Προς το περιεχόμενο

Reisuke

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    0
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Reisuke's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac
  • 5 χρόνια Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. Reisuke

    Μπέρδεμα με τα πτυχία

    Κάτι τέτοιο μου ακούγεται πραγματικά ΙΔΑΝΙΚΟ! Αλλά για νομική στην Αγγλία μιλάμε μακριά απο υποτροφίες; Δηλαδή σαν να τελείωσα μόλις το λύκειο και να πηγαίνω για σπουδές εξωτερικό; Ή επειδή θα είμαι ήδη κάτοχος άλλου πτυχίου θα μπορώ να κυνηγήσω κάποια υποτροφία;
  2. Reisuke

    Μπέρδεμα με τα πτυχία

    Βασικά δεν πιστεύω ότι με το να γίνω δικηγόρος θα βρω δουλειά. Απλά αυτό μου αρέσει. Έχω κοιτάξει εξωτερικό αλλά τα έξοδα σπουδών είναι εξωφρενικά. Δεν είναι χάσιμο χρόνου για εμένα. Πλέον ο κόσμος έχει γίνει ένας διαγωνισμός πτυχίων. Δικηγόρος με πτυχίο φυσικής σκέφτεται σίγουρα διαφορετικά. Για αυτό και εγώ δεν θέλω να παρατήσω τη σχολή μου για να είμαι ειλικρινής. Απλά όλες οι υποτροφίες είναι για μεταπτυχιακό και σκεφτόμουν μήπως μπορούσα να κυνηγήσω υποτροφία νομικής με πτυχίο φυσικού. Για αυτό και έκανα το ποστ.
  3. Καλησπέρα. Βρίσκομαι στο τρίτο έτος στο Φυσικό Αθηνών και αρχίζω να συνηδειτοποιώ ότι δεν μου αρέσει τόσο πολύ η φυσική όσο η νομική. Μέχρι να καταλήξω να γράφω αυτό εδώ το κείμενο πέρασε καιρός έρευνας. Έχω καταλήξει ότι θέλω να γίνω δικηγόρος. Η μόνη λύση είναι να παρατήσω τη σχολή και να δώσω κατατακτήριες; Θέλω πολύ να τελειώσω τη σχολή γιατί έχω μάθει να σκέφτομαι πολύ διαφορετικά αλλά δεν υπάρχει κάποιο επάγγελμα που να σχετίζεται με αυτά που μου αρέσουν. Και για να καταλήξω στην κρίσιμη ερώτηση μου. Γίνεται μόλις τελειώσω τη σχολή μου να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό στη νομική; Ή θα πρέπει να στραφώ στη Νομική σχολή σαν δεύτερο πτυχίο; Υ.Σ. Ξέρω ότι είναι παράξενο αλλά πραγματικά το Φυσικό είναι μία μαγική σχολή που θέλω να τελειώσω μιας και είμαι άνθρωπος που αγαπάει τη μόρφωση. Πριν με ρωτήσετε γιατί πήγα Φυσικό, δεν τα πήγαινα καλά με τα θεωρητικά και ήμουν θετική κατεύθυνση.
  • Δημιουργία νέου...