Προς το περιεχόμενο

giorgosxristou

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    444
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με giorgosxristou

  • Ημερομηνία γέννησης 07/08/1982

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.983 προβολές προφίλ

giorgosxristou's Achievements

  1. Εχω 2 και μου ειναι απιστευτα χρησιμα γιατι ειμαι "χασικληδεις " τα αφηνω οπου βρω !το θεμα ειναι να μην εχουν καταργησει το μπουτον που ειχαν ,γιατι δεν διαβασα καπου να αναφερουν για αυτο,σε συνδυασμο με το sonoff ανοιγω την αυλοπορτα απο οπου και αν ειμαι.
  2. Ευχαριστώ πολύ Νίκο! Εκτός και αν το πάρω χωρίς ΦΠΑ και πλήρωση εγώ το φπα.+ τους δασμούς.
  3. Καλησπερα ,επειδή εχω μπερδευτεί θα ήθελα τα φωτα σας. θέλω να αγοράσω 2 ινβερτερ για φωτοβολταικα απο τον κατασκευαστή στην Κινα ,δινει την δυνατότητα και αγοράς λιανικης,η αξια ειναι Subtotal$1,390.00Shipping Flat rate: $308.00 Total$1,698.00 περίπου 1591 ευρω. μεσω whatsapp που είχαμε επικοινωνία με διαβεβαίωσαν οτι δεν θα πληρώσω κατι εξτρά γιατι στην τιμη ειαι και το ΦΠΑ(εχει σημασια?) ,σας παραθέτω την συζήτηση να εχετε μια εικόνα(ζητάω συγγνώμη για τα Αγγλικά μου αλλα δεν ειναι το φόρτε μου), τι άποψη -εμπειρία εχετε?θα πληρώσω τελωνειο ?και αν ναι τι να περιμένω στο περίπου? Ευχαριστώ.
  4. Καλημερα, σκεφτομαι να αγορασω τον : Western Digital SN770 SSD 1TB M.2 NVMe PCI Express 4.0, νορμαλ χρηση αν τον χωρισω σε partition θα εχω καποιο προβλημα ?πχ σε 300 OS και 700 για χρηση αποθηκευση και μπακ απ ? μειώνει την αποδση? συνισταται ή ολα καλα? Ευχαριστω πολυ.
  5. Ειμαι και εγω στην ιδια φαση , αλλα η ερωτηση μου ειναι : " τιμη huawei gt2 pro= με τιμη huawei gt3 pro "γιατι να παρεις το 2 και οχι το 3 ? για το Galaxy Watch 5 και εγω διαβασα και ειδα σε αρκετα reviws οτι οντος η μπαταρια ειναι του διήμερου...
  6. Υποστήριξη TURBO X: -Πριν 2 ωρες αγορασα το Turbo X Drone Skyline III και δεν δουλεύει σωστά. -ξέρετε εχει ληξει η εγγύηση του και ο τεχνικος έλεγχος κοστίζει 50ευρω....α ναι δεν υπάρχουν πλέον ανταλλακτικά!
  7. Μεγάλη νίλα φιλέ.. τουλάχιστον τα ειχε και αλου αποθηκευσει? ενημερωτικά έκανα αναφορά σε paypal και μου απάντησε οτι τύπος ,μου ζήτησε το κωδικό και θα μου κανει refund, oysiastika to cloud το θελω για backup και οχι για δουλειά ώστε να εχω πρόσβαση απο παντού,
  8. Εκανα αναφορα στο paypal οτι το πουλησε αλλα δεν ειμαι master account, δεν ειναι θεμα τα 3 ευρω αλλα με αυτον τον τροπο φαντασου ποσα 3ευρα θα εχουν μαζεψει !
  9. Ευχαρστω πολυ!Η αποψη σου για κλειδια σε office 2016 apo μεγαλα σαιτ??
  10. τι σημαινει ¨Το master account παραμένει σε αλλο ατομο¨?? υπαρχει περιπτωση να αλλάξουν τον κωδικό και να μπορουν να δον αυτα που εχω ανεβάσει στο cloud?
  11. Καλησπερα. Μου εβγαλε το φβ μια διαφημιση με τον παραπανω τιτλο :¨Microsoft Office 365 | 5 PC/ Mac and 5 Devices | 5TB Storage lifetime 3 ευρω¨ αναφέρω την σελίδα καθαρά για τον λογο μηπως κάποιος ξέρει κατι παραπάνω (αν δεν έπρεπε ζητάω συγνώμη ): https://thefeedbuzz.com/product/microsoft-office-2016-office-365-5-pc-mac-and-5-devices-1tb-storage/ εκανα την αγορά μέσω paypal (επειδη μεσολαβει το paypal προχώρησα ) και μετα απο λιγο μου ηρθε ενα email με ενα username και ενα password(ηρθε και ενα email apo paypal που ηταν η αποδειξη ,3 ευρω ) εκανα login αλλαξα κωδικό και ολα οκ... Στις συνδρωμες μου εμφανιζει το παρακατω: πρεπει να με προβληματίσει κατι??ειναι οκ??και γενικα ξερει καποιος τι παιζει ?γιατι μου φαίνεται ¨πολυ καλο για να ειναι αληθινο¨ . Ευχαριστω.
  12. αρα καλυτερα να παω στην MSI Z490 A Pro,απ οσο διαβασα παιρνει και 11ς γενιας επεξεργαστες,σωστα? ενας μηνας ειναι πολυ χωρις pc και η τιμη θα ειναι καπως ανεβασμενη νομιζω.
  13. μαλον σε τιποτα απο τα 2...και τα 2 ειναι βασικα στοιχεια
  14. αυτην την ψυκτρα εχω και εγω,απλα κοιτουσ για καμια πιο οικονομικη μητρικη
  15. Να σου πω την αληθεια το ξανασκέφτηκα αυτο που ειπες¨οτι θα παρω κατι που θα μου περισευει" και αν θελησω να αλλαξω καποια σιγμη επεξεργαστη κοιτάω και σε Ι9 και σαφος παιζει ροό το οικονομικο κομμάτι, τι θα ελεγες για την παρακατω υλοποιηση? https://www.skroutz.gr/s/23873775/Asrock-B460-Pro4-Motherboard-ATX-με-Intel-1200-Socket.html Intel Core i5-10400 ,επειδη ειναι σχετικα παλια η καρτα γραφικών αν τα παιξει καποια στιγμη μην αγοραζω αλλη. https://www.mmplanet.gr/shop/ypologisti-933/49709-114819-crucial-ballistix-16gb-ddr4-3000mhz-bl2k8g30c15u4r-detail αυτες που ετσι και αλλιώς μεχρι 3000 παει η μητρικη, τι λες?
  • Δημιουργία νέου...