Προς το περιεχόμενο

Mikey21

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    74
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

4 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Mikey21

  • Ημερομηνία γέννησης 24/01/2000

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη
  • Ενδιαφέροντα
    Gaming & Friends

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.473 προβολές προφίλ

Mikey21's Achievements

  1. Καλησπέρα στο Forum! Εχω δυο δεματα κολλημένα στο τελωνείο για πανω απο μηνα πλεον. Ειχα αλλο ενα δεμα που μπηκε την ίδια μέρα κοντά ιδια ωρα στην ελλαδα και ηρθε σχετικα γρήγορα (περιπου 15 μερες αμα δεν κανω λαθος) αλλα αυτα τα δυο εχουν μεινει πολυ πισω.. Εχω στειλει μειλ χωρίς βέβαια να παρω κάποια απάντηση για το πότε θα κουνηθούν απο εκει. Τηλέφωνο που προσπάθησα να πάρω τις πιο πολλες φορες τα παρατούσα οταν καθόμουν στην αναμονή για 30 λεπτά (!) Αλλα μια φορά που απαντησε μια κοπελα με απαντησε σε κατι της φασης "θα ερθουν οταν ερθουν" Ποσο περίπου κανει ενα δεμα σε φυσιολογικές συνθήκες να ερθει αφού σταματήσει στο τελωνείο; Υπαρχει κάποιος τρόπος να ερθω σε συνένωση με καποιον που οντως θα με βοηθήσει; Ευχαριστώ πολυ!
  2. Mikey21

    Ποσο θα πληρώσω τελωνείο;

    Αρα το ποσο που εχουμε βρει πιο πανω ειναι το σωστο?
  3. Mikey21

    Ποσο θα πληρώσω τελωνείο;

    Τελεια, σε ευχαριστώ πολυ φίλε μου!
  4. Mikey21

    Ποσο θα πληρώσω τελωνείο;

    Αρα αμα δεν κανω λαθος $68 ειναι συνολο αυτα αρα 58€ το 24% ειναι περίπου στα 14. Αρα 14 + 5 + 5 + 5 = κοντα στα 30€ συνολο; Σωστά;
  5. Mikey21

    Ποσο θα πληρώσω τελωνείο;

    Γνωρίζω πως θα πληρώσω τελωνείο, απλα απο οτι εχω καταλαβει για αγορες κατω απο 22€ πληρώνεις μόνο το 24% της αξιας μονο και αμα ειναι 22€-150€ τοτε πληρώνεις 24% της αξιας συν 15€ άμα δεν κανω λαθος γι'αυτό και το αναφέρω
  6. Καλημέρα στο Forum! Επειδη έχω μπερδευτεί πολυ ασχημα με το τι γίνεται στο τελωνείο και τι χρεώσεις υπάρχουν κλπ θα ηθελα να ρωτήσω αμα καποιος θα μπορούσε να με βοηθήσει να υπολογίσω το τελωνείο που θα πληρωσω. Λοιπον, περιμένω 3 δεματα απο την ιδια εταιρεία απο αμερικη *σημείωση οτι πανω στο κουτί κολλάνε αυτοκόλλητο της αξίας του προϊόντος αλλα οχι κατι αλλο* οποτε εχουμε 2 δέματα που κανουν καθαρά χωρις μεταφορικα οπως γράφουν και πάνω στο κουτι $25 και ενα που γραφει $18. Με ενα γρήγορο google search βλεπουμε οτι και τα 3 δεματα το καθένα ειναι κατω απο 22€. Με βαση αυτά τα δεδομένα ποσό περίπου θα μου στοιχίσει το τελωνείο; Τωρα μια αλλη ερώτηση ειναι, αυτοι στο τελωνείο βλεπουν την τιμη πανω στο κουτι η κανουν καποια αλλη διαδικασία; Ευχαριστώ πολυ!
  7. Σε ευχαριστώ πολυ! Επίσης αλλη μια ερώτηση ειναι ότι τα δεματα αυτα έρχονται με usps και το αυτοκόλλητο που κολλανε δείχνει πανω την αξία πχ οπως στην φωτογραφία $30 . Το τελωνείο κοιταει αυτο το ποσο ετσι; Ωστε να ξερω να υπολογίσω περίπου το ποσο θα πληρωσω αμα είναι ετσι
  8. Καλημέρα παιδια! Εγω που ειχα κανει μια παραγγελία ξεχωριστά 3 πράγματα (από το ιδιο μαγαζί) με δωσαν πισω τα εξτρα μεταφορικα πισω γιατι ετσι ειναι η πολιτική τους (παρολο που τα στελνουν σε διαφορετικά δεματα το καθενα) και το ενα το καναν δωρο μιας και ηταν buy 2 get 1 free. Αυτη την στιγμή και τα 3 ειναι στο τελωνείο, εγω τωρα πως δειχνω στα ΕΛΤΑ οτι το ένα ουσιαστικά ηρθε δωρεαν και οτι τα αλλα είναι μείον $14 δολλάρια το ενα? Ευχαριστώ πολυ!
  9. Καλημερα στο forum! Ηθελα να ρωτήσω, εδώ και 2 βδομαδες οταν η ωρα φτασει ακριβως 1 μεχρι και τις 6 για καποιο λογο το κινητο μου ενω ειναι συνδεμένο στο wifi δεν έχει σύνδεση στο ίντερνετ ( ενω ολα τα υπόλοιπα κινητά, υπολογιστές και playstation εχουν κανονικα χωρίς κανενα θέμα) και έχει αρχίσει να καταντάει το λιγότερο εκνευριστικο. Ξερει καποιος πως θα μπορουσα να το φτιάξω αυτο; Ειναι θέμα του κινητού η θεμα του ρουτερ; Το κινητο ειναι το κινητό είναι το Xiaomi 8 με Android 10.0 άμα βοηθάει κάπου αυτο. Ευχαριστώ πολυ!
  10. Εγω παιδιά που έχω 2400 ποντους και σε 1 βδομάδα λήγουν αμα παω Σκλαβενίτη μπορω να πω στο ταμειο, αφαίρεσε μου οσο μπορω απο τα yellows? (Δηλαδή αμα δεν κανω λαθος 4 και κατι?)
  11. Ξερεις μήπως πως γιατι έψαξα λιγο την εφαρμογή και δεν βρήκα κατι😅
  12. Καλημερα στο forum. Εχω μια χρεωστική κάρτα Πειραιώς με 2 λογαριασμους συνδεμενους σε αυτην. Ο ενας τον εφτιαξα οταν ημουν 17 οπου είμαι συνδικαιούχος και ο 2ος οπου ειναι δικος μου. Λοιπον οταν πηγα να ανοιξω δικο μου λογαριασμο στην τράπεζα ο υπάλληλος καταλαβε λαθος και εβαλε τον καινούργιο μου λογαριασμο στην καρτα οπου ειχα σαν πρωτο λογαριασμο τον λογαριασμό όπου ειμαι συνδικαιούχος. Υπάρχει καποιος τρόπος να γλυτώσω να παω στο φυσικό κατάστημα της Τράπεζας και να μπορεσω να αποσυνδεσω τον πρωτο λογαριασμο απο την καρτα μου μεσω webank κλπ? Ευχαριστώ πολυ!
  13. Mikey21

    Πληρωμη vodafone μεσω paypal

    H PayPal λειτουργεί κανονικα γιατι κανω αγορες απο εξωτερικό και εσωτερικό συνεχεια
  14. Καλησπερα στο forum. ερχεται μηνυμα προχθες στο κινητο οτι πρεπει να πληρωσω τον λογαριασμο τηλεφωνου , ιντερνετ κλπ που πρόκειται μα λήξει μαζι με ενα λινκ για να πληρωσω η με καρτα η με paypal. Αφου ημουν στην δουλεια και δεν ειχα προσβαση στην καρτα μου αποφασισα να πληρωσω με paypal. Κανω οτι ειναι αναγκαιο ( αριθμος λογαριασμου κλπ ) και το πληρωνω. Ερχεται ειδοποίηση απο εθνικη οτι πληρωθηκαν το ταδε ποσο αλλα στην paypal δεν γραφει τιποτα, το αφηνω λοιπον γιατι φανταζομαι κολλησε. Σημερα το πρωι εχει γινει φραγη γιατι υποτιθεται δεν πληρωθηκε ο λογαριασμος, μπαινω ξανα στην εφαρμογη paypal και βλεπω ειδοποίηση οτι η πληρωμη που εστειλα στην vodafone ειναι "pending" και οταν πηγα να δω για τυχον συναλλαγες στην εφαρμογη της εθνικης (ειναι ο λογαριασμος συνδεδεμένος με την paypal) δεν ειχα καμια κινηση. Μιλησα στο τηλεφωνο με την vodafone και ειπαν οτι θα βαλουν παραταση για να δουν αμα θα μπει η πληρωμη. Ξερει κανεις τι γινεται και πως μπορω να δω την κατασταση μιας pending πληρωμης? Ευχαριστω πολυ! :)
  15. Mikey21

    Τα καλύτερα videogames του 2018

    Οτι exclusive ειχε φέτος η σονυ ηταν παιχνιδαρα ❤️
  • Δημιουργία νέου...