Προς το περιεχόμενο

spybol

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    368
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.535 προβολές προφίλ

spybol's Achievements

  1. spybol

    Samsung Galaxy s20fe 429

    Αυτο που αναφερω δεν εχει να κανει με την ταχυτητα. Εχεις βρεθει σε χωρο με 500 χρηστες / κεραια? (σε κανενα mall σε κανενα event, σε πολυ τουριστικα μερη?) εκει που εχεις 4G αλλα δεν κατεβαινει τπτ? Αυτο εννοω. Και μου εχει συμβει οταν ειχαν ολοι 3G και ειχα συσκευη 4G να με εχει ξελασπωσει, γι αυτο ακριβως τον λογο.
  2. spybol

    Samsung Galaxy s20fe 429

    Πολυ καλη τιμη, πολυ καλο κινητο, αλλα αυτη την στιγμη αγορα συσκευης πανω απο 400 ευρω ΧΩΡΙΣ 5G δεν ειναι τοσο μεγαλη ευκαιρια. ΗΔΗ η cosmote κλεινει το δικτυο 3G, καταλαβαινετε οτι το δικτυο 4g θα ειναι πολυ πιο "πιεσμενο" σε λιγους μηνες. Και επειδη το κινητο ειναι πρωτα συσκευη επικοινωνιας και μετα φωτογραφικη μηχανη, το να εχετε παντου σημα και data ( εννοω με σωστη ταχυτητα) ειναι πολυ πιο χρησιμο. Μην βλεπετε το 5G μονο σαν κατι πολυ γρηγορο, αλλα δειτε το οτι ειναι ενα επιπλεον φασμα που μπορειτε να χρησιμοποιησετε. Εκτος και αν προκειται να το κρατησετε για κανα χρονο μονο, οποτε εκει ναι αξιζει.
  3. Σωστος, ξεχασα οτι οι ιντελ ειναι μονολιθικοι.
  4. Ωραια παρουσιαση, αλλα ειναι για να σου πει, ξερεις παρολο που εχω μισα γρηγορα και μισα αργα cpus, o thread director φροντιζει για να εχεις το σωστο balance, το οποιο αποκλειεται να ειναι σαν να ηταν ολες οι cpu ισαξιες.
  5. Εγω θεωρω τις alder lake CPUs ενα βημα μπρος και δυο πισω. Και εξηγουμαι: Η διαταξη μικροι-μεγαλοι πυρηνες ειναι εφευρεση για efficient cpus οπως κινητα.Η απλ το συνεχισε με τον Μ1 σε λαπτοπ και θα το προχωρησει, αλλα ξεκινησε σαν εξελιξη των προηγουμενων cpu της που ειχαν ηδη αυτη την διαταξη. Για μενα θα ειναι πολυ καλη σε λαπτοπ, αλλα σε desktop / workstation πραγματικα δεν με νοιαζει αλλα μαλλον με προβληματιζει. Ας εξετασουμε τι εχουμε τωρα: 1.Πολυ καλο IPC και δεν νομιζω οτι χωραει αμφιβολια 2.Multi core επιδοσεις επιπεδου 5950Χ, λιγο πανς λιγο κατω αναλογα το προγραμμα ή την ψυξη, υπολογιζω +- 5% περιπου. 3.Θα ειναι ζεστος , εως παρα πολυ ζεστος, αλλα υ αυξημενη επιφανεια του heatspreader πιστευω οτι θα σωσει την κατασταση 4.Θα βγει ο ζεν 3+ αρχες του 22 με την 3d v cache αν παρει οπως λεει η ΑΜD 15-20% θα ειναι σιγουρα ξανα η γρηγοροτερη cpu στο MULTI αλλα OXI στο single.H 3d cache θα κανει σιγουρα και τους AMD φουρνους, αλλα συνηθως οι εταιριες σου λενε θα δωσω ταχυτητα, ειναι και ο αντιπαλος φουρνος και ειμαστε ΟΚ. 5.Θα ειναι ακριβοτερη πλατφορμα,απο 11gen και απο ryzen αλλα το pcie 5 h DDR5 και η αυξηση των γραμμων pcie4 στο chipset, ειναι σιγουρα σημαντικες αναβαθμισεις και δεν δινονται χωρις επιπλεον κοστος. Τωρα επειδη ειναι γνωστο οτι τα benchmarks κοιτανε ολοι , αρα η καθε εταιρια προσπαθει να βγαλει τα καλυτερα νουμερα σε geekbench και cinebench, η ιντελ με τα 10νανομετρα ο συνδιασμος 8p+8e ειναι αυτος που τα καταφερε. Για εμενα: 1.Θα προτιμουσα να ειχε ο κορυφαιος αλδερ λεικ 12p cores /24 threads. Θα ειχε παραπλησια thermals, μπορει να εχανε λιγο απο τον ρυζεν σε multi bench, αλλα με τετοιο IPC θα εσκιζε το 95% των εφαρμογων σε σχεση με την AMD. Ομως μιας και ζουμε με τους αριθμους, θα λεγαμε οτι παλι ειναι πισω και καλα απο τον ρυζεν. 2.Θα εβγαζα για δευτερη cpu με 8p/16e cores σε καλη τιμη(400max) και θα ηταν η καλυτερη gaming cpu ever 3.θα κρατουσα την αρχιτεκτονικη αυτη με τα efficient cores μονο για λαπτοπς. Με ddr5 και pcie5 kai efficiency θα δημιουργουσα αλλη κατηγορια σε σχεση με οτι κυκλοφορει. Τωρα αυτη η αρχιτεκτονικη σκεφτειτε οτι σωστα ειναι τα νουμερα, αλλα αν τρεχεις πχ 2-3 demanding εφαρμογες μαζι, δεν υπαρχει περιπτωση να εισαι καλυτερος απο τον 5950. Η αν καποιος θελει 2 VMs σε ποιες cpu θα τις τρεξει και με τι κριτηρια? κλπ Θελω να καταληξω οτι ολη αυτη η ιστορια με τα διαφορετικα cores για desktop μηχανηματα (για λαπτοπ ειναι αλλιως τα πραγματα) γινεται μονο για να περασει τον ανταγωνιστη της σε multi benches με τα 10nm.
  6. H προσφορα τρεχει εδω και αρκετο καιρο γιαυτο βιαστειτε... Κατεβαστε το roland zenbeats απο το google play store και μετα μεσα απο την εφαρμογη, δημιουργειστε ενα roland account.Σας δινει δωρο την full εκδοση για android αξιας 15 ευρω. Βάζεις την προσφορά στο καλάθι μέσα από την Εφαρμογή και κανείς checkout. https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.roland.zenbeats&hl=el Καταπληκτικο multiplatform DAW . Διαθεσιμη η προσφορα και για IOS.
  7. ναι θα σου δουλεψει.αν.διαβασεις το.κειμενο στο wiki θα καταλαβεις Παλια μπορει να μην το ειχες γιατί μπορει να ειχες αλλα καλωδια, αλλο psu καποια αλα φιλτρα μεσα στην μητρικη κλπ οποτε ο θορυβος ηταν μικροτερος.Αν εχεις ακουσει ποτε για balanced καλωδια που χρησιμοποιουν σε επαγγελματικες καρτες ηχου, κονσολες κλπ ειναι ακριβως για να λυνουν τετοια προβληματα..Τωρα με αυτη την λυση σιγουρα ο θορυβος αππ την tascam θα φυγει.Για την onboard ,αν η υλοποιηση δεν ειναι πολυ σωστη καο υπαρχουν και παρεμβολες απο ρευματα μεσα στο κουτι ολο και κατι.μπορει.να ακους αλλα οχι κατι τραγικο
  8. Εχεις ground loop. Για αυτο και στο κανει και η tascam. https://en.wikipedia.org/wiki/Ground_loop_(electricity) Υπαρχουν πολλες και φθηνες λυσεις. Ψαξε για ground loop isolator.
  9. και εμενα ηρθε το κινητο με security update 1/9/2018 και μου λεει οτι δεν υπαρχει ακομα διαθεσιμη αναβαθμιση..μου εκανε εντυπωση οτι το κινητο ειχε τοσο προσφατη εκδοση λογισμικου out of the box.
  10. Μου απαντησαν και απο την sapphire οτι υποστηριζει και uefi και legacy mode.Επισης ειχα δοκιμασει παλια μια rx270x με uefi bios σε socket 775 και επαιζε μια χαρα.. Τι να πω, θα δοκιμασω την τυχη μου, ελπιζω να μην πεσω στην περιπτωση...
  11. Καλησπερα. εχω 2 παλια πισι που μου κανουν την δουλεια μου, (phenom x6 και ι7 860) και λογω παλαιοτητας εχουν και οι δυο μητρικες ΜΟΝΟ legacy BIOS. Θελω να παρω νεα VGA που να μπορει να οδηγησει 4Κ μονιτορ (οχι για gaming σε αυτη την αναλυση, αλλα ως desktop). Ολες οι νεες καρτες εχουν UEFI vga BIOS. Καπου διαβασα οτι σε παλια motherboards μερικοι για να μπουταρουν ενεργοποιησαν το UEFI legacy mode, αλλιως η μητρικη δεν εκανε ποστ. Τωρα στην περιπτωση που το BIOS ειναι legacy, υπαρχει περιπτωση να υπαρχει θεμα? Στο youtube παντως υπαρχουν reviews με νεες VGA σε αρκετα παλια συστηματα! Συγκεκριμενα ενδιαφερομαι για την rx570 της sapphire... Ευχαριστω πολυ!
  12. Καλησπερα. Αν δεν εχει το τροφοδοτικο σου δευτερο 6πινο για pcie, μπορεις να αγορασεις εναν μετατροπεα molex to pcie 6 pin με κοστος 2-3 ευρω. Επισης βαλε την καρτα στο ΠΑΝΩ pcie, εκει δουλευει σωστα (pcie 3.0 x16). Το κατω στην δικη σου μητρικη asrock ειναι pcie 2.0 x4!
  • Δημιουργία νέου...