Προς το περιεχόμενο

Pytzamarama

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.149
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Pytzamarama

  • Ημερομηνία γέννησης 12/04/1974

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    athens
  • Απασχόληση
    pb-sql dev

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

Pytzamarama's Achievements

  1. Εκανα για το αμαξι αλλα δεν με αφηνει να κανω αλλη αιτηση για το παπι...
  2. Ευχαριστω. Δηλαδη πρεπει να βαλω τo app πχ της Alpha Bank σε ενα αλλο κινητο που να υποστηριζει NFC και απο εκει να προσθεσω την Fuel Pass καρτα που μου εχει στειλει η Alpha στο αρχαιο smartphone μου?
  3. Οσοι βαζετε ανω παγκου...προσοχη μην ανοιξετε κατα λαθος το ζεστο. Θα αχρηστευσετε το φιλτρο.
  4. Pytzamarama

    αρρωστο κοκατιλ

    Οι κτηνιατροι δεν εχουν σχεση με τα πτηνα. Δυστυχως ομως τα αναλαμβανουν. Τα πτηνα χρειαζονται πτηνιατρο που ειναι δυσκολο να βρεις μιας και εργαζονται κυριως με εκτροφεια και οχι σαν ιδιωτες με ιατρειο.
  5. Τα ανω-παγκου εχουν το προβλημα οτι αν ξεχαστεις και ανοιξεις το ζεστο, το φιλτρο αχρηστευεται. Για τα κατω παγκου εγω κανω το εξης. Η αλλαγη φιλτρου ειναι καθε 12 μηνες. Την εχω προγραμματισει να γινεται με το που επιστρεφω απο διακοπες καλοκαιριου. Ειναι η περιοδος του ετους που το φιλτρο θα μεινει χωρις ροη για πολλες ημερες. Οταν λειπω λιγες μερες, απλα το ανοιγω για κανα 3 λεπτο να τρεχει. Υπαρχουν συγκεκριμενα εργαστηρια για ελεγχο νερου?
  6. Διαβασε το thread, σημειωσε εταιριες που εχουν αυτα που προτεινονται εδω μεσα και ξεκινα τηλεφωνα. Εχει πεσει αφραγκια στην αγορα γενικως οποτε ισως μπορεις να το εκμεταλευτεις για μια καλυτερη τιμη.
  7. Θα σου ελεγα να αφιερωσεις καμποσες ωρες απο τη ζωη σου να διαβασεις προσεκτικα το παρον thread! Προσωπικα με ξεστραβωσε (δεν θα αναφερθω στην επιλογη μου διοτι θα ηταν σαν προμοταρισμα) Φοβαμαι οτι θα πας σε τριψηφιο που θα ξεκιναει απο 4
  8. Βασιλη το κατω παγκου το συνδεεις κατευθειαν στην παροχη του κρυου. Τα ανω παγκου συνδεονται στην βρυση. Αν ανοιξεις το ζεστο, ανοιξεις τη βανα του φιλτρου και περασει καυτο νερο μεσα απο το φιλτρο...χαιρετα το. Θα μου πεις, αν εισαι προσεκτικος, δεν το παθαινεις. Συμφωνω. Ομως να υπαρχουν παιδια στο σπιτι...ευκολα/ Να ξεκαθαρισω οτι δεν ειμαι τεχνικος, ουτε εμπορευομαι φιλτρα ωστε να ειμαι ειδημων. Και εγω διαβαζοντας αυτο το thread εμαθα δυο πραγματα και κατεληξα σε καποιο φιλτρο (προηγουμενως δεν ειχα ιδεα απο αυτα).
  9. Προτιμησε κατω παγκου διοτι με τα ανω παγκου αν κατα λαθος ανοιξεις το καυτο νερο θα περασει μεσα απο το φιλτρο και θα το αχρηστευσει.
  10. "Μοκιαζει" το φιλτρο...δεν μπορω να βρω αλλο τροπο να το περιγραψω. Οπως πχ αν πεταξεις μια ιδρωμενη πετσετα μεσα στα απλυτα για κανα 3ημερο Εχει μια λογικη αλλα ρωτω αν οντως ισχυει για τα φιλτρα νερου
  11. Μιλαγα με εναν τυπο που ασχολειται με νερα και εγκαταστασεις μεγαλων μοναδων. Μου ειπε οτι παρα το γεγονος οτι δεν ειναι ακριβως το πεδιο γνωσης του, το οικιακο φιλτρο νερου ειναι καλο ΜΟΝΟ αν το νερο ειναι μονιμα τρεχουμενο. Δηλαδη αν πας δυο βδομαδες διακοπες και το νερο λιμνασει μεσα στο φιλτρο, η ποιοτητα του παει περιπατο μεχρι την επομενη αλλαγη φιλτρου. Ναι μεν δεν εχει χλωριο και τοιαυτα αλλα ποιοτικως εχει απομειναρια του λιμναζοντος νερου...με οτι αυτο συνεπαγεται. Εχει κανεις αποψη?
  12. Pytzamarama

    All View City + root

    Απαντω στον εαυτο μου: KingoRoot Να ρωτησω αν ξερει κανεις για ποιο λογο του Swapper for Root δεν μου δινει επιλογη για να επιλεξω τη διαδρομη του swap file?
  13. Pytzamarama

    ZTE Tab S8Q

    Ειμαι ευχαριστημενος με την μπαταρια. Την αφηνω μεχρι το 10% και τοτε φορτιζω. Μου βγαζει δυο μερες κανονικης χρησης (δεν παιζω παιχνιδια).
  14. Pytzamarama

    All View City + root

    Μου εκαναν δωρο ενα All View City+. Τα 512 το καθιστουν τραγικο. Ειχα συνηθισει το σφαιρατο ZTE S8Q μου και αυτο ειναι σχεδον μη χρηστικο! Προσπαθησα πριν κατι μηνες με το Framaroot χωρις να κατεχω το αντικειμενο αλλα τζιφος. Ξερετε αν το συγκεκριμενο root-αρεται και αν μπορω να του δωσω RAM απο SD?
  15. Pytzamarama

    Arcade stick : mad catz pro

    Λιγοτερα απο 65 μαζι με την vinyl αυτοκολητη παρασταση και τα μισα κουμπια Sanwa Μη συγκρινεις τα πλαστικα/ξυλινα κιβωτιακια με το μεταλικο αυτο κουτι. BTW με 3 δολαρια παραπανω παιρνεις τον ZeroDelay που κανει και για PS3... Mε 12 δολαρια παραπανω παιρνεις Seimitsu 56. Aρα χωρις artwork, 60e με PC/PS3 compatibility και Seimitsu LS 56
  • Δημιουργία νέου...