Προς το περιεχόμενο

tsacali

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    158
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

832 προβολές προφίλ

tsacali's Achievements

  1. tsacali

    Τροφοδοτικό 600w

    1.γραψε και την καρτα γραφικων που φοραει σιγουρα και καλυτερα τι περιεχει ολο το συστημα (fan,hdd κλπ) 2.προς τα κατω σιγουρα.
  2. δηλαδη το προβλημα με τις θερμοκρασιες παρουσιαστηκε οταν χαλασε το fan controller? στο μολεξ λογικα επρεπε να διορθωθει τοτε. απο που συμπαιρενεις οτι εφταιγε το fan controller? μηπως δεν δουλευουν τα fan σωστα? πιο λογικο αυτο μου δειχνει συμφωνα με τα λεγομενα σου.
  3. οποιονδηποτε 2.5" αλλα θα σου προτεινα στα 5400 prm και εως 500 Gb. στα 7200 prm θα εχεις προβλημα υπερθεμανσης.
  4. πρακτικος τροπος για να τσεκαρεις το κουμπι power οταν τον αναψεις και στο ξαναπαρουσιασει ανοιξε το καπακι και αποσυνδεσε το power on. αν στρωσει σημαινει οτι για καποιο λογο κολλαει το κουμπι,αν οχι κατι αλλο φταιει.
  5. φιλαρακο το τροφοδοτικο θα ητανε. τα συμπτωματα που ειχες δεν ηταν απο υπερθεμανση καλο που διορθωσες την ψυχτρα,αλλα δεν ειχε να κανει με το ανογοκλειμα που παρουσιαζε. παρακολουθησε το και αν διορθωθηκε το προβλημα παρε καινουργιο psu (δεν αναφερεις αν το 500αρι ειναι δικο σου η δανεικο)
  6. 1)δυσκολο για ιδιωτη να κανει σωστη μετρηση. 2)μπορει να φταιει και η μπριζα του σπιτιου.δοκιμασε σε καποια αλλη.πτωση τασης μοιαζει (αν μπορεις να βρεις καποιο gpu ακομα καλυτερα)
  7. δηλαδη αν καταλαβα το psu της υπογραφης σου ειναι το δευτερο που δοκιμασες? παντως αν ειναι το psu προβλημα τα volt δεν σου λενε κατι. τα watt που μπορει να δωσει σε φορτιο θα σε ενδιεφεραν. κατι αλλο τωρα,οταν λες κλεινει και ξαναανοιγει εννοεις στιγμιαιο κλεισιμο και ανοιγμα παλι η το ανοιγεις εσυ μετα?
  8. φιλαρακο νομιζω οτι τι psu σου δεν ανταποκρινεται πλεον στις αναγκες του συστηματος (ποσο καιρο το εχεις?) δοκιμασε με ενα μεγαλυτερο (δεν μας λες το αλλο που δοκιμασες ποσο ειναι) και γινε και πιο συγκεκριμενος. δηλαδη στην αρχη λες:<Να προσθέσω ότι τα ηχεία και ο ανεμιστήρας είναι συνδεδεμένα στο ίδιο πολύπριζο με τον υπολογιστή.> και στο τελος:<τα ηχεία είναι συνδεδεμένα σε άλλη πρίζα> επισης αναφερεις οτι εχεις 2 οθονες αλλα η μια παιρνει ρευμα απο το πολυμπριζο. η δευτερη παιρνει απο αλλη πριζα η απο το pc? οταν λες δοκιμασες τις τασεις του psu τι εννοεις? ειδες ποσα watt δινει σε φορτιο?
  9. tsacali

    Αγγελίες;

    ρε παιδια ο ts εκανε εγγραφη 11 μαιου. αν λοιπον (συμφωνα με τα λεγομενα του) μπηκε παλι σημερα (1+ μηνα μετα) να τσεκαρει για απαντηση καθολου παραξενο να εχει διαγραψει την συζητηση ο πωλητης,οπως και να μην λαβει υποψη του το νεο μυνημα.
  10. online εδω http://www.pdfescape.com/windows/
  11. εννοειται οτι το πας! το psu εκανε μπαμ και εβγαλε καπνο και σπιθες,τι αλλο θελεις δηλαδη να κανει για να το πας? να πηρε κατι μαζι του δυσκολο (εχει πολλες προστασιες),αλλα οταν βαλεις το νεο θα σιγουρευτεις γι'αυτο.
  12. στα ελτα η courier που θα σου φερει την αντικαταβολη αν ρωτησεις θα σου πουν. δεν εχει να κανει με τον αποστολεα. παντως πιστευω οτι πιθανον να γινεται,δεν γνωριζω καποια περιπτωση σιγουρα αλλα γιατι οχι εφοσον η πληρωμη με καρτα εγινε υποχρεωτικα αποδεκτη απο καταστηματα λιανικης και χονδρικης?
  13. ποιο καταστημα ειναι αληθεια και για ποια psu μιλαμε?
  14. φιλαρακο σημαντικο ρολο εχει να τους αναφερεις την καλυτερη αποδοση του μικρου εναντι του μεγαλου (αν υπαρχει,σου ειπα καλο ειναι να το τεσταρεις.εσυ ξερεις πως δουλευε με το παλιο και πως τωρα). λαθος φανταζεσαι θα το μετρησουν τι αποδοση εχει σε watt και αν ειναι εκτος οριων (υπολογιζοντας την φυσιολογικη πτωση λογω ηλικιας) πρεπει να γινει αντικατασταση. σου ξαναλεω οτι σημαντικο ρολο θα παιξει η συγκριση παλιου-νεου. εσυ το βρισκεις φυσιολογικο το μικροτερο να δουλευει καλυτερα απο το μεγαλυτερο (ιδιο συστημα και απαιτησεις ειπαμε)?
  15. ο sheo ειναι ο καταληλοτερος να σε συμβουλεψει σε θεματα xeon. περιμενε οδηγιες.
  • Δημιουργία νέου...