Προς το περιεχόμενο

Irene.j

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.871 προβολές προφίλ

Irene.j's Achievements

  1. Δεν ξερω και δε μπορω να φανταστω ποσο δυσκολευεσαι. Εκεινο,που θα πω διαβαζοντας την ιστορια σου ειναι οτι και συναισθημα βγαζεις και μια χαρα αναγκη για επικοινωνια βλεπω. Μη τα βαζεις ομως με τον εαυτο σου πλεον. Οτιδηποτε εκανες ανηκει στο παρελθον. Τωρα πραξε το καλυτερο,που μπορεις για σενα. Εισαι νεο κοριτσι. Βρες και ακολουθησε τις ψυχικες σου αναγκες. Ελπιζω να εχεις κοντα σου ανθρωπους,που αγαπας και σε αγαπουν! Καλη δυναμη..
  2. Irene.j

    Δώρα για βαφτιστήρι

    Και για να ειμαι ειλικρινης το σκεφτηκα οτι παιζει να της εχεις παρει. Ετσι σε εκοψα απο το "πραγματα προσωποποιημενα"😊 Τοτε ενα μουσικο καρουζελ ισως ειναι μια αλλη καλη ιδεα!
  3. Irene.j

    Δώρα για βαφτιστήρι

    Μια χρυση ταυτοτητα με το ονομα της! Ετσι δεν εκαναν παλια?
  4. να το διορθωσω λιγο...στο μελλον οι γυναικες θα σοκαρονται όταν θα μαθαινουν ότι παλια η γυναικα πεθαινε.😜
  5. Ναι. Η πυροσβεστικη επιβαλει προστιμα για παραβασεις της νομοθεσιας περι πυροπροστασιας οπως για παραδειγμα εαν συλληφθεις να πετας τσιγαρο, να βαζεις φωτια σε ξεροχορτα χωρις αδεια, να εκτελεις θερμες εργασιες στην υπαιθρο κοκ. Τωρα τι εγινε με το γειτονα..δεν ξερω. Μηπως ο απορροφητηρας ηταν κατω απο δεντρο?🤣
  6. Θα διαφωνησω με αυτη τη γνωμη. Η διακοπη καπνισματος χρειαζεται καλη ψυχολογια και οσο το δυνατον λιγοτερο στρες για να μπορεσεις να πετυχεις το στοχο σου. Δεν ειναι μια κουβεντα. Θελει πειθαρχεια, εγκρατεια, υπομονη. Χρειαζεται και να μπορεις να θελεις. Οταν διαγιγνωσκεσαι με μια τετοια ασθενεια,παγωνεις. Δε βλεπεις να υπαρχει για σενα παρον, παρελθον και κυριως μελλον. Ειναι σα να σε ρουφαει η γη. Δεν εχεις σωστη αντιληψη. Ολες οι νοητικες λειτουργιες κλονιζονται. Η μνημη σου αρχιζει να σε προδιδει. Οι ενεργειες σου γινονται μηχανικα. Δε σκεφτεσαι,μονο νιωθεις και μαλιστα ολα τα συναισθηματα ειναι διογκωμενα. Εισαι θυμωμενος, πονας, φοβασαι. Βρισκεσαι σε μια κατασταση μονιμης θλιψης και απογνωσης. Κοινως πας στα χαμενα για πολυ καιρο. Δεν εχεις κουραγια. Οποτε η ιδια αλλα και η επομενη μερα ειναι πιθανοτερο να σε βρει καπνιζοντας τονους τσιγαρα. Αυτο, που εσυ με το καθαρο μυαλο περιγραφεις, ερχεται αργοτερα. Θα συμφωνησω ομως στο "κόψτε το πριν έρθει λοιπόν αυτή η ώρα."
  7. Είναι αποκαρδιωτικο για έναν άνθρωπο,να βλέπει το σπίτι του έτσι. Λιγοψυχα μπροστά στην καταστροφη. Από πού να αρχίσει και που να τελειωσει...🙁😑 Το βασικότερο είναι να μη χάσετε το θάρρος σας. Σιγά σιγά θα βρείτε τα πατήματα σας.. έστω και δύσκολα. Εύχομαι καλή δύναμη..
  8. Irene.j

    Φιλολογική Ερώτηση

    Το δεύτερο. Είναι ξεχωριστές προτάσεις.
  9. Επιβεβαιώστε λοιπόν το διαχειριστή... φερθείτε σαν ζώα! Δηλαδή δε μπορειτε να μαζευτείτε 10-15+ άτομα ώστε να εκθεσετε πολιτισμένα την ενόχληση σας? Πρέπει να βρεθει κάτι άλλο πιο δραστικό και άμεσο διότι εκ των προτέρων είναι γνωστη η έκβαση! Αρα..υπουλα εκείνος, ύπουλα κι εσείς. Το κρυφτό το παίζαμε στα παιδικά μας χρονια!!😁
  10. Έτσι όπως τα καταλαβαίνω από όσα διαβάζω είσαι καλυμμένος νομικα. Καλό είναι να κάνεις μια κουβέντα μαζί του εγκαιρα και ξεκάθαρα. Τι προτροπή είναι αυτή? Οι οροι δε μπαίνουν για ψαρωτικους λόγους. Ο μισθωτής δεν έχει να χάσει κάτι αλλα ο ιδιοκτητης πρέπει να διαφυλάξει την περιουσία του και ότι δε θα του βαρεσουν πιστόλι. Εσύ δε θες πληρώνεσαι για τις παροχές σου?
  11. Ναι,τα μικρά προγράμματα έχουν χαμηλές θερμοκρασίες. Προσωπικά πλένω στους 60° όλα τα βαμβακερά ( σεντόνια, εσώρουχα,πετσετες ), στους 50° χρωματιστά ρούχα, τζιν, φόρμες κτλ. Βέβαια εάν κάτι είναι φορεμένο μια δυο φορές, τότε 40°. Στο πλύσιμο δεν παίζει ρόλο μόνο ο λεκές αλλά και τα μικρόβια, τα οποία κατά κανόνα σκοτώνονται από 60+ Για τι ζημιές μιλάς?
  12. Ωστοσο η σκονη ξεπλενεται δυσκολοτερα και επιφερει πιο ευκολα κνησμο και αλλα δερματικα. Οσο για εσωρουχο στους 30 βαθμους απλα δεν καθαριζεται . Οι χαμηλες θερμοκρασιες ειναι για φρεσκαρισματακι.
  13. Φυλλο και φτερο το εχω κανει αλλα δε βλεπω κατι αλλο περαν της μη ενεργοποιημενης ρυθμισης στα sms "ειδηποιησεις εκτακτης αναγκης". Τουλαχιστον γλυτωνω τη συγκοπη!!☺️
  • Δημιουργία νέου...