Προς το περιεχόμενο

andreas4067

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    359
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με andreas4067

  • Ημερομηνία γέννησης 20/05/1989

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens, Greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.647 προβολές προφίλ

andreas4067's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16/04/2024 03:53 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    .Γνήσιος φορτιστής 300W Power Supply ADL300SLC3A για Lenovo Legion. Σε άριστη κατάσταση.

    40 €

  2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/04/2024 02:51 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Μετά απο άδειασμα αποθήκης, έχουν προκύψει τα παρακάτω. Βρίσκομαι περιοχή Γέρακας-Παλλήνη και μπορώ να τα φέρω στο μετρό Δουκίσσης Πλακεντίας. Για οποιαδήποτε απορία, στείλτε μου μήνυμα. Στέλνω μόνο μετά απο κατάθεση. Ιδανικά με Boxnow. Δεν θα ήθελα ανταλλαγές. Δείτε τις αξιολογήσεις μου. Ευχαριστώ. AC Adapters: Lenovo ADL135NLC3A 135W - 20€ Lenovo 00PC757 65W -15€ HP TPN-DA16 45W - 10€ Compaq PPP005L 18.5V 2.7A - 10€ Other: IFCO Bluetooth ηχειο και βάση ασύρματης φόρτισης (δείτε φώτο αγγελίας) -> - 10€ WebCamera Trust Tyro FullHD 1080p με τρίποδο, με autofocus και μικρόφωνο ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ - 10€ Μνήμες RAM: RAM 4GB (2+2) Hynix HMT325S6BFR8C απο Macbook - 10€

    1 €

  3. Θα ήταν πιο εύκολο να γίνει μια κλήση στο ΙΕΚ πιστεύω. Και πιο αρμόδιοι για αξιόπιστη απάντηση.
  4. To πρόγραμμα "Παω μπροστα" πρεπει να λες (διοργάνωση απο ΔΥΠΑ). Είμαι κι εγώ επιτυχών. Εχω μπει και επιλέξει ειδικότητα (ΙΤ Cybersecurity) και φορέα (το ΕΚΠΑ) και μάλιστα σήμερα πήγα και κατέθεσα τα χαρτιά μου και μου είπαν οτι την πρώτη βδομάδα του Απρίλη ξεκινάμε Μαθήματα και τελεταίο μάθημα θα είναι τέλος Μαιου (περίπου). Αναμένουμε τέλος αυτής της βδομάδας να μας στείλουν το πρόγραμμα. Θα πρότεινα να κανεις μια επικοινωνια με το ΚΕΚ να δεις σε τι φάση βρίσκεται.
  5. Δωθηκε! Ευχαριστώ πολύ! Καλή συνέχεια σε όλους.
  6. Χαρίζω Εκπτωτικό Kουπόνι αξίας 50Ε για αγορά Mac απο Κωτσόβολο. Ισχύει μέχρι 31/3 για όποιον θέλει να πάρει Mac τις επόμενες μέρες.
  7. Θεωρώ πως δεν αξίζει να μπαίνεις σε κόπο και να χανεις χρόνο να ασχολείσαι με αυτή τη διαδικασία διότι είναι πραγματικά ελάχιστο το κόστος που γλιτώνεις. Δηλαδή αν πχ φορτίζεις-ξεφορτίζεις powerbank και το πηγαινοφέρνεις και το εχεις στο μυαλό σου... και όλα αυτά για να γλιτώσεις 1-2 ευρώ το μηνα.... τι να πω. Δεν γνωρίζω τα οικονομικά σου αλλα πιστεύω δεν αξίζει.
  8. Καλό είναι να βλέπουμε νέα πράματα και νέες προτάσεις απο τις εταιρίες, αλλά θεωρώ πως αυτή δεν θα εχει τρομερό μέλλον. Προτιμώ δίπλα-δίπλα τις οθόνες, παρά κάθετα. Σε αυτή τη διάταξη δεν βολεύει. Αν έχεις έξτρα εξωτερικό πληκτρολόγιο, θα γίνεται ακόμη χειρότερο. Αν είναι πληκτρολόγιο η δευτερη οθόνη, τοτε επίσης δεν θεωρώ βολική την πληκτρολόγηση πάνω σε επιφάνεια γυαλιού. Αυτή ειναι η γνώμη μου, αν και την πραγματικότητα θα την δούμε στο μέλλον πως θα εξελιχτεί η απήχηση στις πωλήσεις. Επίσης, θα είναι αρκετά πιο εύθραυστο το μηχάνημα με τόσο γυαλί και το κόστος επισκευής..απρόσιτο! Μελλοντικά αν "καταργηθεί" η πληκτρολόγηση και έχουμε σχεδόν πλήρη υπαγόρευση κειμένου θα είναι πολύ δυνατό.
  9. Δεν υπάρχει καμία απεργία σήμερα ούτε κατι έκτακτο. Θεωρώ πως λειτουργεί κανονικά.
  10. Σας ευχαριστούμε! Εύχομαι πολλές επιτυχίες και για το 2023!
  11. andreas4067

    Πόσo να πουλήσω..?

    Kαλησπέρα σε όλους! Εχω ενα Laptop Dell XPS13 L321X με τα παρακάτω specs: i7-2637M 1.7GHz CPU 4GB RAM 256GB SSD Εμφανισιακά είναι μια χαρά χωρίς χτυπήματα σε άριστη κατάσταση. Εχω μαζί και τον γνήσιο φορτιστή του. Λειτουργικά ειναι γρήγορο και έχει γνήσια Windows 10 Pro με αγορασμένο κλειδί. Το είχα για τρίτο μηχάνημα και δεν έχει δουλέψει πολύ. Εχει πολύ καλή ανάλυση οθόνης 13 ιντσών, ειναι λεπτό και έχει φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Επισυνάπτω μια φωτο απο το ιντερνετ για να έχετε εικόνα του μοντέλου. Τι τιμή λέτε να πιάνει? Ευχαριστώ.
  12. Καλησπερα, Οταν λες δεν ανοιγει καθόλου, εννοεις οτι ειναι μαυρη η οθονη και δεν παιρνει καθολου ρευμα ή οτι ανοιγει αλλα δεν μπαίνει windows? Aν ειναι το δευτερο, εχεις δοκιμασει με safe mode? Απο USB πιθανοτατα να μπορει να μπουταρει αλλα θα πρεπει μαλλον να πατήσεις κατα την εκκινηση καποιο απο τα F keys. Αλλιως δοκιμασε το παρακάτω που βρήκα στο ιντερνετ: Try Recovery mode by pressing down Power button plus Vol- button together in shut down status, then select "Troubleshoot και απο κει τσεκαρε τι επιλογές δίνει.
  13. Το πρώτο θα επέλεγα εγώ. Καλή αγορά!
  14. Πόσους βαθμούς φτάνει? Ποιο μοντέλο λαπτοπ έχετε και σε ποια περιοχη βρίσκεστε? Πιθανότατα θα χρειαστεί νέα πάστα ή εχει πάει κάποιο εμπόδιο στο ανεμιστηράκι και το μπλοκάρει να γυρίζει απρόσκοπτα.
  • Δημιουργία νέου...