Προς το περιεχόμενο

euronmyous

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    393
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    athens
  • Απασχόληση
    hlektronikos

Πρόσφατες Επισκέψεις

7.545 προβολές προφίλ

euronmyous's Achievements

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 02/04/2024 12:38 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Κυριολεκτικα αθορυβος. Χρησιμοποιηθηκε μονο για test mode του αντιστοιχου στην εταιρια πριν γινουν αλλαγες. Virtualization purposes και μονο. Πολυ λιγες ωρες χρησης. Latest bios A18. cpu: x2 Ε5-2670 v2 Συνολικα cores / νηματα : 20 / 40 ram: 32Gb / 64Gb ddr3 (14900) 1867Mhz. Υπαρχουν αλλα 32gb για 64Gb συνολικα στα 1600Mhz αν θυμαμαι καλα controller: Onboard raid controller με chip sas2308 flashed σε IT mode (ετρεχα Proxmox σε zfs file system / raid10) με latest bios. Gpu: Nvidia quadro k2000 Psu: 1300 Watt Εχει γινει modification στο πλαινο παραθυρο και πλεον μπορει να παρει και κανονικες gpus αντι για quadro μονο (βλεπε φωτο). extra: Hdds WD Black 1Tb X4 SSDs Kingston SA400 480Gb X3 PNY CS900 480Gb X1 Icybox express cafe 6 x 2.5 inch drives !!! (Μονο αυτο τορ cage ειχε στοιχισει 100 ευρω.) Χωρις το cage και τους ssd στα 500 ευρω, ΤΙμες fixed.

    600 €

  2. Σε λιγο καιρο θα σε ρωτανε τι αμαξι εχεις και θα λες ...... ενα pococar τετραθυρο με ασυρματη φορτιση και gorilla glass (αστεια αστεια, αυτο θα ταν ωραιο feature)
  3. .... και σε αυτο η εταιρια φταιει που δεν σε αφηνει να κανεις το ιδιο ψηφιακα. Τι κανεις ομως? Υποκυπτεις στην εταιρια και οχι αυτη σε σενα. . Αν δουν να χανουν χρηματα σε παγκοσμια κλιμακα εξαιτιας της πολιτικης τους, νομιζεις ετσι θα κατσουν να κλεισουν για να ναι εγωιστικα ανωτερες (εγινε το δικο μας). Ποτε εχει γινει σε οποιδηποτε τομεα σε συλλογικο επιπεδο για οποιαδηποτε αιτημα κατι την τελευταια φορα και πριν ποσα χρονια ηταν αυτο? Ο καθενας απλα δεχεται οτι του προσφερεται.
  4. Το κακο ειναι οτι δεν το βλεπεις εξ αρχης χωρις να χρειαζεται να προσθεσω κατι παραπανω σε αυτο. Το οτι εδω ειναι τεχνολογικο site κυριως δεν σημαινει οτι απευθυνεται σε ρομποτακια αλλα σε σφαιρικους ανθρωπους. Αν παλι εισαι κατω απο 30 και νομιζεις οτ ιδεν εισαι αρρυκτα συνιφασμενος κα ιεξαρτημενος απο την φυση γυρω σου προσπερα τα οσα γραφω δεν εχουν κανενα νοημα . Εξαλλου δεν στο επεβαλε κανεις (ακομα) να μην παιρνεις φυσικη υλη. Ανεφερα απλα το αντικτυπο. Αλλα ο ωχ αδερφισμος του π@π@ρα Ελληνα <<εγω θα σωσω τον κοσμο>> δεν τον αφηνει να δει πιο διπλα απο το ηδη μυωπικο και αστιγματικο του πεδιο. Στο κατω κατω ο καθενας στην τελικη θα κανει αυτο που νομιζει καλυτερο ΑΛΛΑ για τον ιδιο και οχι για το συνολο και εκει εγκειται το προβλημα γενικοτερα.
  5. Ενδιαφερεστε αρκετοι για την κατοχη των τιτλων. Εχει κανεις αναλογιστει εστω και για δεπτερολεπτα (δεν χρεαιζεται να κανεi δiατριβη σκεψης), χωρις το υλικο τι ποροι (φυσικοι εννοειται) εξοικονομουνται για ολες τις εταιριες παραγωγης τιτλων ανα τον κοσμο? Θα παραθεσω μια λαικη εκφραση που θεωρω οτι κολλαει εδω <μαζι σας θα τα παρετε?> . Καλο ειναι να σταματησει πια ο ανθρωπος να εκφραζεται απο το κατεχειν και να δωσει βαρος στο ειναι. Η εμπειρια και μονο οτι επαιξες το game ειναι αρκετη. Το κρατας οσα χρονια θελει η εταιρια να υπαρχει. Λες και αν σου δωθει η δυνατοτητα να τα ξαναπαιξεις ολα σε φτανουν τα χρονια της ανθρωπινης ζωης να το κανεις. Αλλα και να το κανεις, μονο αυτο ηρθες στη ζωη να ολοκληρωσεις? Τερματα σε games? Ξεφυγε λιγο απο το post mood αλλα αναφερεται και αλλου το τοσο σημαντικο προβλημα του κατεχειν. CD/DVD/BLU-RAY σε Games / Music /Video να γινουν ολα ψηφιακα (οχι γιατι μαρεσει φυσικα, δεν βγαζω τον εαυτο μου απεξω), αλλα το να στερηθω να χω την φυσικη κοπια σαν μοναδα δεν λεει και κατι, σαν συνολο παγκοσμιο λεει παρα πολλα. Οι τιμες φυσικα που εξακολουθουν και ειναι ιδιες με υλικη / ψηφιακη ιδιοκτησια ειναι λαθος των εταιριων και μονο. Αυτες προωθουν την συγκριση και τελικα να προτιμα ο αλλος να εχει το game. ΤΑΔΕ ΕΦΗ euro ....
  6. Σωστο αλλα επειδη οπως ειπες εχουν δηλωσει δεν εμφανιζει και το αμαζον exclusions τιμων για τους συγκεκριμενους, Πραγματι στην ιδια σελιδα εχει προιοντα με και χωρις φπα αναλογα τον seller. Παραυτα αυτο που επιλεγω εγω εχει φ.π.α exclusion.
  7. Καλο καλο. Προκειται λοιπον για το Bellink ser6 pro (32gb/500gb) που η χαμηλοτερη τιμη (και οχι προσφορα) που το εχω πετυχει ηταν κοντα στα 490 (βγαζοντας φαπα και προσθετοντας κουπονι το οποιο κυμαινοταν απο 150 - 220 ευρω, αναλογα ποσο φουσκωναν κα ιτη ντιμη καθε φορα). Ανα μερες το πετυχαινα amazon.de /fr /it ... πχ https://www.amazon.de/-/en/16-Thread-Processor-PC-Integrate-Graphics/dp/B0BVLK7PMJ/ref=sr_1_4?keywords=7735hs&qid=1693898218&sprefix=%2Caps%2C221&sr=8-4&th=1 Αν γινει η αφαιρεση με τα 220 και το φπα θα βγει μια τιμη κοντα στα 460-480 αναλογα τα μεταφορικα την οποια δεν μπορω να την πετυχω αν το κανω add to basket Ημουν πιο συγκεκριμενος τωρα? Σωστα ετσι θα πρεπε να ναι, αλλα χθες που το φτασα στο τερμα ετρεχα να προλαβω τον λογιστη μην κανει confirm την αγορα γιατι συνεχισε να ναι μεσα το φπα. Αλλες φορες βγαζει απο την αρχη το φπα και δεν βαζει το κουπονι. Αλλη φορα το αναποδο. Ο πωλητης εχω παρατηρησει ειναι Γαλλια Montech.
  8. Καλημερα Δεν βρηκα καποια πιο κοντινη κατηγορια για μια γρηγορη ερωτηση η οποια ειναι η εξης. Σε λογαριασμο Amazon business και σε προιον στο οποια δειχνει την τιμη χωρις φπα και με φπα μολις κανεις add to basket ξαναπροσθετει το φπα. Ακομα και μεχρι το τελος να φτασεις την παραγγελια συνεχιζει και δειχνει την ιδια τιμη. Αν εχει κουπονι μερικες φορες το περανει αλλες οχι, Το βασικο ειναι το φπα ομως. Εχει τυχει σε κανεναν? Ευχαριστω
  9. .... επισης κατασκευαστηκα δεν ειναι και οτι καλυτερο καθωτι και οι 2 m.2 δεν εχουν να απαγαγουν πουθενα την θερμοτητα η οποια και παραμενει στο χωρο της μητρικης απο την μια μερια και ενα μερος του επεξεργαστη απο την αλλη (το μεγαλυτερο του cpu θα φευγει εκτος, λογο blower). Το ολο συνολο δενει ομορφα με ενα πλαστικο περιβλημα τριγυρω χωρις ιδιοτητες απαγωγης θερμοτητας.
  10. euronmyous

    ZTE H288A (Nova)

    ...δεν ξερω αν το λυσες το θεμα, αλλα αυτο που περιγραφεις ειναι θεμα ρυθμισης μεσα στο pfsense. Καπου στο wan εχει 2 κουτακια να τικαρεις η να τα ξε-τικαρεις αναλογα τι θες να πετυχεις με την ονομασια bogon networks. Αυτο ισως λυσει το προβηλμα σου (δεν θυμαμαι αν θελεει restart η οζι μετα την αλλαγη) Επισης θα προτεινα να κανεις πιο advanced το setup σου, βγαζοντας το zte απο το ρολο του wifi (οκ ναι εχει 5Ghz band) και να βαλεις ενα εξωτερικο Access point οριζοντας μεσα στο pfsense και ξεχωριστο vlan αν θες για αυτο ωστε να αλλαξεις και το segment των διευθυνσεων που θα παιρνουν οι συσκευες. Απενεργοποιησε και το wifi απο το zte και αστο σαν κουτι Νου-Νου να κανει μονμο συχρονισμο και τιποτα αλλο η κα ιτηλεφωνια (αν εχεις voip)
  11. euronmyous

    ZTE H288A (Nova)

    Επισης μολiς ενεργοποιησα το voice2 vdsl μετα απο reboot δεν εχω καν ιντερνετ παρολο που το broadband δειχνει συχρονισμενο. Μου πηρε κανα διωρο να καταφερω να χω προβαση και στο pfsense και στο zte. Ειχαν φριζαρει και τα 2. New edit: Πλεον παιζει το bridge με voip. Για να γινει ολη η διαδικασια πρεπει πρωτα το ρουτερ να γινει reset να παρει τα στοιχεια και μετα να γινει bridge. Ευχαριστω οσους βοηθησαν @thodoris1985 @dasnowy
  12. euronmyous

    ZTE H288A (Nova)

    Θελει και reboot για να το πιασει? Επισης τπ ΕΤΗ_Voice χρειαζεται?
  13. euronmyous

    ZTE H288A (Nova)

    οχι ξεκινησα απο αρχη με Nova. Υποτιθεται τις παιρνει μονο του τις ρυθμισεις αλλα δεν Εσυ στα αντιστοιχα services που ρωτησατα εχεις ενεργοποιημενα η απενεργοποιημενα? Το router Device Type H288A Device Serial No. .......................... Hardware Version V1.2.0 Software Version V1.2.0P1_GR5 Boot Version V1.0.2 δεν βλεπω αυτο το TR16 καΙ 17 που λεγαν καποιοι
  14. euronmyous

    ZTE H288A (Nova)

    Λοιπον για να δουμε ...... ποιο ενεργοποιω για το voip? To voice VDSL? ...αν ναι χρειαζεται ρυθμισεις κατωθι γιατι βλεπω το TR069 ειναι απενεργοποιημενο απο default .. παιζει να θελει και το ΕΤΗ_Voice ενεργοποιηση η θελει μονο αυτο και οχι το To voice VDSL?
  15. euronmyous

    ZTE H288A (Nova)

    Αν το ενεργοποιησω μεχρι να συνδεθει το voip και αμεσως το κλεισω, θα συνεχισει να παιζει το voip η οχι (για να προλαβω το ota update και να μην το κανει) Τελικα υπρχει η δυνατοτηα backup του firmware ωστε να το γυριζω πισω . Ποιο πολυ με ενδιαφερει το bridging παρα το τηλ χωρις αυοτ να σημαινει οτ ιδεν αποτελει κυριοτητα στο σπιτι για την οικογενεια.
  • Δημιουργία νέου...