Προς το περιεχόμενο

Critter

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    389
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Galatsi-Athens

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.543 προβολές προφίλ

Critter's Achievements

  1. Βασικα δεν ξερω αν το ζηταω σωστα οσον αφορα την υγρανση.Εννοω οτι δεν θελω να ξηραινει τον αερα με αποτελεσμα να μπουκωνω.
  2. Καλησπερα παιδια.Θελω να παρω κλιματιστικο 18αρι για σαλονι με τις εξης προδιαγραφες: Τουλαχιστον Α++ Υγρανση/Αφυγρανση γιατι μπουκωνει ευκολα η μυτη μου με τα κλιματιστικα και επισης υπαρχει βρεφος στο σπιτι. Ιδανικα Ιονιστη Τιμη περιπου 1500. Εχω βρει τα: https://vimax.gr/index.php?route=product/product&product_id=4987&gclid=Cj0KCQjw3PLnBRCpARIsAKaUbgueK1rEkFUTv9ERN1b0pkPpZ24wTBSyUdD7h88h1rKTAAoH8Sirr5QaApr0EALw_wcB (στα 1610) https://www.kotsovolos.gr/site/air-condition-heaters/air-condition/7.000-to-15.000-btu/198244-daikin-atxm50n-siesta-perfera (στα 1500) Ποια η γνωμη σας για τα δυο και τι αλλο θα προτεινατε; Σας ευχαριστω!
  3. Παντως αυτο με τη φουσκα εχει πλακα.Προφανως και καποια στιγμη θα μεινουν 20-30 cryptocoins δεδομενου οτι υπαρχει πολυ σαπιλα αλλα μιλαει για φουσκα ποιος; Ολα τα χρηματιστηρια εχουν κεφαλαιοποιηση 70 τρις,οσο το παγκοσμιο αεπ. Το παγκοσμιο χρεος ειναι 220 τρις. Η παγκοσμια αγορα ομολογων περι τα 150 τρις. Ακομα και οι καταθεσεις των τραπεζων δεν ειναι backed by cash. Το bitcoin τους μαρανε με κεφαλαιοποιηση 110δις€;
  4. Φίλε μου, στο ποστ που έχει κάνει ο kamousis έχει υπολογισει τις τιμές των προιόντων αφαιρώντας την εκπτωση που δίνουν οι ποντοι, οι οποιοι μεταφραζονται σε εξαευρη επιταγη μολις συμπηρωθούν οι 200. Επομένως αυτο που γραφεις δεν ισχύει. Έχετε υπολογίσει 2 φορές την έκπτωση.
  5. Ώπα κάτσε 60€ ειχε αρχικη; Για τι κρεβάτι μιλάτε ρε παιδιά; Σκελέτο με 4 παλούκια κολλημένα με αλευρόκολα; Sex κάνεις σε αυτο το κρεβάτι; Αν μιλάτε για τετοια τιμή, τοτε σόρρυ/λάθος.... Γενικά πάντως όντως μια κίνηση καλής θελήσεως απο το καταστημα όπως εκπτωτικό κουπονι κτλ, είναι πάντα μια καλή λύση για να πουν ενα συγγνώμη/λαθος, μιας και τα λάθη είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα και αν σκλαβώσεις τον πελάτη μέσα απο αυτά, χωρίς να τον κάνεις να μανουριάσει, μονο ωφελημένος μπορεις να βγείς.
  6. Παιδιά, ενταξει αυτο με το ΙΚΕΑ και το κρεβάτι των 10€ αλλα ορισμένα πράγματα έχουν και ορισμένες επεκτάσεις. Και εξηγούμαι : Υπάρχει η λογική που λεει : Ρε φίλε; 10€ το κρεβάτι δεν έγραφες; Τι με νοιαζει εμένα αν ήταν για τη δοκο ή για το μ@ της μάνας σου; Εγω το θέλω και στα @@ μου αν έκανες λαθος. Η λογική αυτή σαφώς έχει πολλές εφαρμογές, ιδιαίτερα σε κατι sites που μας δουλευουν ψιλο γαζι ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ για να κερδισουν επισκεψιμότητα κτλ, βάζοντας fake προσφορές και μετά σου λένε εξαντλήθηκε. Στη συγκεκριμένη ομως περίπτωση (σοβαρή πολυεθνική εταιρια γαρ) και επειδη πίσω απο τα sites βρίσκονται άνθρωποι, προφανώς κάποιος απο αυτούς έκανε λάθος όπως έχουμε κάνει όλοι στη ζωή μας. Αν παίρνετε στο κατάστημα και κάνετε μανούρα επειδή δεν σας δώσανε ένα κρεβάτι με 10€ (!!!!!!!), θα πετύχετε τα εξής πράγματα : α)Να χασετε το χρόνο σας και να εκνευριστείτε και όλα αυτά επειδη θελήσατε να εκμεταλευτείτε ένα κατάφωρο λάθος υπαλλήλου β) Να απολυθεί ο υπάλληλος ο οποίος έκανε απλά ένα λάθος. Δηλαδη προσωπικα απορώ και μόνο που κάνατε την παραγγελία. Δηλαδη είναι δυνατον να πίστεψε κάποιος απο εσάς οτι μπορεί ακόμα και αν αναγνωρίσει το λάθος το μαγαζι, να σας το δώσει με 10€ σαν και καλά ευρωπαικη πολιτικη πολυεθνικής εταιρίας; Δηλαδή jesus christ και for gods sake μαζί. Να ελεγα οτι κάτι που είχε 1000€ το βάζανε κατα λάθος 100€, ίσως είχε και μία λογική clearance σε τιμές πραγματκού κόστους αλλα 10€;;;;;;;;;;;;;;; Τέλος πάντως, δεν το γράφω για να οξύνω τα πνεύματα, πραγματικά. Aπλά επειδή έχω την τάση να μπαίνω στη θέση των άλλων ανθρώπων, στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τον υπαλληλο που έκανε λάθος και τον κουτοπόνηρο. Ε!θα πάρω τη θέση αυτου που έκανε το λάθος, sorry!
  7. Αυτον τον επεξεργαστη εχει και ο ακριβος με FHD. Τα 1320 οπως τα εχω δει σε laptop, μια χαρά μου φαίνονται. Το θεμα ειναι αν ειναι value for money. Κατα τα αλλα ειναι απλά ο δευτερεύον υπολογιστής μου.
  8. Κοιτα, δεν υπαρχει περίπτωση ποτε να παίξω παιχνίδι (εχω να παιξω παιχνιδι απο το 1999), οποτε δεν πολυασχοληθηκα να σου πω την αληθεια με την καρτα γραφικών. Απλα ρώτησα. Δεδομενου λοιπον οτι δεν προκειται να παίξω παιχνιδι, δεν με απασχολει και το FHD καθως δεν πρόκειται να κατσω να δω HD movie στο laptop, όταν στο σπιτι μου παίζει 46άρα FHD τηλεόραση. Επομενως δεν νομιζω οτι ειναι πραγματα τα οποία πρέπει να πληρώσω. Το μονο που σίγουρα θα άξιζε κατα τη γνώμη μου ειναι ο SSD που μόλις περάσει το τέλος της εγγύησης θα του κοτσάρω έναν. Θεωρω πάντως οτι για τα λεφτά του είναι πολύ συμφέρουσα τιμή. Δεν εχω βρει αυτο το μοντέλο στην Ελλάδα αλλα κάτω απο 900 δεν νομιζω να το έβρισκα. Εδώ σκεψου με SSD και FHD στο site θα το έπαιρνα 200$ παραπάνω. Απλα δεν θέλω να τα πληρώσω δεδομένου οτι δεν μου χρειάζονται. Α!οσον αφορά την εγγύηση δεν το πολυέψαξα γιατι πρώτον ξέρω παραδείγματα που η dell στην Ελλάδα επισκευασε laptops με αμερικανική εγγύηση αλλά και στο φινάλε, στην κούφια την ώρα το στέλνω στον ξάδελφο και αναλαμβάνει. Τα μεταφορικά πηγαινε-ελα δεν με απασχολούν καθως τα ψιλοεξασφαλίζω τσάμπα με κάτι δουλειές που κάνω.
  9. Παιδες, εχω ξάδερφο στην Αμερική και με συγκεκριμένο deal απο το site της dell μου βγαινει 530€ τελική. Βλεπω οτι στην Ελλαδα το εχουν πανω απο 1100 αλλα οσα βρισκω έχουν NVIDIA GeForce GT 750M - 2GB GDDR5 ενω αυτο που θα τσιμπήσω έχω έχει Intel® HD Graphics 4400. Υπερτερεί κάποια? Τα specs είναι εδώ : http://www.dell.com/us/p/inspiron-15-7537/pd?oc=dncwb1505s&model_id=inspiron-15-7537 Γνώμες? P.S : Έχω δυνατό desktop και τις βαριές δουλειές την κάνω εκέι. Δεν με νοιαζει δλδ η λεπτομέρεια της λεπτομέρειας. π.χ δεν έχει SSD αλλά εντάξει, big deal για δεύτερο pc. Στον desktop έχω. Στην τελική βάζω αργότερα.
  10. Critter

    IQ test

    Για αυτό έχει κανεις καμμια ιδέα; Δεν βγαινει καποιο pattern με το μετρημα των σκούρων και λευκων τετραγωνακίων. Συνηθως τέτοιου τύπου ερωτησεις έχουν να κανουν με σχηματα που προκυπτουν προσθέτοντας π.χ το 1.1 και 1.2 του πίνακα με αποτέλεσμα το 1.3..
  11. Critter

    IQ test

    Αξονας συμμετριας ναι, δεν θυμομουνα τον όρο...
  12. Critter

    IQ test

    Το βρηκα το 3ο. Ειναι το D γιατι απο τις 3 πιθανες απαντησεις ειναι το μόνο που αν το διπλώσεις στη μέση οριζοντίως, διπλώνει ακριβως και δημιουργει δηλαδη καθρευτη αν το ξεδιπλώσεις. Έτσι ειναι και όλα τα σχήματα της ερώτησης.
  13. Critter

    IQ test

    Ακολουθια φιμπονατσι!!!Indeed. Παρεμπιπτόντως αυτο ειναι που εξηγούσα στον ADHD, η ακολουθία αυτή αν π.χ πηγαινα να δώσω εγώ σε αυτες τις εξετάσεις, κατα 99% δεν θα μου ερχότανε στο μυαλό. Επομένως η προετοιμασία κάνει καλο. Ευχαριστώ.
  14. Critter

    IQ test

    Νομίζω έχεις δίκιο για το 2!! Για το πρώτο αυτα τα 2 αρχικα τα χαλανε ολα..το Ε εχει 12 γωνίες!!!
  15. Critter

    IQ test

    Πωωω..Αυτες τις απαντησεις δεν μπορω...Και στο σχολείο φιλε μου εσυ πρεπει να λύσεις τα θεματα στις πανελληνιες αλλα έχεις έναν έρημο καθηγητη που σου μαθαίνει πως να σκέφτεσαι. Συνεπως και σε τετοιου τύπου εξετάσεις έχει νοημα να κανεις προετοιμασία για να ξέρεις πως να σκεφτεις αν σου τύχουν ανάλογες ερωτήσεις....Αν μπορεις να βοηθήσεις καλώς, αλλιως δεν υπάρχει νοημα να συζητάμε τα αυτονόητα...
  • Δημιουργία νέου...