενικα αυτο που θελεις να κανεις θα γινει μεσω της αρχικης σελιδας και οχι μεσα απο το slider.
  12. Οχι οτι θελω να "κλεψω" τη δουλεια κανενος, αλλα τα ζητηματα που αναφερεις ειναι σχετικα ευκολα και μπορεις να τα φτιαξεις και μονος σου με τη βοηθεια μας εδω.
  13. dominotrix

    φόρμα εγγραφής

    Μεσα απο τον σερβερ μπορεις να δεις το mail log και εκει θα σου πει τι συμβαινει ακριβως. Αν δεν το βρεις ζητησε απο την εταιρεια hosting να στο δωσει. Υπρχει λογκ για ολο το activity των mail στο σερβερ. Θα σου δωσει μια ιδεα για το που πρεπει να κοιταξεις για τη λυση.
  14. dominotrix

    φόρμα εγγραφής

    Εγκατεστησε το WP SMTP mail, περασε τα σωστα στοιχεια και ξαναδοκιμασε. Φανταζομαι εψαξες στο spam folder ετσι;
  15. dominotrix

    html

    - "Ελα δικε μου, πως πας; Συνελθες απο τα χθεσινα;" - "Μη φωναζεις μεσ στ' αυτι μου ρε φιλε.." - "Ωχ, καταλαβα.. Στουπι γυρισες παλι" - "Γαματα δικε μου δε θυμαμαι τιποτα μετα το 5ο (μπουκαλι;;)" - "Καλα πιες ενα καφε να ξυπνησεις και μη ξεχνας, Δευτερα παραδιδουμε εργασια για τον παπαρα τον Μυλωνα" - "Πωωω γαμωτηψυχημου δε ξερω χριστο.." - "..." - "Κανε ενα κοπο και στειλε μου τη λυση ελα εσυ εισαι τσακαλακι σ'αυτα" - "Την παρεδωσα την Παρασκευη φιλος, σορρυ" - "Γαμιεσαιι" - "Εεμ μου κυνηγουσες 3 μηνες το γκομενακι και η σχολη σταρχιδια σου. Και εφαγες και ακυρο!" - "Αυτη η καργιολα φταιει!" - "Εννοειται... Και τωρα τι σκεφτεσαι να κανεις;" - "Να παω να τη δειρω" - "Με την εργασια εννοω ρε παπαρα" - "Α.. ελα μωρε σιγα.. θα κανω εκει ενα copy paste την εργασια και τα nerds θα μου σπαμαρουν τη λυση. easy" close enough?
  • Δημιουργία νέου...