Προς το περιεχόμενο

morpheas768

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    49
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.559 προβολές προφίλ

morpheas768's Achievements

  1. Δεν υπαρχει περιπτωση, διοτι αυτο θα ερχοταν τελειως αντιθετο με τη φιλοσοφια του "παιχνιδιου". Με αλλα λογια, η αεροπειρατεια ειναι πολυ action/συναρπαστικη σε βαθμο που μπορει και να ξυπνησει τους gamers οι οποιοι θα κοιμουνται στην gaming καρεκλα τους οι οποια ειναι στολισμενη με RGB απο πανω μεχρι κατω. Οποτε σε παρακαλω μην λες ανοησιες, τη σημερον ημερα το gaming ειναι να κοιτας την οθονη σου (gaming RGB φυσικα) και να προσποιεισαι οτι παιζεις ενα παιχνιδι το οποιο εχει μονο Start και Quit κουμπια.
  2. Ε φυσικα, αφου η Tesla ειναι ουσιαστικα η Apple των αυτοκινητοβιομηχανιων, τι αλλο να περιμενεις? Ειναι η "πιο πολύτιμη αυτοκινητοβιομηχανία στις ΗΠΑ", επειδη παραγει με χαμηλο κοστος, ενω παραλληλα καταχρεωνει (κλεβει) τους πελατες της, με την προσποιηση οτι ειναι η "premium brand". Η Τesla, οπως και η Apple, πασαρεται στους πλουσιους, και αυτους που θελουν να αναδειξουν το status τους.
  3. Δεν υπαρχει τετοιο πραγμα ως "ρητορικη μισους" (hate speech), αυτο ειναι απλως μια ορολογια που χρησιμοποιουν οι εξουσιαστες για να σιωπησουν αυτους που θελουν, και δεν υπαρχει κανενας σοβαρος λογος ουτε οφελος στο να προσποιουμαστε οτι μπορουμε να διαγραψουμε το μισος η το ρατσισμο με ασαφεις κανονες οι οποιοι υποκεινται σχεδον 100% στην ερμηνεια του καθενα. Σε τελικη αναλυση, ειτε καποιος πρεσβευει την Ελευθερια του Λογου, ειτε οχι. Οσο καποιος και να μισει τον Trump και τις αποψεις/πολιτικες του, δεν υπαρχει λογος να ζητα την αναστολη (ή ban) του λογαριασμου του, αν και εφοσον πρεσβευει την Ελευθερια του Λογου. Εγω προσωπικα μισω τους πολιτικους. Μπορεις να πεις οτι ειμαι προκατελειμενος εναντιων τους. Τον D. Trump τον θεωρω σκουπιδι, οπως και ολους τους αλλους πολιτικους της Αμερικης, Ελλαδας, κλπ. Ριξτε μου ban αν θελετε, αλλα οι αποψεις μου (και τα αισθηματα μισους) θα παραμεινουν ιδια. "All censorships exist to prevent anyone from challenging current conceptions and existing institutions." - George Bernard Shaw "If the freedom of speech is taken away then dumb and silent we may be led, like sheep to the slaughter." - George Washington
  4. Ουσιαστικα ο Elon Musk κανει οτι κανει παντα: χρησιμοποιει το twitter για να τραβηξει τη προσοχη των media στον εαυτο του και στις επιχειρισεις του, τα media τσιμπανε, και αυτος απλα βλεπει τις μετοχες του να ανεβαινουν. Αυτο το "συλλαβετε με αν θελετε, εγω παντως θα ειμαι στη γραμμη με τους εργατες μου, παραγωντας αυτοκινητα, απλα μην συλλαβεται τους κακομοιρους εργατες, παρτε εμενα στη θεση τους!" ειναι πολυ απλα ο Elon να το πεζει σωτηρας/Ιησους και επαναστατης. Σιγα ρε Elon, σιγα μη κουβαλας το σταυρο τοσο πολυ, θα παθει η μεση σου. Και ολα αυτα ενω ειναι μες στο σχεδιο της πωλητειας να αρχισουν να ανοιγουν σιγα σιγα τα εργοστασια παραγωγης, οποτε ο Elon ουτε σωτηρας ουτε επαναστατης ειναι, απλα χρησιμοποιει τα social και mainstream media, προς οφελος του. Πονηρος μπαγασας ειναι, και ο κοσμος φυσικα τσιμπαει και γουσταρει το δολωμα.
  5. Σε gaming οι 3100 και 3300Χ θα ειναι σιγουρα πιο γρηγοροι, μιας και η 3η γενια των Ryzen βελτιωσε σημαντικα το IPC και Single Core αποδοση. Για τον ιδιο λογο συγκρινουμε Ryzen 7 2700 με Ryzen 5 3600 παρ'οτι ο πρωτος εχει 2 πυρηνες παραπανω. Σε οτιδηποτε αλλο εκτος απο gaming, ισως οι 1600AF/2600 να ειναι πιο γρηγοροι οπως ειπες, ειδικα σε οτι εχει να κανει με productivity οπως Adobe Premiere για παραδειγμα, αλλα σε gaming δεν το συζητω, θα ειναι σαφως ανωτεροι, τουλαχιστον προς το παρον. Να σημειωθει οτι ακομα βλεπουμε πολλα παιχνιδια τα οποια δεν εκμεταλευονται παραπανω απο 6 threads. Αυτος ειναι αλλωστε και ο λογος που η Intel κρατιεται δυνατη με τους Coffee Lake i5, παρ'οτι εχουν μονο 6 cores/6 threads. Οι 3ης γενιας Ryzen 3 με 4 cores/8 threads επομενως μια χαρα ανετοι θα ειναι, απλα μελοντικα δεν θα κρατηθουν δυνατοι για πολλα χρονια. Υπολογιζω οτι θα συγκρινονται με i7 Skylake σε gaming....στο περιπου. Δεν το συζυτω, τρελη διαφορα απο οτι 775 cpu και να ειχες, αλλα και εσυ γιατι πηγες σε cpu με 4 cores/4 threads αυτη την εποχη?
  • Δημιουργία νέου...