Προς το περιεχόμενο

vagpap

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    2.239
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    Lunatic on the grass
  • Τοποθεσία
    The Dark Side Of The Moon
  • Απασχόληση
    Finding my way out of this maze

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.118 προβολές προφίλ

vagpap's Achievements

  1. Ένα πιθανό πρόβλημα που μπορεί να έχουν οι ενισχυτές, το tape deck και το ραδιόφωνο είναι στα ποτενσιόμετρα (να κάνουν θόρυβο κατά τη χρήση ή/και να κόβουν ήχο σε κάποιες θέσεις). Από εκεί και πέρα, και αναφορικά με τους ενισχυτές, τόσο ο NAD όσο και ο Philips δε νομίζω ότι χαρακτηρίζονται hi-end ή κάτι τέτοιο αλλά για την εποχή τους και οι 2 μια χαρά ήταν οπότε αν δουλεύουν νομίζω ότι μπορείς να βρεις αγορά (σίγουρα όχι σε 2 μέρες). Αντίστοιχα, αν λειτουργεί όπως είναι, το Philips tuner μπορεί να πάει πακετάκι με το NAD.
  2. Καλησπέρα Ερώτηση περισσότερο από περιέργεια, παρά λόγω επερχόμενης αλλαγής κλπ. Το moto που ήξερα μέχρι τώρα είναι ότι κλειδώνεις την πόρτα και βγάζεις και το κλειδί από πάνω της. Παραμένει σε ισχύ? Αλλάζει κάτι στους κύλινδρους διπλής ενέργειας? Τα smart locks τύπου Nuki παίζουν με το κλειδί κανονικά από μέσα. Δημιουργεί κενό ασφαλείας αυτό? Thanks
  3. Πρόσφατα ανοιγμένη κρύπτη / χρονοντούλαπο αποκάλυψε τους εξής θησαυρούς οι οποίοι και χαρίζονται είτε για αρχαιολογική έρευνα, είτε για χρήση είτε για στηρίγματα για πόρτες/βιβλία: 1. SAGEM f@st 1500WG PSTN router (με τροφοδοτικό) 2. Intracom ISDN netMod (με serial 9-pin cable & 9-pin to 25-pin adapter & USB cable) Και τα δύο είναι άγνωστης λειτουργικής κατάστασης (αντικαταστάθηκαν λόγω αναβαθμίσεων) αλλά ανάβουν κανονικά λαμπάκια όταν μπαίνουν στην πρίζα. Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ και pm. Παραλαβή είτε από μετρό Αλίμου είτε με αποστολή με Box (έξοδα δικά σας).
  4. Επανέρχομαι Κλειδιά abloy protec2 πού μπορώ να βγάλω? Στον αντιπρόσωπο μόνο ή/και αλλού? (κάρτα υπάρχει κανονικά - ψάχνω αλλά άκρη δε βγάζω από τα site) Απαντάω μόνος μου: Εξαρτάται από τη σειρά του κυλίνδρου. Κάποιοι ανήκουν στην αντιπροσωπεία, κάποιοι στους επαγγελματίες, οπότε παίρνεις ένα τηλέφωνο και μαθαίνεις (for reference για τον επόμενο με την ίδια απορία)
  5. Σε κύλινδρο Abloy Protec2 κάποιων χρόνων κάποια από τα κλειδιά έχουν αρχίσει να μη λειτουργούν καλά. Να ετοιμάζομαι για νέο κύλινδρο ή μπορεί απλά να έχει φθαρεί το κλειδί και να βγάλω κάποιο extra στη θέση αυτών που δε λειτουργούν?
  6. Αν έχεις δοκιμαστικό κατσαβίδι πρόχειρο, δοκίμασε να το ακουμπήσεις μία στο μεταλλικό σασί κάποιας συσκευής από αυτές που νιώθεις. Αν ανάψει (μη γελάτε, είχα παρόμοια συμπεριφορά) μάλλον έχει θέμα η γείωση του σπιτιού. Κάλεσε ηλεκτρολόγο όπως είπαν και οι υπόλοιποι.
  7. 130αρια έχει σίγουρα στην Αθηνών-Κορίνθου. Από Κόρινθο μέχρι Καλαμάτα/Σπάρτη έχει 120 το μέγιστο, ακόμα και σε μεγάλες ευθείες που σε "παίρνει" και για παραπάνω (ενδέχεται να έχει να κάνει και με τον αριθμό διαθέσιμων λωρίδων - 2 ανά κατεύθυνση - καθώς και με το μέγεθος της ΛΕΑ πέρα της μορφολογίας του δρόμου).
  8. Αν δεν κάνω μεγάλο λάθος, ο ΚΟΚ προβλέπει και "προσπέραση" από δεξιά υπό περιπτώσεις (αρ. 17, παρ.8). Συγκεκριμένα, όταν ο δρόμος επιτρέπει κυκλοφορία σε στοίχους, το να περάσεις κάποιον από δεξιά δε θεωρείται προσπέραση όσο δεν έχεις κάνει ελιγμό για να βρεθείς στη δεξιά και να περάσεις από εκεί (αν δηλαδή είσαι ήδη δεξιά με ταχύτητα Α και συναντήσεις στη μεσαία κάποιον με ταχυτήτα Β - Β<Α - "ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προσπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου").
  9. Άλλος ένας στο gasControl μιας και το current TTF για το Νοέμβρη έφτασε στο διαχωριστικό όριο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο περισσότερο (πέρισυ μπήκα μέσα αλλά η κατανάλωση δεν ήταν τόσο μεγάλη ώστε να πονέσει πολύ). Τηλεφωνική μετατροπή - μου ανέφεραν για 50αρικο πίστωση - αλλαγή από benefit (νέο) αορίστου
  10. Bingo! Ούτε σκοτάδι δεν ήθελε! Πάμε για λάστιχο λοιπόν στα σίγουρα και βλέπουμε τη συνέχεια. Thanks!
  11. Είχα την αίσθηση ότι δεν υπήρχαν ποτέ μπισκότα παρά μόνο κουτιά για ραπτικά (μυστήριο ακόμα και το αν έπαιρνες μόνο το κουτί και το γέμιζες ή εμφανιζόταν κάποια στιγμή αυτόματα σε κάθε σπίτι γεμάτο)
  12. Καλησπέρα Έχω έναν ψυγειοκαταψύκτη (δύο διαφορετικοί χώροι - δύο μοτέρ) ο οποίος είναι no-frost αλλά γεμίζει πάγο (εμφανής στην ψύξη - στην κατάψυξη για να το δω πρέπει να αφαιρέσω panel οπότε δεν είναι τόσο εύκολο να καταλάβω πότε έχει και πότε δεν έχει). Στην τελευταία μου "απόψυξη" έβγαλα ότι panel βρήκα για να καταλάβω τι τυχόν δουλεύει και τι δε δουλεύει, χωρίς όμως πολύμετρο και πρόσβαση στις πλακέτες. Συνοπτικά: Οι ανεμιστήρες τόσο στην ψύξη όσο και στην κατάψυξη λειτουργούν (στην κατάψυξη έχει και reed switch στην πόρτα ώστε κλείνει μόλις ανοίξεις την πόρτα) Οι απαγωγοί νερού είναι ανοιχτοί και το νερό τρέχει κανονικά πίσω όταν ρίξω απευθείας στα σημεία εσωτερικά του ψυγείου όπου συγκεντρώνονται κανονικά Κάποιες φορές ακούω κάτι γκαπ-γκούπ όπου πιστεύω είναι πάγος που ξεκολλάει (δεν είμαι σίγουρος - ποντίκια δεν έχω στο σπίτι) Η θερμοκρασία στην ψύξη μετρημένη με εξωτερικά θερμόμετρα ταιριάζει με αυτή που δείχνει και η ένδειξη (στην κατάψυξη έσβησε το xiaomi αλλά τα πράγματα είναι παγωμένα) Όταν το γεμίζω, ειδικά στην κατάψυξη, μπορεί να ανέβει η θερμοκρασία 3-4 βαθμούς αλλά ξαναπέφτει στο -18 Υπάρχουν φορές που δεν το ακούω να λειτουργεί, πράγμα που φαίνεται και από μία πρίζα με μέτρηση κατανάλωσης (see spoiler) Το χαρτονόμισμα στο λάστιχο από τις πορτές το κρατάει (μεγάλη πατέντα και καλά για να δεις αν θέλει λάστιχο - για να πέσει πρέπει να έχει διαλυθεί το λάστιχο) Σε αυτό το θέμα, μιας και εκεί πάει το μυαλό μου, υπάρχει μια γωνία του λάστιχου της πόρτας της ψύξης που μου "χαμογελάει" λίγο (see spoiler) Υπάρχει περίπτωση αυτό το "χαμόγελο" να είναι αρκετό για να "μπάζει" αέρα οπότε και να γεμίζει πάγο συνεπώς να πάω για αλλαγή στο λάστιχο? Καμιά άλλη ιδέα πριν καλέσω μάστορα? (ναι, δεν τα παρατάω εύκολα αλλά αν φτάσω σε αδιέξοδο θα καλέσω - φοβάμαι λίγο το "κουστούμι" που θα μου "μετρήσει" αν είναι καμιά πλακέτα ή κάτι άλλο - βλέπω το reed switch μόνο να κάνει 40+ (Miele γαρ))
  13. Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ @VarDerSar86
  14. Το έχω από τον Ιούνιο, δεν άλλαξα όταν βγήκε το πλας. Έχω μικρή σχετικά κατανάλωση οπότε δεν έκανα αλλαγή (δεν είμαι τόσο τουρίστας). Στάση αναμονής προφανώς με ορίζοντα τις επερχόμενες αλλαγές
  15. Όχι, δεν κατάλαβες. Επέμενε ότι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις έχουν να κάνουν με την τιμή kWh που χρεώνει ο κάθε πάροχος και όχι με τον αριθμό των kWh
  • Δημιουργία νέου...