Προς το περιεχόμενο

SkyNet

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    228
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

SkyNet's Achievements

  1. SkyNet

    Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

    Υπάρχει κατι νεότερο σχετικά με τις Extra SIM?
  2. SkyNet

    Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

    Σε αυτή την κατηγορία θα πήγαινα σε Mikrotik: https://www.e-wireless.gr/mikrotik-d53g-5hacd2hnd-tc-and-fg621-ea-chateau-lte6-2dbi-26dbm-2x2-2.4ghz-4dbi-26dbm-2x2-5ghz-quad-core-arm-32bit-256mb-5xgigabit-1xmicro-sim-1xusb-l4/
  3. SkyNet

    Router 4g/5g για το Cosmote Unlimited

    Δεν ισχύει κάτι τέτοιο.
  4. Προσπαθώ από χτες να κάνω αίτηση αλλά δεν παίρνω ποτέ το e-mail επιβεβαίωσης. Έχει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Πως το αντιμετώπισε;
  5. Έχει κάποιος πληροφορίες σχετικά με τις λύσεις τύπου Diresol τι διαφορά έχουν από ένα κλασσικό ηλιακό;
  6. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε επαγγελματίες του χώρου για τέτοιες απορίες.
  7. Γνωρίζει κάποιος την εταιρία αυτή: https://www.melpo.gr/ Βλέπω ότι έχουν και βιοτεχνία δική τους.
  8. SkyNet

    Smart Ηλιακός DIY Sonoff

    Πολύ ωραία δουλειά. Μπορείς να μας πεις και ενδεικτικές τιμές καθώς και από που μπορούμε να προμηθευτούμε τα υλικά; Θα βοηθήσει αρκετά πιστεύω.
  9. Τίποτα δεν λειτουργεί από το πρωί. Σύνηθες φαινόμενο τους τελευταίους μήνες.
  10. Καλησπέρα στην παρέα. Είμαι σε αναζήτηση νέου θερμοσίφωνα καθώς μετακομίζω σε 2-3 μήνες σε καινούριο σπίτι. Ψάχνω κάτι αρκετά ποιοτικό προκειμένου να κρατήσει στο χρόνο - και ελπίζω να βάλω sonoff από την αρχή. Επίσης η πολυκατοικία θα έχει φυσικό αέριο. Είμαστε 4 μελής οικογένεια στη Νέα Σμύρνη Αττικής με 2 μικρά παιδιά οπότε υπάρχουν αρκετά αυξημένες ανάγκες σε ζεστό νερό. Με μια (μικρή) αναζήτηση είδα ότι οι Nobel και Sol Violaris προτείνονται. Υπάρχει κάτι που προτείνετε / πρέπει να προσέξω; Κάποιες λεπτομέρειες κατά την εγκατάσταση; Επίσης προσπαθώ να βρω κάποιον προκειμένου να κάνει σωστή συντήρηση στο υπάρχον σπίτι (πατρικό) με θερμοσίφωνα Μαλτέζο και να βάλει επίσης βαλβιδα ασφαλειας,αντεπιστροφη,δοχεια διαστολής. Αν γνωρίζετε κάποιον σας παρακαλώ προτείνετέ τον. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
  11. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω τελικά να τελειώνω. Όσο για την MultiBLOCK no comment
  12. Ευχαριστώ πάρα πολύ. Μάλλον προσανατολίζομαι να αλλάξω μόνο την κλεδαριά και αφαλό / defender να αφήσω αυτά που θα βάλουν και τα αλλάζω στην πρώτη ευκαρία. Ποιες κλειδαριές έχουν νοήμα από CISA, ISEO, κτλ.; Ίσως το καλύτερο είναι να τους το προτείνω ο ίδιος. Όσο για την Diamond doors υποτίθεται ότι είναι άλλος ο αντιπρόσωπος οπότε δεν έχω και πολλές επιλογές εκει.
  13. Ένα μικρό update με τις επιλογές: ΑΦΑΛΟΣ ASTRAL TEKNO (5 ΚΛΕΙΔΙΑ) 95€ ΑΦΑΛΟΣ AP4S CISA (5 ΚΛΕΙΔΙΑ) 155€ ΑΦΑΛΟΣ RS3S CISA (5 ΚΛΕΙΔΙΑ) 250€ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ TILANCO ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ 20€ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ CISA ΓΡΑΝΑΖΩΤΗ ΜΕ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗ 75€ Θα ρωτήσω και μοντέλα (εννοείται) και τηλεφωνικά μου είπανε ότι έχουν συνεργασία με την ISEO απλά δεν τα βλέπω εδώ. Όσο για την πόρτα μάλλον υποψιάζομαι ότι είναι όντως Diamond doors το μοντέλο με τα 20 σημεία κλειδώματος.
  14. Έχεις δίκιο και θα το προσέξω. Ευχαριστώ πολύ και πάλι!
  • Δημιουργία νέου...