Προς το περιεχόμενο

Harisgsxr

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    58
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

498 προβολές προφίλ

Harisgsxr's Achievements

  1. Καλησπερα σας Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα για το εαν αξιζει να διαθεσω 30 ευρω σε πατους sorbothane συγκεκριμενα τους ultra ή ειναι πεταμενα λεφτα;
  2. Harisgsxr

    Προβλημα με XP

    Θα το τσεκαρω παιδια με αυτα που λετρ σε 2 μερες,γιατι τωρα λειπω για δουλεια.Παντως εχω μια υπονεια πως φταιει το προγραμμα οδηγησης και λειτουργιας ενως wifi stick turbo x που χρησιμοποιω.
  3. Harisgsxr

    Προβλημα με XP

    Φιλε μου δεν εχω εγκαταστησει κανεβα προγραμμα ακομη.Σε ευχαριστω παντως.
  4. Harisgsxr

    Προβλημα με XP

    Δεν συμβαινει αυτο γιατι παλαιοτερα δεν το αντινετωπιζα με το ιδιο λογισμικο.
  5. Harisgsxr

    Προβλημα με XP

    Καλησπερα σας,εχω ενα προβλημα που μαλλον προκειται σε θεμα drivers αλλα δεν γνωριζω πως να το λυσω.Λοιπον μετα απο Format και εγκατασταση drivers,μολις εκκινω τον η/υ και ενω δειχνει κανονικα ολες τις λειτουργιες του ακομη και συνδεση του wifi,μπαινοντας στον Browser μου λεει αδυνατη συνδεση,επισης εαν ξεκινησω οποιαδηποτε διαδικασια installing δεν προχωρα καθως και δεν μου εμφανιζει το εικονιδιο των ειδοποιησεων και της τοπικης συνδεσης.Μολις περασουν 3-4 λεπτα ξαφνικα εφανιζονται αποτομα τα 2 αυτα εικονιδια και ολα επανερχονται κανονικα.Σαν να μην μπορει να διαβασει κατι δηλαδη και μεσολαβει χρονος για να γινει.Τι μπορει να φταιει ρε παιδια?
  6. Harisgsxr

    Dual Boot win 10 & XP

    Ρε παιδια Παλι εχω προβλημα,Ενω ολα κυλουσαν καλα,ξαφνικα παω να μπω στα xp και μου κολλαει στο σημειο μετα την φορτωση τους.Τι μπορει να συμβαινει?
  7. Harisgsxr

    Dual Boot win 10 & XP

    Παιδια επειτα απο αλλεπαλληλες εγκαταστασεις,τα διεγραψα ολα και περασα πρωτα τα xp επειτα ανοιξα αλλο part και περασα τα 7 και επιτελους εστρωσε.Υπηρχε θεμα με την σειρα των os λογω windows boot loader.Και μιας και δεν ειχα κρατησει restore τα 10 περασα τα 7 που ειχα ευκαιρα.Παντως σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες.
  8. Harisgsxr

    Dual Boot win 10 & XP

    Με το Console δεν εφτιαξε,το BCD μου πεταει error opening BCD registry.Δεν μπορω να καταλαβω πως λυνετε αυτο.
  9. Harisgsxr

    Dual Boot win 10 & XP

    Αυτο διορθωνεται απο Console με εντολη \bootrec fixmbr?
  10. Harisgsxr

    Dual Boot win 10 & XP

    Θα το δοκιμασω αμεσως και ελπιζω να λυθει το θεμα.Σχετικα με virtual και τα λοιπα,προσπαθησα αρχικα με το oracle,αλλα λογο του οτι χρησιμοποιω επαγγελματικο προγραμμα που χρειαζεται HASP δεν μου το αναγνωριζε.
  11. Harisgsxr

    Dual Boot win 10 & XP

    Καλησπερα σας,αντιμετωπιζω το παρακατω προβλημα: Εχω σαν Main OS τα Windows 10 Nt,καθως λοιπον χρειαζομουν αμεσα τα windows xp για την χρηση συγκεκριμενων εφαρμογων εσπευσα και δημιουργησα ενα partition στον βασικο μου δισκο και περασα σε αυτον σε συστημα αρχειων NTFS τα windows xp.Το προβλημα τωρα ειναι πως δεν μου εμφανιζει κανενα startup dialog για να επιλεξω εαν θελω να Bootaρω με win 10 η xp και ως αποτελεσμα μπαινει απευθειας στα xp.Πριν ανοιξουν τα Xp υπαρχει μονο ενα dialog Που μου λεει για checking disks με επιλογη ESC στα 10sec(εαν δεν πατησω καποιο πληκτρο κανει ελεγχο σε stage 1 stage 2 stage 3) και στη συνεχεια Bootαρουν τα xp.Τι μπορω να κανω ετσι ωστε να μπορω να επιλεγω το λειτουργικο που θα μπαινω? Ευχαριστω εκ των προτερων!
  12. Harisgsxr

    Οικιακη ηχογραφηση

    Η κονσολα φιλε μου διαθετει σκληρο δισκο και cd rw για αυτο και αναρωτιεμαι εαν γινεται αμεση εγγραφη.
  13. Καλησπερα σε ολους. Εχω στην κατοχη μου μια κονσολα Yamaha Aw1600 και ενα mic Β-2 pro Behringer Το προβλημα ειναι οτι δεν εχω ιδεα απο την χρηση τους (εδω γελαμε) Αυτο που θελω να μαθω ειναι εαν εχω την δυνατοτητα με αυτα τα συστηματα να κανω τα εξης: Θελω να μπορω να καταγραφω επιτοπου απο την κιθαρα στην κονσολα,επειτα απο keyboard και μετα να ηχογραφω και τελος να τα συνθετω ολα αυτα,με αποτελεσμα το Track. Υπαρχει η δυνατοτητα ολων αυτων των χρησεων χωρις συνδεση με Pc? Οποιος γνωριζει παρακαλω ας με ξεστραβωσει λιγο!
  14. Καλησπερα παιδια,θελω την γνωμη σας για τα M-Audio AV40 στα 123ευρω.Η χρηση που προοριζονται ειναι κυριως μουσικη και ταινιες.Εχω διαβασει γενικα καλα σχολια,ομως θελω την γνωμη σας για το εαν υπαρχει κατι καλυτερο (vfm) σε αυτο το ευρος χρηματων.Τελος ο χωρος που θελω να αποδιδουν ειναι περιπου στα 20 τετραγωνικα.
  15. Harisgsxr

    Youtube και κατοχυρωση!

    xaxaxa Μετα χαρας φιλε μου.Θα προσδωσω φορο τιμης και Donating
  • Δημιουργία νέου...