Προς το περιεχόμενο

the_brave

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    35
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με the_brave

  • Ημερομηνία γέννησης 08/07/1985

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.facebook.com/loutradis

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Greece

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    thessaloniki, greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.000 προβολές προφίλ

the_brave's Achievements

  1. Κρίμα γιατί οι αγγελίες ήταν μια πολύ καλή επιλογή για αγοραπωλησίες. 12% είναι εξωφρενικά μεγάλο ποσό.
  2. Η Vodafone είναι με διαφορά η χειρότερη εταιρεία. Μπορεί να υπάρχει διαφορά στη τιμή, βέβαια εγώ με φορητότητα πήρα καλύτερη τιμή σε Cosmote, αλλά οι άνθρωποι στη Vodafone δείχνουν να μη ξέρουν τι κάνουν.
  3. the_brave

    Vodafone TV (hol tv)

    Παρόλο που έχω τον καινούριο αποκωδικοποιητή, στη δική μου περίπτωση ούτε το Rewind δουλεύει.
  4. the_brave

    Vodafone TV (hol tv)

    Ακριβώς το ίδιο και εγώ. Το επόμενο που δοκίμασα ήταν να συνδέσω με client μέσω wifi, αλλά τότε δε συνδεόταν καν στο δίκτυο. cambo99. καμία άλλη ιδέα που να δοκίμασες?
  5. the_brave

    Vodafone TV (hol tv)

    Έχουμε κανένα tutorial για το πως να αλλάξω τους dns? Το να πάω 15-20" πίσω δε το δοκίμασα, αλλά μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα.. Βέβαια πάλι δεν είναι λύση. Κάθε φορά θα κάνεις το ίδιο? cambo99: οι τύποι δεν έχουν ιδέα. Ο τεχνικός μόνο για βόλτα έρχεται. Έχεις δοκιμάσει καμια άλλη λύση? Πίστευα ότι όταν με το καλό έρθει το vdsl θα λυθεί το πρόβλημα.
  6. the_brave

    Vodafone TV (hol tv)

    Καλησπερα Παιδιά και πολλές ευχές για αυτές τις μέρες. Έχω 24αρα adsl από vodafone η οποία απο τη μέρα που μπήκε συγχρονίζει στα 10-12 MBPS και δυστυχώς δεν υπάρχει κάλυψη VDSL στην περιοχή μου παρόλο που μιλάμε για το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη μέρα βάλαμε και VODAFONE TV. Δυστυχώς το VOD TV μετά από λίγα δευτερόλεπτα σταματάει να παίζει και λέει δεν υπάρχει σημα. Παρα το γεγονός ότι έχουν γίνει επισκέψεις από τεχνικούς η λύση τους ήταν να μου αλλάξουν το ρουτερ σε ZTE, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Βαρέθηκα να τους κυνηγάω και το παράτησα, αλλά τώρα ειπα να το ξαναπιάσω. Να αναφέρω ότι όλα τα προφανή έχουν γίνει, όλες οι άλλες συσκευές μέσω ETHERNET δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Το περίεργο είναι ότι τα ON DEMAND παίζουν κανονικά.. καμια καλη ιδέα τι μπορεί να φταίει?
  7. Πολύ καλή ιδέα και ευχαριστώ για την απάντηση. Όντως το eurostar φτάνει σε τελείως άκυρες ώρες. Ξέρεις κάτι συγκεκριμένο για αεροπορικές προς Σόφια? Αν ακυρώνονται οι πτήσεις για Ελλάδα από Αγγλία, θα κάνει διαφορά για Σόφια? Στο τέλος θα βρεθώ με ένα κάρο voucher σε διαφορετικές εταιρείες.
  8. Για Βρυξέλλες και Φρανκφούρτη πως όμως?? Eurostar ή αεροπορικώς?
  9. Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με τις δυνατότητες επαναπατρισμού από την Αγγλία. Εδώ και καιρό είχα κλείσει πτήση με Lufthansa από Μάντσεστερ, η οποία ακυρώθηκε δύο φορές. Η πρώτη ήταν στις 4/6 και η δεύτερη στις 24/6 μέσω Φρανκφούρτης για Θεσσαλονική. Κατά την ακύρωση της δεύτερης πτήσης μου και αφού ποτέ δεν έλαβα απάντηση για το ποιος ακριβώς ήταν ο λόγος της ακύρωσης, ζήτησα refund το οποίο και δέχτηκαν. Ο λόγος ήταν ότι στις ημερομηνίες που μιλούσαμε δεν υπήρχε καμία εναλλακτική πάρα μόνο μέσω Κωνσταντινούπολης με Turkish. Τώρα όμως βρίσκομαι στα κρύα του λουτρού και χωρίς εισιτήρια. Στο site της Aegean υπάρχουν πτήσεις για τις ημερομηνίες στο τέλος Ιουνίου από Λονδίνο, απευθείας για Αθήνα. Προσπάθησα να επικοινωνήσω με το customer service μπας και μάθω αν υπάρχει πιθανότητα να μου πουν ποια πτήση έχει λιγότερες πιθανότητες να ακυρωθεί, αλλά μετά από 10 λεπτά η γραμμή πέφτει. Θα ήθελα λοιπόν τη γνώμη όποιου πιθανά γνωρίζει για τα εξής. Είναι προτιμότερο να κλείσω πτήση μέσω Φρανκφούρτης ή απευθείας? Έχει προσπαθήσει κανένας να πάει με τρένο και να πετάξει από Γαλλία ή από Βρυξέλλες? (Υπάρχει η δυνατότητα του Eurostar για Παρίσι ή Βρυξέλες, αλλά είναι δύσκολο να καταφέρω να συνδυάσω τις ώρες με τις πτήσεις. Τέλος, με βάση όσα κατάλαβα, λέει ότι με το που φτάσω στις 2 χώρες αυτές πρέπει να μπω σε καραντίνα, αλλά δεν βρήκα πληροφορίες για το αν μπορώ να πάω στο αεροδρόμια απρόσκοπτα και να πετάξω.) Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  10. Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τί είδους συσκευή μπορώ να χρησιμοποιήσω για να μετατρέψω μία πρίζα ethernet σε wifi. Πρακτικά χρειάζομαι κάτι σαν αυτό που κάνουν τα windows 10 κάνοντας το laptop hotspot. Πρόκειται για μία "μοιρασμένη σύνδεση", δηλαδή υπάρχει ένα ρούτερ προφανώς κάπου σε ένα κοινόχρηστο δίκτυο και στον χώρο μου υπάρχει μόνο μια παροχή ethernet. Φυσικά οποιασήποτε παρέμβαση στο ρούτερ δεν είναι δυνατή, ώστε για παράδειγμα να δημιουργήσω μέσω bridging. Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
  11. Η καμπίνα έχει αλλάξει εδώ και 3 μήνες. Κατά περιόδους βλέπω ότι σκάβουν, αλλά τίποτα. Το περιμένω πως και πως γιατί συγχρονίζω στα 9 mbps. Άραγε με την νέα καμπίνα θα συγχρονίζω κοντά στα 24?
  12. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς πόσο καιρό παίρνει απο την εγκαταστάση μέχρι τη λειτουργία μιας νέας καμπίνας από τον ΟΤΕ.
  13. Καλησπέρα σας. Έχω ένα πραγματικά περίεργο πρόβλημα με τα ακουστικά (3.5mm) στο κινητό μου (note 3, v 5.0) . Ενώ τα ακουστικά δουλευάν μια χαρά (τα μανίσια), ξαφνικά αποφάσισαν να μην δουλεύει το μικρόφωνο, αλλά τα ακουστικά να δουλεύουν κανονικά. Δοκιμάζω άλλα ακουστικά (τρίτου κατασκευαστή) και problem solved... Άρα.... μανίσια ακουστικά για πέταμε Ήθελα όμως να πάρω και ένα δεύτερο ζευγάρι, όποτε αγόρασα ξανά τα ίδια ακουστικά με τα μανίσια και διαπίστωσα πάλι το ίδιο πρόβλημα. Καθάρισα την επαφή, αλλά τίποτα... Στις ρυθμίσεις του ήχου δε μπορώ να βρω κάτι που να τα επηρεάζει. Συνειδητοποίησα πως πρακτικά δεν είναι ότι το μικρόφωνο είναι βουβό, αλλά πρέπει να φωνάζω στο 100% για να ακούγεται στο 10%. Έχει κανένας καμία ιδέα περί τίνος πρόκειται?????
  14. PES 2015 ρόστερ update [PS4] Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε, βάσει των προηγούμενων χρόνων, αν το pes 2015 θα πάρει κανένα update με τα νέα ρόστερ στο PS4.. Ευχαριστώ!!
  • Δημιουργία νέου...