Προς το περιεχόμενο

trustfm

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.990
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    http://www.trustfm.net

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Rethymno, Crete

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

trustfm's Achievements

  1. pcos Λόγω φόρτου εργασίας δεν μπορω να το κάνω μονολοτι έχω καναλι yt ... βαζω μόνο ολοκληρωμένα αποτελέσματα / προτζεκτς Σε ευχαριστώ. Για μένα έχει νοημα να φτιαξεις τον εκτυπωτη σου μιας και ειναι αναλώσιμος και ξέρεις που να επέμβεις . Όσο περνάει ο καιρός οδηγούμαι πάντα σε πιο custom λύσεις που δεν καλύπτονται απο έτοιμες φτηνές υλοποιήσεις όπου ετσι και αλλιως θα πεσει τροποποίηση θέλοντας και μη. Πσ > Καλη η υπογραφή σου.
  2. Χρησιμοποιώ ξύλινους εκτυπωτές εδώ και πολλά χρόνια απο το 2013 . Δεν υπάρχει πρόβλημα αν δουλεύετε με marine grade κόντρα πλακέ. Επίσης είναι ήσυχοι, τώρα φτιάχνω μια νεα έκδοση με καλύτερα και ευκολότερα να συναρμολογηθούν printed parts.
  3. Να μαι κι εγώ έχω φτιάξει ενα tutorial για DIY 3Dprinting http://www.trustfm.net/hardware/3DPrinter.php Καλά να περνάτε ελπίζω να βοηθηθείτε
  4. trustfm

    Τα απαραίτητα σε ενα usb stick

    Σε ευχαριστώ για το support έστω και με αυτήν την καθυστέρηση
  5. Το 3d printing το χρησιμοποιούμε για hw prototyping. Υπάρχουν πολλαπλά προβλήματα αρχικοποίησης του κάθε μηχανήματος.
  6. Το foto2avi δεν φτιάχνει interactive dvd. Φτιάχνει dvd με chapters όμως. Οπότε αν το διαχειριστείς σωστά μπορείς να έχεις πολλαπλά αλμπουμς φωτογραφικά αλλάζοντας chapters.
  7. Μπορεις να κατεβάσεις το Foto2Avi είναι ένας δωρεάν video editor και slideshow maker.
  8. Αν δεις και δεν περπατάει, που δεν το κόβω προσωπικά, ασχολήσου μόνο με αγγλικά tutorials με .com domain. Άσε κατά μέρος τα ελληνικά. Δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοια. Μην χάσεις χρόνο για εμφάνιση κτλ που σου λένε, είναι δικαιολογίες έτσι και αλλιώς δεν θα πλήρωναν δεν είναι target σου. Κάνεις καταστροφική πολιτική μάρκετινγκ! Τι σημαίνει αν μου βρεις εγώ κλείνω? Εσύ έχεις κάνει μια Α δουλειά και την κοστολογείς τόσο τέλος.
  9. trustfm

    Νέο Vidcast - www.thebetashow.gr

    Πολύ καλή προσπάθεια. Έχω ξεκινήσει και εγώ hardware και software prototyping καιρό τώρα και παρουσιάζουμε κάποια θέματα στο http://www.hw2sw.com . Παρουσιάζουμε και τεχνικά θέματα αλλά και θεωρητικά πάνω σε ηλεκτρονική arduino software prototyping και άλλα . Δυστυχώς το φάσμα που καλύπτουμε είναι πολύ ευρύ και είναι λίγο ψιλο χάος αλλά σε λίγο καιρό πιστεύω κάτι θα γίνει. Καλά να περνάτε.
  10. Εχω βάλει μερικά βίντεο τεστάκια στο youtube. Το πιο αξιοσημείωτο είναι αυτό εδώ : http://www.youtube.com/watch?v=QJT2CRcxank Παίζουν δυο διαδοχικά βίντεο από το youtube (μεσω chrome) 480p το πρώτο 720p το δεύτερο. Ως capture codec χρησιμοποιώ το HuffYUV στα 25fps framerate. Capture ανάλυση εχω 1366x768 σε ενα φορητό υπολογιστή aspire 5738g core duo. Έχω τελικό αποτέλεσμα χωρίς frame losses με lossless full screen audio/video quality Μπορώ να πω ότι είμαι καρά ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα. Δείτε το video στα 720p . Η "θολούρα" οφέιλεται στο γεγονός της μετατροπής απο 1366x768 σε 1280*720 (720p) και όχι σε χάσιμο ποιότητας. Αν δηλαδή έκανα 1-1 μετατροπή δεν θα υπήρχε αυτό το φαινόμενο. (να μην εκανα δηλαδή full screen capture αλλά 1280*720)
  11. Γειά σας , σας ευχαριστώ για τα σχόλια. Σήμερα έβγαλα την 1.1 έχει αρκετές διορθώσεις. Επίσης ανέβασα μερικά βίντεο για να δείτε ποιοτικά χαρακτηριστικά των παραχθέντων βίντεο. Screencapture test with Screen2Avi edited with Foto2Avi 720p HD @8000 http://www.youtube.com/watch?v=pCIZFwOtJLY Μην ξεχάσετε να επιλέξετε 720p για να δείτε σε HD το βίντεο-τεστ
  12. trustfm

    Δουλειά από το σπίτι

    Κανένας δεν εμποδίζει τους mods να το κάνουν διόρθωση. @SilverCloak : Δεν είναι κανενός δεν διαβάζω θεωρητικού τύπου αντιλήψεις. Δεν ξέρω καν αν είναι καπιταλιστικό η όχι... Αποδίδεται σε αυτά που έχω δει και βιώσει εγώ. Προτιμάω να κάνω λάθος να διορθώσω πράγματα, δεν κάνω για πολίτικη που λέει ο άλλος από πάνω γιατί έχω το κακό συνήθειο να λέω αυτό που σκέφτομαι και αυτά που "ιδεαζομαι" να τα υλοποιώ. Δεν μιλάω πλέον για πράγματα που δεν τα έχω τεστάρει και δεν ξέρω αμιγώς την λειτουργικότητα τους. (Όχι απλά το δα και δούλευε κάπου !) Όταν δηλαδή θα πίνω καφέ και θα βγει ιδέα θα πιάσω να δω αν μπορώ να την υλοποιήσω άμεσα χωρίς ενδιάμεσους μιας και δεν εμπιστεύομαι και πολλούς ... Επίσης η ιδέα δεν πρέπει να έχει σκοπό το κέρδος όσο και αν αυτό ακούγεται οξύμωρο άλλα την έλλειψη υλοποίησης στο συγκεκριμένο τομέα. Πρέπει να κάνεις bussiness plans, τεχνογνωσία, υλοποιησιμότητα , χρόνους, μαρκετ πλανς και αλλά αλλά θα σου γράφω όρους κανε πμ άμα είναι ... Εδώ μιλάμε πάντως για άλλο θέμα και όχι για μένα. Πάντως αν είχα την ώρα θεωρώ ότι πιο πολλές πιθανότητες θα είχατε να βγάλετε λεφτα απο το σπίτι ακούγοντας εμένα παρά την herbal... όσο και αν αυτό ακούγεται εγωκεντρικό. (Έχω την πλήρη συναίσθηση αυτων που γράφω)
  13. trustfm

    Δουλειά από το σπίτι

    Για να βγάλετε χρήματα απο οπουδήποτε πρέπει να ορίσετε εσείς το μερκάτο και όχι το μερκάτο εσας. Χρεάζεστε καθετοποίηση της παράγωγης, αυτό επιτυγχάνεται με γνώσεις για να bypassaarete τους ενδιάμεσους. Χρειάζεσαι τα πάρεις μέσα παραγωγής (λεφτα) η να ξέρεις να τα φτιάξεις μόνος σου (χρόνος->χρήμα). Όλα τα άλλα είναι μούφες.
  • Δημιουργία νέου...