Προς το περιεχόμενο

CENTAURUS

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    669
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με CENTAURUS

  • Ημερομηνία γέννησης 18/08/1974

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    SALONIKA MAKEDONIA

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

CENTAURUS's Achievements

  1. Ωραια το ειδα, απλα επειδη αναφερεις να κανω αιτηση στον νεο παροχο μονο οταν θα εχω παρει αρνητικη απαντηση μετα απο 10+ μερες, εγω εφυγα απο αυτους πριν εκδοθει ο παρον λογαριασμος μου, ειχα προλαβει να μπω στις 27/ 3 στην ΔΕΗ enter. Ακολουθω παραυτα ότι αναφερεις παρολο που εχω ηδη φυγει?
  2. Καπου στον εναμιση μηνα προλαβα κ εμεινα στην Protergia και μου ηρθε μονο ενας τελικος εκκαθαριστικος...πως να κινηθω σχετικα με τα ρητρα αναπρ. που εχει? Τελος αποδεσμευσης δεν βλεπω παντως...
  3. Και εγω παιδια εκανα αιτηση να παω στην Δεη τοσο στο αεριο οσο κ στο ρευμα...μετα απο μολις 1½ μηνα στην protergia...βεβαια θα χραωθω το πεναλτι αποχωρησης...υπαρχει τροπος να το γλιτωσω αν διαμαρτυρηθω για τις χρεωσεις της ρητρας αναπροσαρμογης για την οποια δεν ενημερωθηκα κ κατανοησα ότι ανεβαζει την τελικη τιμη?
  4. Net metering και εναλλακτικός πάροχος ειναι πρόβλημα?
  5. Ναι εκει...ωραια, οποτε θα βαλω το πρωτο με τον Μαρλιν...για να δουμε...
  6. Δεν ειναι τελικα τοσο απλη υποθεση...χαχα... Κατεβασα το Cura και μετα το slic3r αλλα κολησα στις αρχικες ρυθμισεις του γιατι δεν μπορεσα να βρω τι τυπος gcode ειναι ο εκτυπωτης μου που ρωταει...κολησα! 😕 Αν γνωριζει καποιος ας δωσει τα πρωτα φωτα του να δω στο σκοταδι!
  7. Ευχαριστω παιδια, θα τα δοκιμασω ολα αυτα που αναφερατε και ξαναμιλαμε... Aυτο το αυτοκολιτο που ανεφερα μπορειτε να το δειτε στην αρχη του βιντεο απο ενα unboxing που βρηκα...στο 2:22 το δειχνει...
  8. Κανω refresh την καρτα και ειναι ολα stl... Ηταν ενα αυτοκολητο σαν βινυλιο καπως με αυτοκολλητο 3μ απο πισω στο μεγεθος της βασης εκτυπωσης. Νομιζω εκανα σωστο leveling αλλα θα το ξανακανω ισως... Τα αρχεια stl τα κατεβασα απο το thingverse και απλα τα περασα στην καρτα...δεν τ ξαναεπεξεργαστηκα καπου δλδ...λαθος?
  9. Καλησπερα, μολις δοκιμασα για πρωτη φορα 3d εκτυπωτη, εναν Ανετ Ε12 που ειχα στο κουτι του εδω και καιρο, και δυο ειναι τα θεματακια που εχω για αρχη... 1) Ειχε μαζι στην συσκευασια ενα 3Μ αυτοκολλητο σκουρο για το hot bed που το καλυπτει μονομιας και το οποιο εβαλα θεωροντας πως δεν θα χρειαστω κατι επιπλεον για να βαλω απο πανω, αλλα με την δοκιμη σε Pla βλεπω πως γλιστραει απο την αρχη... 2) Αντιγραφω καποια μοντελα για να τα εκτυπωσω στην microsd αλλα οταν την τοποθετω στον εκτυπωτη ειτε δεν τα βρισκει ειτε ενω τα βλεπει τα κανω κλικ αλλα δεν ξεκιναει να τα εκτυπωνει...αυτα που ειχε ηδη μεσα τα ξεκιναει. Τον δουλευω προς το παρον σκετο διχως καποιον Η/Υ μονο μεσω microsd.
  10. CENTAURUS

    Vodafone double και Viber...

    Μάλιστα... :/ Μήπως με κανένα clone πρόγραμμα γινεται δουλεια? έχει κάποιος εμπειρία?
  11. CENTAURUS

    Vodafone double και Viber...

    Πήρα το εν λόγο πακέτο ώστε να χρησιμοποιώ τον ίδιο αριθμό σε δύο κινητά όμως βλέπω πως υπάρχει θέμα με προγράμματα όπως το viber και το WhatsApp...Δεν μπόρεσα να τα λειτουργησω και στα δύο κινητα μου εναλλαξ μαζί με την εναλλαγή στην sim τους...υπάρχει κάποια λύση σε αυτό?
  12. Θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζετε ενα κινητο τηλεφωνο στο οποιο δεν θα βαλω καρτα gsm και θα το χρησιμοποιω αποκλειστικα ως mp3 player, σερφαρισμα στο ιντερνετ μεσω wifi κτλπ , εκπεμπει ακτινοβολια? Σκεφτομαι να το παρω στην κορη μου απλα δεν θελω ακτινοβολιες στο κεφαλι της απο τωρα... Λογικα θα ειναι σαν ενα ταμπλετ τωρα που το σκεπτομαι...
  13. καλησπέρα, σκεπτομαι να αγορασω ενα τετοιο μαραφετι για να εγκαταστησω το kodi κυρίως, γιατι τωρα με τον υπολογιστη ειναι λιγο αβολο και χρονοβορο... εχει καποιος να μου προτεινει ποιο ειναι το πιο συμφερον οικονομικα android box σαν αγορά, καθως και τι αλλο θα χρειαστω μαζι με την αγορα του?
  • Δημιουργία νέου...