Προς το περιεχόμενο

Cristina

Moderator ε.α
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    4.198
  • ΜΕΛΟΣ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    In my Mind Palace

Πρόσφατες Επισκέψεις

12.010 προβολές προφίλ
  1. Κανείς δεν θα αγοράζει τίποτα στο μέλλον. Τα πάντα θα είναι υπηρεσία — ακόμα και τα προϊόντα (Product-as-a-Service) — που θα πληρώνεις μηνιαίο τέλος για αυτήν. Η έννοια της ιδιοκτησίας έχει φτάσει στο τέλος της.
  2. Cristina

    Matrix 4

    Λες και συνεργάστηκε η Disney με την Marvel και βγήκε το 4ο Matrix. 😋 Η αίσθηση που μου άφησε ήταν ότι κατέβαλαν προσπάθεια να «γκρεμίσουν» την τριλογία αφαιρώντας από τους χαρακτήρες τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους που τους έκαναν αγαπητούς. Δεν ξέρω αν έγινε από πρόθεση με κάποια λογική ή από κάποια αδυναμία ή ανικανότητα. Ήταν θλιβερός ο Neo μέσα στο Matrix· εξέπεμπε μία, ας πούμε, μιζέρια που δεν ταιριάζει με την φύση του χαρακτήρα. Δεν έχει σχέση η ηλικία του Reeves όπως κάποιοι το αποδίδουν εκεί, νομίζω και ο ίδιος. Αντίστοιχα συνέβη και με τον υπέροχο χαρακτήρα του Morpheus που του αφαίρεσαν το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα: την επιβλητικότητα. Ακόμα και από την Trinity αφαιρέθηκαν τα στοιχεία δυναμισμού του χαρακτήρα της. Σε γενικές γραμμές οι χαρακτήρες έγιναν περισσότερο «ανθρώπινοι», περισσότερο παθητικοί, αδύναμοι, ανίκανοι να εμπνεύσουν, να προκαλέσουν θαυμασμό. Ίσως να ήθελαν να περάσουν συγκεκριμένα κοινωνικού τύπου μηνύματα μέσω αυτών των αλλαγών και έχω κάποιες σκέψεις επ’ αυτού, ωστόσο θεωρώ ότι το αποτέλεσμα έχασε πολύ από αυτό, ειδικά για τη γενιά που έζησε στον απόηχο της τριλογίας και της επιρροής της στον τρόπο σκέψης σε κοινωνικού/πολιτικού τύπου θέματα και το πως διαμόρφωσε τις πολιτικές πεποιθήσεις των ανθρώπων σε παγκόσμιο επίπεδο. Ενδεχομένως αυτή η αλλαγή να υπονοεί/σηματοδοτεί μία νέα κατάσταση για την επόμενη γενιά, who knows. Θέλω να την ξαναδώ για να τη μελετήσω περισσότερο. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν πολλά σημεία τα οποία αγνόησα και χρήζουν μεγαλύτερης προσοχής.
  3. Cristina

    Photos from your cameras

    Huset vid helianthus @ Monteliusvägen, Stockholm
  4. Cristina

    Photos from your cameras

    Mälaren lake view from Monteliusvägen, Stockholm
  5. Λέω εγώ τώρα μήπως και… 😋 Enya - Orinoco Flow (Sail Away) Επίσης και το «Bronski Beat - Smalltown Boy»
  6. Cristina

    Photos from your cameras

    Δασκαλειό, 3ο Λιμανάκι
  7. Η δική μου σίγουρα όχι, είναι παμπάλαια.
  8. Από το 1ο post: Στην Ελλάδα δεν δοκίμασα. Ευχαριστώ πάντως.
  9. Μιλάει για Σουηδικό διαβατήριο όμως, όχι για Ελληνικό με προορισμό τη χώρα έκδοσής του. Μπορείς να είσαι οποιασδήποτε εθνικότητας και να έχεις Σουηδικό διαβατήριο. Εγώ έτσι το καταλαβαίνω τουλάχιστον.
  • Δημιουργία νέου...