Προς το περιεχόμενο

ioannis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    558
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    greece
  • Απασχόληση
    ekpaideftikos

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.100 προβολές προφίλ
  1. ioannis

    Επαναφορά μενού ubuntu

    Έτρεξα τις εντολές και όλα OK.
  2. ioannis

    Επαναφορά μενού ubuntu

    Τρέχω τα Windows και το Ubuntu 22.04.3 LTS μαζί, επανέφερα τα Windows από backup και ο υπολογιστής δεν ξεκινάει με το μενού του ubuntu, τι πρέπει να κάνω για να ξεκινάει πάλι από το μενού; Ευχαριστώ. όταν λέω μενού εννοώ bootloader Είναι σωστό να τρέξω για διόρθωση τις επόμενες εντολές; sudo add-apt-repository ppa:yannubuntu/boot-repair && sudo apt update sudo apt install -y boot-repair && boot-repair
  3. ioannis

    Πρόβλημα με την ώρα.

    Ευχαριστώ τον jim_p και τον jcd313 που με βοήθησαν και έλυσα το πρόβλημά μου.
  4. ioannis

    Πρόβλημα με την ώρα.

    Τρέχω το Ubuntu 22.04.1 LTS μαζί με τα Windows 10. Και έχω πρόβλημα με την ώρα στα τελευταία, δηλαδή όταν στο Ubuntu η ώρα είναι 10 στα windows είναι 8. Έκανα προσπάθειες χωρίς αποτέλεσμα. Παρακαλώ τους φίλους για βοήθεια. Ευχαριστώ.
  5. ioannis

    remove libreoffice

    Τελικά έβαλα το ubuntu 22.04.01 LTS, αφού καταργησα το προηγούμνο και φυσικά όλα τα προγράμματα που ειχε. Έτσι λύθηκε και το θέμα που με απασχολησε.
  6. ioannis

    remove libreoffice

    Στο Ubuntu 20.04.3 LTS είναι εγκατεστημένα το LibreOffice 7.3.7 και το 7.0.5.2 πως μπορώ να αφαιρέσω το 7.0.5.2. Ευχαριστώ
  7. Ευχαριστώ πολυ για την αμεση απαντηση, σε παρακαλω ομως αν ειναι δυνατον οι οδηγιες να ειναι στα ελληνικα γιατι το facebook μου ειναι ελληνικα και τα αγγλικα μου ειναι ελαχιστα. Και παλι ευχαριστω. Τωρα ειδα πως εχω επιλεξει να μου στελνουν αιτηματα φιλιας "φιλοι φιλων" ομως παλι μου στελνουν αγνωστοι. Μηπως ειναι καποιος ιος που με ταλαιπωρει;
  8. Στο facebook εχω σχεδον καθε μερα παρα πολλες παραξενες προσφορες για φιλια. Δηλαδη κατι σαν τζιχαντιστες που υπογραφουν αραβικα. Βαρεθηκα να σβηνω καθε μερα, υπαρχει τροπος να το σταματησω; Ευχαριστώ.
  9. Ευχαριστώ όλους τους φίλους που βοήθησαν, τελικά αποφάσισα να το αφήσω όπως είναι. Κάποια μέρα που θα αναβαθμίσουν το Tweaks και θα μπορεί να εγκατασταθεί από εκεί θα κάνω αλλαγή γλώσσας.
  10. E: Unable to correct problems, you have held broken packages. Μου βγαζει: [ Directory '/etc/X11/xorg.conf.d' does not exist ] και δεν καταλαβαινω να προχωρησω! [ Directory '/etc/X11/xorg.conf.d' does not exist ]
  11. The following packages have unmet dependencies: gnome-tweaks : Depends: gnome-shell-extension-prefs but it is not going to be installed E: Unable to correct problems, you have held broken packages.
  12. Ευχαριστω για την απαντηση, αλλα δεν ταιριαζουν τα settings, ετσι δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω.
  13. Εγκατεστησα το ubuntu 20.04.3 LTS και θελω να αλλαξω τον συνδιασμο αλλαγης γλωσσας απο Super+Space σε Ctrl+Shift. Προσπαθησα απο τα Settings, αλλα δεν τα καταφερνω γιατι οι γνωσεις μου ειναι λιγες και η ηλικια μου πολυ μεγαλη (83). Νομιζω στην εκδοση ubuntu 20.04 η αλλαγη γινοταν πολυ ευκολα απο το Tweaks, δυστυχως προσπαθησα να εγκαταστησω το Tweaks και τωρα, αλλα μου βγαζει: unable to install GNOME- Tweaks the following packages have unmet dependencies. Παρακαλω τους φιλους για βοηθεια. Ευχαριστω.
  14. ioannis

    Προβλημα με το grub.

    Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Δεν βλέπω το menu κάνω οταν κανω boot και παει κατ´ ευθειαν στα windows.
  15. ioannis

    Προβλημα με το grub.

    Εγκατέστησα το ubuntu 20.04 μαζι με τα windows 10, αλλα εκανα καποιο λαθος και δεν εγκτασταθηκε ο grub, πως θα εγκαταστησω τωρα τον grub. Ευχαριστω.
  • Δημιουργία νέου...