Προς το περιεχόμενο

Forensick

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    191
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Forensick

  • Ημερομηνία γέννησης 08/01/1984

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens

Forensick's Achievements

Proficient

Proficient (10/15)

  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

1

Φήμη

  1. Aν η ώρα κοστίζει 1.78 $ και το ipad θέλει 5 μέρες για να ολοκληρωθεί τότε 1,78 x 24 ωρες x 5 μέρες x 1 μόνο εργάτη, βγαίνει το ποσό των 213 $. Δεν βάζω τα 162 άτομα συν ένα μονόχειρα που χρειάζεται να περάσει το ipad για να φτιαχτεί. Συμπέρασμα? Το ipad είναι πολύ φθηνό!Να τους τσοντάρουμε παραπάνω, μην πέσουν έξω τα παιδιά.
  2. take a good look και φυσικά δεν είναι στο χωράφι!!
  3. Ας το πάμε πολύ απλοικά: ακόμα και σε μαγαζί με ρούχα να πας, από εναν λογαριασμό και πάνω, σου κάνουν καλύτερη τιμή. Φαντάσου πόσο καλή τιμή θα έχεις όταν αγοράζεις όχι 1, όχι 10, όχι 100, αλλά 1200 υπολογιστές. Μπορεί εν τέλει το ποσό να είναι λογικό (αν και προσωπικά αμφιβάλλω, χωρίς να μπορώ να το στηρίξω κάπου βέβαια), αλλά δεν είναι δυνατόν εν μέσω "οικονομικής κρίσης", απολύσεων, εργασιακής ανασφάλειας κλπ κλπ να γίνονται τέτοιου είδους επενδύσεις. Είναι απλά κοροιδία.
  4. Tι εννοείς? Hands free o καλύτερος τρόπος. Μηδενική ακτινοβολία στο αυτί και το κινητό μακρυά.
  5. Forensick

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    Το προβλημα ερχεται οταν μαζι με την μουσικη ερχεται και η φιλοσοφια(οχι σε ολες τις περιπτωσεις βεβαια). Οταν ερχεται μαζι το τουπε του "ακουω, την καλυτερη και ποιοτηκοτεροι μουσικη του κοσμου", απο την στιγμη που δεν βλεπεις ο ιδιος τα ελαττωματα αυτης της μουσικης. Δηλ δεν βλεπεις οτι το λεγομενο power(και πολλες φορες το prog και το μελωδικο death μην πω για nwoahm) ειναι το αντιστοιχο των σκυλοτραγουδων(αν και τα πρωτεια τα τελευταια χρονια δικαιωματικα τα εχει παρει το post rock/metal). Συνεχεια το ιδιο πραγμα. Οταν ερχεται το κολλημα του πρεπει να εχω ενα Α ενδυματικο κωδικα. Eναν Β τροπο συμπεριφορας κλπ κλπ. Καταλαβαινεις τι θελω να πω. Δεν εχει τυχει να ακουσεις καποια κομματια περα απο μεταλ και να σου φανουν ιδια, μονο και μονο επειδη δεν εχεις ακουσει ιδιαιτερα αυτη την μουσικη και δεν την εχεις ψαξει? Ακριβως το ιδιο συμβαινει και με το μεταλ. Πως ειναι δυνατον? Ε, ειναι δυνατον, απλα εμεις εχουμε συνηθισει αυτη τη μουσικη. Για αυτο ακριβως δεν μου αρεσει ο ορος "μεταλλας". Γιατι αν και εχει χιλια καλα αυτη η μουσικη, εχει αλλα τοσα κακα σε ταξη "οπαδων".Και δεν συμφωνω σε καμια περιπτωση με αυτα.
  6. Forensick

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    Aθλιος ο ζοντερ δεν ειναι, σε αθλιο δισκο επαιξε. Δεν σχολιασα το για ΠΟΙΑ μουσικη μιλαμε, σχολιασα το γεγονος οτι οι μεταλλαδες θελουν να το παιζουν ανοιχτομυαλοι, αλλα την ταμπελαρα "ΜΕΤΑΛΛΑΣ" την εχουν κολλημενη στο κουτελο.Αν αυτο δεν ειναι κλειστομυαλια, τοτε τι ειναι? Δες ulver, faith no more, dream theater,marilyn manson, paradise lost(to host ειναι δισκαρα), ministry, green carnation κλπ κλπ. Τελος, ναι γενικα ισχυει για το μεταλ, αλλα για το Power ακομα περισσοτερο. Δεν βλεπω κανεναν να τσακωνεται, μια χαρα κουβεντα γινεται.
  7. Forensick

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    Kαλα-καλα, βαρατε ενας-ενας! :oops: Ειδα προχειρα τις πρωτες 5 σελιδες του θρεντ και μου αφησε την εντυπωση οτι "οκ, ας το παιξουμε σκληροι μεταλλαδες". Λαθος εντυπωση τελικα, γραφτε λαθος.:oops: Στου chaos a.d κανενα, καθως δεν υπαρχει καποιο αντιστοιχο(αντε με τα χιλια ζορια το πρωτο slipknot), αλλα στην θεση του warlord, επισης κανενα. Συγκεκριμενα θα προτεινα να μην ακουσει καποιος αυτη την μπαντα. Ποτε δεν μου αρεσε και ποτε δεν θα μου αρεσει, οπως επισης περισσοτερο ειναι "γνωστοι" και "θρυλοι" λογω χαμμερ παρα οτιδηποτε αλλο. Απλα αθλιοι για μενα. Καλα, το "true" kai "not true" ειναι πραγματικα για καθυστεριμενους. Εμενα γενικα με ενοχλει ο ορος "μεταλλας" παντως. Υποτιθεται οτι ακουει καποιος μια μουσικη η οποια δεν εχει ορια (απειρα παραδειγματα στο ποσα γκρουπ εχουν παει απο το ενα ειδος στο αλλο-οχι του μεταλ, αλλα γενικα) αλλα παρολαυτα περιοριζεται απο τον ορο "μεταλλας". Τεσπα, τεραστια κουβεντα αυτη. Εξηγησα τι εννοοουσα το "για 12χρονα". Ηταν μια εσφαλμενη εντυπωση μου για το περιεχομενο του θρεντ. Γραψε λαθος. Απο κει και περα... Το "εν ετη 2007" σημαινει το εξης: Δεν μου αρεσει που εν ετη 2007, μια μουσικη που παρακολουθουσα και παρακολουθω εδω και μπολικα χρονια, αυτο που εχει να επιδειξη ακομα και σημερα ειναι κυριως αυτα του παρελθοντος. Bλεπε Gamma Ray που ειπατε και πολλες αλλες μπαντες. Απλα μου δειχνει αυτο μια στασιμοτητα και απο μεριας μουσικης αυτης καθεαυτης( ελαχιστες ειναι οι καινουργιες μπαντες που ξεχωριζουν), αλλα και απο πλευρας ακροατων(φυσικα βαζω και μενα μεσα). Θα μου πειτε"μα αυτα ειναι καλα ετσι κι αλλιως". Δεν διαφωνω. (βεβαια απο ενα σημειο και μετα στα ιδια αυτα αλμπουμ μπορεις να ακουσεις οτι ειναι παλια-οχι απο αποψη παραγωγης) Απλα δεν μου αρεσει. Και δεν ειναι θεμα αντεργκρουαντ και κουραφεξαλα. Ειναι θεμα ποιοτητας. Αντε τωρα να πας να συγκρινεις αλμπουμ των helloween και των Guardian με αλμπουμ των (νεων) Angra ή twn evergey kai twn sonata arctica που υποτιθεται οτι ειναι τα ονοματα στο power αυτη τη στιγμη. Τεσπα. Πολυ φιλοσοφια για 2 το βραδυ.:razz:
  8. Forensick

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    Δες απο youtube κανενα live videaki απο 2006 και θα αλλαξεις γνωμη. Ο τυπος live ειναι τρισαθλιος. Νταξει υπερεβαλα. Αλλα συνεχιζω να θεωρω απαραδεκτο εν ετη 2007 να βλεπω προτασεις για δισκους και να βλεπω "chaos a.d" και warlord. Οχι οτι το chaos δεν ειναι δισκαρα αλλα μου θυμιζει 12χρονα που τωρα ανακαλυψαν το τροχο και προσπαθουν να δειξουν την "σκληραδα" τους στους αλλους. Καθολου ομως. Πραγματικα καθολου. Ψηλε, τετοια μουσικη ακουω.
  9. Forensick

    Ιnsomnia Metal Club (I.M.C.)

    Aπαραδεκτο θρεντ.
  10. Αν ακουσα σωστο στο ραδο, θα ειναι μαζι με Air kai Tori Amos
  11. Forensick

    South Park!

    Γενικα τα παει καλα η 11η σεζον εως τωρα, αλλα την 10η δεν την πιανει με την καμια.
  12. Forensick

    Εθνική Ελλάδος

    ...της μπεσαμελ και γινει χαλια το παστιτσιο. Περισσοτερο μαγειρικη θυμιζει η εθνικη ομαδα, παρα ποδοσφαιρικη ομαδα. Το δεσιμο υπηρχε αντε για κανα χρονο περα απο το euro. Απο κει και περα το παστιτσιο χαλασε. Πρεπει να βρουμε καινουργιο φαι, αλλιως θα βγαλει και μανηταρια.
  13. ενα πραγμα θα πω: " mayday, mayday, me exei piasei kopsimo tsirlipipi" http://www.youtube.com/watch?v=oTvkNIWxbvk&mode=related&search=
  14. H εικονα δεξια ειναι ισια ομως. Οπως επισης φαινεται απο τον καναπε.
  15. Οχι και άσχημο άβαταρ ο Alf. Άντε μη γίνουμε από 2 χωριά χωριάτες. Πάντως μου κάνει εντύπωση που κανείς δεν σχολίασε για την τελευταία και επιμένουσα σταγόνα:-P
  • Δημιουργία νέου...