Προς το περιεχόμενο

jim22479

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    878
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

11 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με jim22479

  • Ημερομηνία γέννησης 11/09/1975

Πρόσφατες Επισκέψεις

6.509 προβολές προφίλ
  1. jim22479

    ΦΙΓΟΥΡΕΣ CAPITOL / MUTANT CHRONICLES

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/01/2024 06:31 μμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλουνται 19 μολυβδενιες φιγουρες της σειρας WARZONE (CAPITOL - MUTANT CHRONICLES ) . Οι φιγουρες ειναι αγορασμενες πριν περιπου 25 χρονια ( μπορει και λιγο παραπανω ).Αν ειναι σωστη η ημερομηνια στις βασεις τους , τοτε ειναι σειρα 1995-1996. Ειναι αβαφτες . Στις 4 απο αυτες ή ειχε γινει καποια αρχικη παρεμβαση να βαφτουν ή απο τα χρονια απεκτησαν ενα καφετι χρωμα. Στην μια απο αυτες εχει σπασει η λεπιδα απο το οπλο , φυσικα ειναι ευκολο να κολληθει. Περιοχη ΑΘΗΝΑ .

    100 €

  2. Επειδη καποιος ψαγμενος εγραψε πριν μερικα ποστς το νουμερο 42 , να αναφερω κατι που ειχε γραψει επισης ο Νταγκλας Ανταμς: " υπαρχει μια θεωρια που λεει οτι αν ποτε ανακαλυψουμε το νοημα του συμπαντος , αυτο ( το συμπαν) θα εξαφανιστει και στη θεση του θα παρει κατι ακομα πιο πολυπλοκο. Υπαρχει και μια δευτερη θεωρια που λεει οτι αυτο εχει ηδη συμβει!"
  3. Ετσι για την ιστορια να πω οτι την λυση που προτεινει το παλικαρι στο thread που κοινοποιησε ο @1ns0mn1a δεν δουλεψε. Ευτυχως κατεβασα οπως προτεινε ο @Alex-V το rustdesk το οποιο φαινεται πολυ καλο και βολεψε απιστευτα , ελπιζω μονο να κρατησει και να μη ζητησει και αυτο καποια στιγμη αγορα PRO αδειας.
  4. Ευχαριστω παιδια @Alex-V, @1ns0mn1a θα τα δοκιμασω και τα 2 !!
  5. Καλησπερα ομαδα , Γνωστος μου ο οποιος χρησιμοποιει εδω και χρονια το Anydesk για να διαχειριζεται απομακρυσμενα υπολογιστες , χρειαζεται καποιο αλλο παρομοιο προγραμμα διοτι πλεον το anydesk του ζηταει συνδρομη καθως καταλαβανε οτι το χρησιμοποιει για επαγγελματικη χρηση. Υπαρχει καποιο free προγραμμα ως εναλλακτικο; Θα πρεπει να εχει την δυνατοτητα να μπαινει στον απομακρυσμενο υπολογιστη χωρις να χρειαζεται η αδεια του χρηστη ,χρησιμοποιωντας καποιο standard κωδικο τον οποιο θα εχει φυσικα ορισει εξαρχης. Επισης να εχει την δυνατοτητα να μπορει να βρισκεται σε 1-2 υπολογιστες ταυτοχρονα ΑΝ χρειαστει. Δοκιμασαμε το addon της google αλλα δε βολευει καθως χρειαζεται one time password για να μπαινει απομακρυσμενα. Ευχαριστω.
  6. Καλησπερα και παλι. Σας βαζω απο κατω την τελικη παραγγελια ( η οποια διαφερει απο την αρχικη ). Μου βγηκε αρκετα παραπανω (+450€ ) αλλα τελοσπαντων - μια ζωη την εχουμε που λεει και ο Χορν... Ευχαριστω ολα τα παιδια που αφιερωσαν χρονο για να με βοηθησουν στην αγορα. CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI VGA: Sapphire Radeon RX 6600 XT 8GB Pulse RAM: Ballistix 16GB Kit DDR4 2x8GB 3600 HD: Samsung 970 Evo Plus SSD 1.0TB Case: Be Quiet Pure Base 500 Midi Ψυκτρα: Arctic Freezer 34 eSports Duo PSU: EVGA SuperNova 650 G3 Y2 650W Monitor: Gigabyte M27Q Keyboard / mouse θα χρησιμοποιησω αυτα που εχω προς το παρων και βλεπουμε. Ελπιζω να εχω κανει καλες επιλογες , οσο καλες μπορεις να τις πεις τετοιες εποχες! Δεκτα οποιαδηποτε σχολια!!!
  7. Καλησπερα . Σκεφτομαι αγορα gaming pc ως τα 1500 ευρω. Ο υπολογιστης θα προοριζεται για παιχνιδια RPG ( πχ Pillars of Eternity 1 & 2 ) και Divine Divinity τα οποια δεν εχω παιξει ακομα και θα θελα να ξαναμπω στο κλιμα. Μπορει να μην χρειαζεται τοσο ισχυς οσο δινουν τα κομματια παραπανω για τα συγκεγκριμενα παιχνιδια , αλλα θα ηθελα να εχω και την προοπτικη για μελλοντικους τιτλους. Δεν με ενδιαφερει το OC και τα leds. Δινω παρακατω τα κομματια τα οποια εχω ψιλοαποφασισει , απλα τα αναφερω μηπως εχετε καποια καλυτερη αποψη - καποια αντικατασταση πχ καποιου κομματιου. Εις γνωση μου οτι θα αγορασω vga πολυ πιο πανω απο την κανονικη τιμη αλλα θα την προχωρησω την αγορα μιας και δεν βλεπω να υπαρχει φως στο κοντινο μελλον. Οι αγορες θα γινουν απο skroutz και το build θα το κανω εγω. Λοιπον τα κομματια ειναι τα παρακατω: CPU: Intel Core I5-10400F στα 145€ ΜΒ: Gigabyte GA-Z590 UD AC στα 155€ RAM: Ballistix 16GB Kit DDR4 2x8GB 3600 στα 91€ VGA: Gigabyte GeForce GTX 1660 6GB OC στα 522€ HD:WD SSD SN550 500GB M.2 2280 PCIe Gen3x4 στα 50 € Case:Be Quiet Case Pure Base 500 στα 80€ PSU: EVGA SuperNOVA PSU 550W G3 80+ Gold στα 110€ Ψυκτρα: ARCTIC FREEZER 34 ESPORTS DUO στα 40 € Monitor:Dell S2421HGF Gaming Monitor στα 180€ Τελος μεινανε το Keyb+mouse τα οποια δεν εχω αποψη ακομα - δεν με ενδιαφερει να ειναι gaming κτλπ - θα δω τι θα κανω μετα με αυτα - ισως διαθεσω κανα 50αρικο για το καθενα.Ισως για mouse αυτο: Logitech G502 Hero Wired Gaming Mouse και για keyb αυτο: Logitech G213 Prodigy . Συνολο περιπου 1480 € την στιγμη που γραφω το thread. Ενα απο τα κριτηρια επιλογης ειναι και η διαθεσιμοτητα , ολα τα παραπανω κομματια εχουν αμεση παραγγελια - τουλαχιστον ετσι γραφει στο site του προμηθευτη. Αυτα και ευχαριστω.
  8. jim22479

    FRITZ!Box 7530 Review

    Λυθηκε . Η λυση ηταν απλη , αλλαξα το DTMF transmission σε Ιn Band και ολα οκ. Αδικο παιδεμα διοτι στην αρχη ετσι το ειχα , αλλα με τις αρχικες αλλαγες που προσπαθουσα να κανω , το ειχα ξεχασει σε Automatic. Μολις το επανεφερα σε In band το σημα εφυγε κανονικα προς την εταιρεια security.
  9. jim22479

    FRITZ!Box 7530 Review

    Ναι και δυστηχως δεν υπαρχει κατι σχετικο. Εντυπωση μου κανει οτι και ο τεχνικος συναγερμου που ηρθε , μου ειπε οτι συναδελφος του που δουλευει συνεχεια με Fritzbox routers , δεν κανει τιποτα σχετικα με καποια παραμετροποιηση πλην οτι βαζει τις ρυθμισεις της τηλεφωνιας. Πολυ φοβαμαι οτι μπορει να παιζει κατι με την καλωδιωση μου... δεν ξερω... Αλλα πως διαολο το H300 δουλευει μια χαρα με ακριβως την ιδια καλωδιωση και το Fritzbox οχι ; Κοντευω να τρελαθω ! Η μονη μου ελπιδα πλεον ειναι μηπως και απο την εταιρεια security κοιταξουν να "μειωσουν" την απαιτηση τους στη δυναμη του σηματος που στελνουμε και δεχτουν αυτο το ασθενες σημα που φευγει απο το συναγερμο μας. Μου ειπε οτι θα κανει την σχετικη ερωτηση απο Δευτερα. Τι να πω...
  10. jim22479

    FRITZ!Box 7530 Review

    Γεια σας και παλι . Πανω που ελεγα οτι βρηκα την υγεια μου με τις αποσυνδεσεις , παρουσιαστηκε ενα προβλημα λογω μιας "μικρης" λεπτομερειας που δεν ειχα αναφερει αλλα παρολαυτα φαινεται οτι παιζει ρολο . Στο σπιτι μου εχουμε συναγερμο... ο οποιος μιλαει με την εταιρεια security. Το προβλημα ειναι οτι βαζοντας το Fritzbox , ολα δουλευουν αψογα ( ιντερνετ , τηλεφωνα ) πλην του συναγερμου δηλαδη το σημα που στελνει στην εταιρεια security ειναι αδυναμο . Ναι μεν παει καποιο σημα , αλλα η εταιρεια δεν μπορει να το θεωρησει ως εγκυρο. Οπως μας ειπε και ο τεχνικος που ηρθε να τσεκαρει τον συναγερμο , η ταση που βγαζει η γραμμη οταν βαζω πανω το fritzbox ειναι 34V , ενω με το H300 της Vodafone η ταση ειναι οπως θα πρεπε να ειναι για να πηγαινει σωστα το σημα δηλαδη 47V. Η ερωτηση μου εκτος φυσικα απο το να ζητησω τα φωτα σας , ειναι αν γνωριζετε καποια πιθανη ρυθμιση μεσα στο fritzbox ετσι ωστε να "κανονιζει" με καποιο τροπο το θεμα της τασης ή τελοσπαντων να μπορω να κανω κατι για αυτο το θεμα.
  11. jim22479

    FRITZ!Box 7530 Review

    Σωστα εχεις δικιο , ισως το κανω καποια στιγμη αν και δεν νομιζω να χρειαζεται πλεον. Η 2η συσκευη που ειχαμε ηταν πρακτικα αχρηστη , οποτε μια χαρα ειμαι τωρα , ασε που εχω και λιγοτερα καλωδια και φιλτρα.
  12. jim22479

    FRITZ!Box 7530 Review

    Λοιπον παιδια δεν μπορειτε να φανταστειτε τι εφταιγε. Το password μου ειχε χαρακτηρες "Ι" ( 'Αι) και "l" ( Έλ). Δεν φαινονταν ξεκαθαρα , επειτα απο διαφορους συνδυασμους καταλαβα ποιο ηταν τι ! Πλεον η συσκευη που ειναι κατευθειαν συνδεδεμενη πανω στο router δουλευει αψογα! Εβαλα την φορητη εκει . Στην αλλη θεση του σπιτιου για καποιο λογο δεν παιζει το τηλεφωνο αλλα δεν με πειραζει , εφοσον παιζει το φορητο ειμαστε μια χαρα! Απλα το εχω βαλει μεσα στο δωματιο μου και θα πρεπει να μου ερχονται σε εμενα αν το εχουμε στην βαση . Σκεφτομαι επισης να παρω και ενα Fritzfon καποια στιγμη , θα δουμε. Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας - σπουδαιο community !!! Πανω απο ολα θα θελα να ευχαριστησω τον Chios , τον Ashaman που μου ανοιξε τα ματια με το pwd , τον ilpapacha και φυσικα το παλικαρι που εφτιαξε την εφαρμογουλα να κανεις retrieve τα settings για το voip - τον DanielRgr Αν μπουν και περισσοτερα γκολ στο 2ο ημιχρονο σημερα με την Πορτογαλια Βελγιο θα ειμαι ενας ευτυχισμενος ανθρωπος! Καλη συνεχεια!!!
  13. jim22479

    FRITZ!Box 7530 Review

    Σε ευχαριστω , το τσεκαρα και οι ρυθμισεις ειναι ιδιες. Ερωτηση αν και δεν ξερω αν ειναι σχετικο. Στα annex settings ειναι δηλωμενο το ANNEX B σωστα ; ( εχω vodafone )
  14. jim22479

    FRITZ!Box 7530 Review

    Ναι , σωστα ειναι . Τι να πω. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα να παρω ενα fritzfon και να αντικαταστησω τις υπαρχουσες δυο συσκευες!
  15. jim22479

    FRITZ!Box 7530 Review

    το ακουω , αλλα οτι νουμερο καλεσω δειχνει να μιλαει. Επισης δεν μπορουν να με καλεσουν , με καλουν και δεν τους ακουγεται τιποτα. Να φανταστεις την πρωτη φορα νομιζα οτι ολα ηταν μια χαρα, εβγαζα γραμμη αλλα οπως φανηκε εκανα λαθος.
  • Δημιουργία νέου...