Προς το περιεχόμενο

jimakos234

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.195
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.622 προβολές προφίλ
  1. Εγω γενικα ανα 2000-3000 χλμ πριν κανω μεγαλο ταξιδι ή μπω εθνικη (σε 206 1,4 8ν), βαζω στην βενζινη, σαν καθαριστικο πιο πολυ, εναλλαξ ειτε το https://www.skroutz.gr/s/13623617/Dynamax-Valve-Injector-Cleaner-Prostheto-Venzinis-300ml.html ειτε το https://www.skroutz.gr/s/13663841/Liqui-Moly-Fuel-Injection-Cleaner-Prostheto-Venzinis-300ml.html (οποιο ειναι πιο φτηνο εκεινη την περιοδο) και φουλαρω βενζινη για να την ανανεωσω. Κανω μερικα χλμ μονο βενζίνη, και μετά φαινεται να εχει μετά μια εξτρα σπιρταδα το αυτοκινητο. Και πριν βαλω το LPG (2021) ,εβαζα τα ιδια στην βενζινη, και οταν εκανα μετρηση διακενου για να μπει το LPG, μου ειπαν περιληπτικα οτι ειναι οκ και να βαλω αφοβα. Τωρα το κατα ποσο βοηθησαν τα προσθετα στο να ειναι ενταξει οι βαλβιδες, θα πω ψεματα
  2. jimakos234

    Sapphire PULSE Radeon RX 6700

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 11:27 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Καλησπερα, πωλείται η καρτα του τίτλου - RX 6700 (non XT - 10GB ) Αγορασμενη απο το Πλαίσιο (επισημος πωλητης) και εγγυηση μέχρι 17/11/2025 (1.5+ χρονος ακομα) Εχει χρησιμοποιηθει για περιστασιακο gaming. Πωλειται λογο αναβαθμισης. Αθηνα χερι με χερι, διαφορετικα αποστολη μετα απο καταθεση --> τα μεταφορικα επιβαρυνουν τον αγοραστη. εγγυηση οι αξιολογήσεις μου Quick Specs Οικογένεια GPU: AMD Επεξεργαστής γραφικών: Radeon RX 6700 Ποσότητα Μνήμης: 10 GB Μέγιστη ανάλυση: 7680 x 4320 pixels Ελάχιστη Ισχύς Τροφοδοτικού: 550 W Ποσότητα θυρών HDMI: 1 Έκδοση HDMI: 2.1

    270 €

  3. Eunice/WeEnergy ηρθε email οτι πλεον εχει και εκπτωση συνεπειας στο σταθερο (ειμαι στο σταθερο με τα 0.16 απο τον Δεκεμβρη και βγαινει με την εκπτωση 0.145). Βλεπω ομως οτι ειναι απο τις πιο ακριβες σταθερες πλεον. Οποτε την κανω με ελαφρα προς (μαλλον) ΔΕΗ ?
  4. Ειμαι στην voda και προσφατα βαλανε (επιτελους) κουτακι στην πολυκατοικια που μενω, εχν γενικα στην γειτονια ειναι κανενα 1.5 χρονο η Inalan και ειχα κανει αιτημα παλαιοτερα. Εχω τις παραακτω προσφορες (παρεα με ρητρα αποχωρησης). Δεδομενου οτι τελειωνει το συμβολαιο που εχω στο σπιτι που μενω σαν ενοικιαστης και μαλλον θα κατσω κανενα χρονο ακομα (ισως και 2) να χτυπησω μηπως το 1GB?
  5. Η αληθεια ειναι το ειχα γεμισει προσφατα και να τιγκαρε οπως λες. Πηγα πιο κατω με βενζινη, παρκαρα και το αφησα λιγη ωρα. Επειτα , δεν μυριζα κατι , ουτε εξωτερικα ουτε στην καμπινα(προφανως). εκανα ενα κομματι του ταξιδιου με βενζινη, σταματησα για λιγο σε καποια ΣΕΑ για καποια ωρα και ξανα ελεγξα μετα και δεν μυριζα κατι πλεον. Συνεχισα με αεριο χωρις καποιο προβλημα. Για την ωρα δεν εχω ξανα μυρισει την οσμη.
  6. Παιδια καλησπερα, εβαλα αερα στα λαστιχα και εκει που ειναι η βαλβιδα πληρωσης πισω δεξια στον προφιλακτηρα μυριζα αεριο. Να ανυσυχω? και εχω ταξιδι σε λιγο. Δεν ειμαι σιγουρος οτι μυριζα και γυρω γυρω γιατι ειχα ηδη την μυρωδια στο ρουθουνι.
  7. Οποτε θελει προσοχη αν γινει τιποτα με τιμες μην γινει κανενα σπασιμο απο πλευρας τους και πρεπει να φυγει κανεις υποθετω.
  8. Ρε παιδια το ΦΑ Maxi Home Fixed γιατι ειναι στα σταθερα-μπλε στο excel ενω ειναι σαν κιτρινο-κυμαινομενο στην σελιδα τους?
  9. Ερωτηση, για το WeYellow , για να επιστραφει η εγγυηση, γενικοτερη καπως βεβαια, για τηνπαγια εντολη --> πως την σεταρω? Δημιουργησα παγια εντολη με το RF του 1ου λογαρισαμου (σημερα) και το ονομα μου, εβαλα και ενα ανωτατο οριο πληρωμης. Δεν χανω κατι αλλο? Οποτε στον επομενο θα δω το -50 ευρω της επιστροφης εγγυησης? Μπορω να πληρωσω με καρτα νωριτερα απο την αυτοματη πληρωμη της παγιας, οπως μπορουσα και σε πχ ΔΕΗ μεχρι 2 φορες(στην ΔΕΗ η παγια ηταν μεσω καρτας ομως)?
  10. Ερωτηση για το WeYellow της WeEnergy (σταθερο προγραμμα για 6μηνες λενε). Εχω κανει την συμβαση περιμενω την εκπροσωπηση. Διαβασα στους ορους οτι ο πάροχος διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει ανά πάσα στιγμή οποιαδήποτε προσφορά και για αναπροσμογη ΟΤΣ. Αυτο ισχυει φανταζομαι μετα το 6μηνο (που ο παροχος ήταν υποχρεωμενος να προσφερει την τιμη που υπέγραψες) ή με τη αντιστοιχη ειδποιηση που θεωρητικα πρεπει να στειλει ο παροχος (που δινεται η δυνατοτητα καταγγελιας συμβασης βαση ΡΑΕ). Λεω κατι λάθος ή εχει αλλάξει κατι απο το 21 που είχα ασχοληθεί ξανά?
  11. Παντως η We στο τηλ δεν απαντανε ουτε με αιτηση.
  12. εφαγα ακυρο ειπαν μονο το 0.22 πλεον + 10 ευρω παγιο. οποτε ψαχνω τωρα μεταξυ 4all και τριτων
  13. Σκεφτομαι για σταθερο ΗΡΩΝ, βλεπω το μονο με 0.16 ακομα. (αλλιως παω για το 4all). Οι kwh που καταναλωνω ειναι περιπου 200-400(πολυ βαρια) τον μηνα με το νυχτερινο. Φοβαμαι μην τα κυμαινομενα αρχιζουν και ταβανιαζουν Να προχωρήσω με το ΗΡΩΝ fixed? Υπαρχει κάτι να προσέξω?
  14. Ερωτηση. Επεσα και εγω στο open σημερα που έληξε το ορθοδοξο σταθερο με τα 0.10 Αν παμε στο 4all, απο 1/1/2024 θα μπορουμε να φυγουμε πχ αν βρουμε κατι καλυτερο σε ενναλακτικο? Ή οτι γινει μεσα στον μηνα? Ρωταω πρακτικα κατα ποσο θα ισχυει μετα οτι θα μπορουμε να φυγουμε χωρις πεναλτι απο τα κυμαινομενα.
  • Δημιουργία νέου...