Προς το περιεχόμενο

doc1000

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    1.626
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με doc1000

  • Ημερομηνία γέννησης 01/01/1913

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

doc1000's Achievements

  1. _DiMoN_ η λογική λέει ότι αν ένας κατεβάσει 5 σειρές και του αρέσει η μία, αυτή θα γράψει σε ένα άδειο δισκάκι για να την ξαναδεί και τις άλλες απλά θα τις σβήσει. Δε θα πάει να την νοικιάσει αυτή τη μία εκ των υστέρων απ' το dvdclub. Όσο για τους φίλους αν τους συστήσεις μια καλή ταινία που κατέβασες θα σου ζητήσουν να τους την γράψεις και σ' αυτούς τζάμπα. Αν τους πεις "πάτε να την νοικιάσετε μόνοι σας απ' το videoclub αμα θέλετε", ίσως και να μη σου ξαναμιλήσουν! Για δε τα bluray που αναφέρθηκαν, ούτε κι εκεί βλέπω σημείο ανάκαμψης. Μια χαρά συμπιέζεται σε 1080p X264 ή έστω και 720p X264 ένα bluray και πιάνει όσα GBytes πιάνει περίπου ένα απλό DVD5. Άρα δύσκολο να κατεβει δεν είναι καθόλου με τις γρήγορες συνδέσεις που υπάρχουν πλέον. H δε διαφορά απεικόνισης έστω και στα 720p είναι πραγματικά χαώδης, σε σημείο να θέλεις να ξαναδεις ταινίες που είχες δει παλιά σε απλό DVD format. (ειδικά αν έχεις HD τηλεόραση) Oύτε χρειάζεται να αγοράσεις πανάκριβα standalone bluray players για να παίξεις ένα bluray που θα νοικιάσεις ενδεχομένως (πανάκριβα) απ' το dvdclub. Πανεύκολα συνδέεις μια HD τηλεόραση μέσω HDMI με τον υπολογιστή και το αναπαράγεις απ' το σκληρό, χωρίς προβλήματα αναπαραγωγής και θόρυβο λόγω γρατσουνισμένων dvds κλπ. Ναι, δεν πρόκειται να παψουν να υπάρχουν τα παραδοσιακά dvdclubs γιατί είναι πολλοί που δεν ασχολούνται με υπολογιστές. Για μένα όμως μόνο αν υπάρξουν πιο ευλικτοι τρόποι νόμιμης ενοικιασης μιας ταινίας ίσως υπάρξει ανάκαμψη. πχ pay on demand με νόμιμο downloading μιας ταινίας σε HighDefinition format και σε λογικές τιμές, επειδή δε θα υπάρχουν τα λειτουργικά έξοδα των dvdclub για ενοίκια κλπ.
  2. Εδώ ο κόσμος δε μπορεί να βγάλει τα καθημερινά απαραίτητα έξοδα, και αυτοί ψάχνονται γιατί δε νοικιάζουν ταινίες απ' το videoclub... Οι μισθοί είναι καθηλωμένοι εδώ και χρόνια, η βενζίνη και τα τρόφιμα ανεβαίνουν καθημερινά, οποτε τί θα περιορίσεις? ΟΛΑ και πρώτο απ' όλα το DVDclub. (αν αγόραζες και ποτέ δηλαδή, γιατί απο μένα δεν έχουν παρει ποτέ δεκάρα). Άμα θες να δεις μια νέα ταινία θα τη δεις στο cinema. Δε θα περιμένεις πότε να τη φέρει το DVDclub. Αλήθεια έτσι απο περιέργεια: Πόσο ζητάνε για να νοικιάσεις ένα DVD και ένα HighDefition?
  3. εγώ νομίζω ότι είναι κοροϊδία λεφτά να πετάς 200αρες για 4πύρηνο Intel ή AMD όταν με κάτω απο 150euro παίρνεις μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα χαμηλώτατης κατανάλωσης με amd4Χ50, μητρική 780G και ταυτόχρονα κάρτα γραφικών με επιτάχυνση HD. Πόσες εφαρμογές εκμεταλλεύονται σήμερα τους 4πυρηνες? Ελάχιστες και εξειδικευμένες. Θα πρέπει κάποτε να μάθουμε να αγοραζουμε με βάση το value for money και όχι ό,τι θέλουν να μας πλασάρουν με λόγια παχιά για να μας αρμέξουν.
  4. poulinos αφού θες μικρή κατανάλωση μπορούσες να επιλέξεις έναν της σειράς 4Χ50 που είναι ό,τι πιο energy efficient υπάρχει αυτή τη στιγμή. Εγώ παρήγγειλα έναν 4850 που σε συνδυασμό με την gigabyte 780G έχει πραγματικά ελάχιστη κατανάλωση. Σε συγκριτικό μάλιστα στο anandtech "πατούσε" κάτω οποιαδήποτε λύση της Intel. Mάλιστα με λίγο undervolting η κατανάλωση για ολόκληρο σύστημα μετρήθηκε γύρω στα 28watts όπως μπορείς να δεις. http://www.silentpcreview.com/forums/viewtopic.php?t=47842 Ό,τι καλύτερο σαν λύση για ένα φθηνό all-around σύστημα με επικέντρωση στο HomeTheatre. H δε DDR3 όπως καλά ξέρεις δεν προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο περα απο εξωφρενικές τιμές.
  5. Eίμαι πολύ περίεργος να δω τί μπορεί να κάνει η οργή του καταναλωτή. Πιστεύω ότι τους αξίζει ένα γερό λουκέτο. Είμαι κι εγώ ένας απ' τους πολλούς απογοητευμένους αγοράστες της Creative (με μια audigy1 και audigy2zs) που δεν πρόκειται ποτέ να τους ξαναδώσω δεκάρα. Είχα βάλει τα vista και το μόνο που δεν μπορούσα να settαρω ήταν η audigy με τους άθλιους drivers που στην αρχή ήταν beta και μετά έγιναν official χωρίς καμία διαφορά. Ούτε καν τα μπάσα δε μπορούσα να ρυθμίσω και ο ήχος ακουγονταν κατσαρολέ. Ποτέ ξανα δεκάρα σ' αυτό το μαγαζάκι. Τους drivers αυτού του παίχτη του Daniel πού μπορούμε να τους βρούμε ρε παιδιά?
  6. Γεωργοί (7,6%), νοικοκυρές (4,4%) και συνταξιούχοι (4,8%). Πιστεύει κανείς πραγματικά ότι μπορούν να αλλάξουν ποτέ αυτά τα ποσοστά? Μόνο μετά απο 30-40χρόνια. Αν αναλογιστείτε ότι έχουμε καταντήσει χώρα γερόντων δεν εντυπωσιάζομαι που έχει βαλτώσει η αύξηση των ποσοστών διείσδυσης. Στους νέους και ειδικά στους φοιτητές έχουμε ξεπεράσει το 75% οπότε πόσο πιο πάνω να πάει? Αν σκεφτείτε ότι και απ' αυτούς ένα ποσοστό (ειδικά γυναίκες) δεν ενδιαφέρονται καθόλου για το internet λογικό το βλέπω να βαλτώσαμε κι εκεί. Πήγαινε πείσε τον αγρότη (διείσδυση 7,6%) να χρησιμοποιήσει internet. Θα σε αρχίσει με τις ντομάτες. Δεν είναι μόνο η τρομοκρατία γύρω απ' το internet απ' τα μέσα ενημέρωσης. Ο περισσότερος κόσμος δε γνωρίζει καν να χειριστεί υπολογιστή και έχει μάθει να ζει χωρίς αυτόν. Εγώ νομίζω ότι και χαμηλότερα είναι αυτά τα ποσοστά, γιατί είμαι σίγουρος ότι πολλοί θα απάντησαν ότι χρησιμοποιούν internet έτσι, για να δείξουν ότι είναι προοδευτικοί και "της μόδας".
  7. Bρήκα το δίκιο μου μέσω της ΕΕΤΤ μόνο μετά απο αρκετούς μήνες ταλαιπωρίας. Μ' αυτούς δε μπορούσα να συνεννοηθώ...
  8. Αμα λειτουργούσαν και οι τράπεζες (που έχουν πολλαπλάσιους πελάτες) με τον τρόπο που λειτουργεί το λογιστήριο της forthnet θα είχαμε όλοι αποσύρει τις καταθέσεις μας...
  9. Εγώ αναρωτιέμαι γιατί δε δίνουν χρήμα στην τεχνική υποστήριξη που θα επρεπε να είναι η βιτρίνα της εταιρείας... Αν δειτε, τα περισσότερα παραπονα είναι για την τεχνική υποστήριξη με μεγάλους χρόνους αναμονής και για τους άσχετους υπαλλήλους... Έχουν επίσης ένα απαράδεκτο λογιστήριο που κάνει εσκεμμένα ή όχι λάθη με φουσκωμένους λογαριασμούς. Εγώ κάθε φορά που ερχόταν λογαριασμος προσευχόμουνα να είχαν διορθώσει τα λάθη των προηγούμενων χρεώσεων. Εφυγα γι' αυτό το λόγο και δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω ποτέ.
  10. Να σου απαντήσω εγώ μιας και το έχεις απορία. Λάρισα μενω και έχουμε ήδη κάλυψη απο ιδιόκτητα Forthnet, ΗOL, Τellas ενώ έχει ήδη στρώσει με τις προηγούμενες και η ON οπτικές και σύντομα αναμένεται να δώσει κι αυτή (είναι και χορηγός της τοπικής ομάδας) Θεσ/νικη έχουν επίσης εδώ και μήνες κάλυψη. Ηράκλειο Κρήτης ήδη στρώνουν HOL και forthnet αυτές τις μέρες, όπως και Κατερίνη κλπ. Τώρα αν περιμένεις να καλύψουν και το καθε ξερονήσι αύριο μάλλον ζητάς πολλά. Όσο για τον ΟΤΕ με τα 50χρόνια στην πλάτη του θα έπρεπε να περάσουν άλλα 50 για να δεις την 8αρα αν δεν υπήρχαν οι εναλλακτικοί... Ακόμα το ISDN θα μας πουλουσε για τεχνολογία του μέλλοντος μαζι με μπανάνες και χαϊμαλιά για ιθαγενείς.
  11. BOUGAS κι εγώ δυσαρεστημένος είμαι με τη forthnet γι' αυτό και έφυγα, μιας και κάθε μήνα μου στέλνανε λάθος λογαριασμούς και έφτασα μέχρι ΕΕΤΤ για να δικαιωθώ. Τώρα είμαι στο δίκτυο της HOL και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τουλάχιστον με βάση τις πρώτες εντυπώσεις και τις ταχύτητες που συμβαδιζουν με την ταχύτητα συγχρονισμού μου στα 18mbits. Προτιμώ τα πραγματικά 1700kbytes/sec απ' τα ΕΩΣ 800 της 8αρας του ΟΤΕ σε τιμές απλησίαστες...
  12. σου είπε κανένας 24 ή "ΕΩΣ (με κεφαλαία γράμματα) 24"? Μηπως ξεχνάς το ΕΩΣ επειδή έτσι σε συμφέρει? Όταν μπεις σε ένα μαγαζί που λέει εκπτώσεις στα πουκάμισα ΕΩΣ 50% θα απαιτήσεις μήπως να σου δώσουν όλα τα πουκάμισα με έκπτωση 50% ??
  13. Eφυγα απ' τον ΟΤΕ και γλίτωσα απ' τις άθλιες ταχύτητές του (ονομαστικές και πραγματικές) και απ' τα πανάκριβα τιμολόγιά του... Ούτε ένα stream radio δεν μπορούσε να παίξει χωρίς διακοπές... Για ποια αξιοπιστία μιλάτε? BOUGAS τί σημασία έχει αν δεν κλειδώνει ένας στα 24mbits? Θα την αξιοποιούσες αν την είχες περισσότερο απ' ότι τη 12αρα? Αν μου πεις ναι σημαίνει ότι τώρα με τη 12αρα δε σου φτάνουν τα 100GB που κατεβάζεις κάθε μέρα με τα 12mbits και θα ήθελες να κατεβάζεις 200 με την πραγματική 24αρα. Η διαφορά στους χρόνους για κατέβασμα ένος μεγάλου αρχείου 4GB είναι: OTE 1mbit: 12ώρες 6mbit: 2ώρες 12mbit : 1ώρα 16mbit : 45 λεπτά 24mbit : 30λεπτά. Πες μου ειλικρινά αν έχεις ανάγκη τα 15λεπτά διαφοράς για ένα μεγάλο αρχείο ενός DVD. (γιατί για μικρότερα αρχεία τη διαφορά δεν την καταλαβαίνεις καν) Ας μη γελιόμαστε: Όσο ανεβαίνουμε πάνω απ' τα 12mbits οι διαφορές στους χρόνους είναι ελάχιστες (της τάξης των λεπτών) και εκείνο που μετράει είναι το κόστος. Όταν οι εναλλακτικοί σου δίνουν τις 24αρες με 20euro δεν πολυκαίγεσαι και αν πιάνεις "μόνο" 1700kbytes/sec ταχύτητες. Κατεβάζεις σε μία ωρίτσα αυτά που θες και δεν ξημεροβραδιάζεσαι σε σχέση με τον ΟΤΕ.
  14. Όταν άκουσα το νέο στην ΤV (στον Ant1) δεν εκαναν καμία αναφορά για έκπτωση στο ΦΠΑ υπολογιστών μόνο σε ειδικές ομάδες (φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικά ιδρύματα). Νομίζω ότι θα έπρεπε να ισχύει για όλους. Ο άνεργος δηλαδή που έβγαλε μια σχολή πριν μισό χρόνο δεν έχει δικαίωμα στην προσφορά?
  • Δημιουργία νέου...