Προς το περιεχόμενο

fuzz

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    376
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με fuzz

  • Ημερομηνία γέννησης 02/07/1963

Ιστοσελίδα

  • Website URL
    www.baxalogatos.gr

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας
  • Τοποθεσία
    Arta

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    greece

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.857 προβολές προφίλ

fuzz's Achievements

  1. την ταμειακή RBS την έχω συνδέσει με το POS της ΠΕΙΡΑΙΩΣ (όλα καλά μεχρι τώρα) Στο μαγαζί μου έχω και εξόφληση λογαριασμών (ΔΕΗ,ΟΤΕ κλπ)αυτό λειτουργεί με υπολογιστή και POS της ΕΘΝΙΚΗΣ Ξέρει κανείς τι ορίζει ο νόμος για αυτό ??? (Το POS της ΕΘΝΙΚΗΣ δείχνει "ξεκρέμαστο")
  2. τι γίνεται σε αυτες τις περιπτώσεις?έχω ακούσει οτι ζητάνε αιτία αν υπάρχουν κινήσεις στον τραπεζικό λογαριασμό σου ακόμα και απο συγγενικά σου πρόσωπα , τι ισχύει νομοθετικά?
  3. fuzz

    firefly fake page

    σαςευχαριστω ολους που αχοληθηκατε με το θεμα μου
  4. fuzz

    firefly fake page

    Η μλκια έγινε τώρα....πώς τη διορθώνουμε δεν άκουσα ακομα
  5. fuzz

    firefly fake page

    μου εβγαλε στο fb σαν διαφημιση αυτη την σελιδα https://ai-adobe.com/ κατεβασα το προγραμμα που υποτιθεται οτι ειναι demo , μολις πηγα να το τρεξω μου εκλεισε το chrome εκει καταλαβα οτι κατι δεν παει καλα μπηκα ξανα στη σελιδα και ειδα οτι κανενα λινκ δεν λειτουργει....την πατησα ειπα!!!!!!! εκανα επαναφορα συστηματος , τελευταιο restore point 6/7 τι κανω απο δω και περα ???
  6. να το βαλω κ εδω (δεν ηξερα οτι υπαρχει το greek edition k το εβαλα στο αλλο θεμα Παλιο λαικο που εκανε θραυση στους πειρατικους σταθμους ερμηνευμενο με σεβασμο απο μια νεα φωνη
  7. Ελληνικα δεν παιζει το μαγαζι?? Παλιο λαικο που εκανε θραυση στους πειρατικους σταθμους ερμηνευμενο με σεβασμο απο μια νεα φωνη
  8. μπορω να βαλω klipper σε ender3 με μητρικη V1.1.4 ???Αν ναι...υπαρχει καποιο καλο tutorial ?
  9. Θέλουν το χρόνο τους οι υπηρεσίες να λειτουργήσουν , Θα βγουν αν καποιος ασχοληθεί μαζί σου , παρε και καποιο τηλέφωνο να τους το υπενθυμίσεις και κρατα ονοματα με ποιους μιλάς.
  10. καλη Χρονιά να έχουμε μενω σε μεζονετα (ισογειο , πρωτος οροφος ο πανω με τον κατω οροφο επικοινωνει με μια σκαλα - οποτε το ανοιγμα ειναι οσο μιας τυπικης σκαλας απο τσιμεντο) για θερμανση εχουμε καυστηρα πετρελαιου και δυο ηλεκτρονικους θερμοστατες (ενα σε καθε οροφο) Οταν ανοιγω τα καλοριφερ στο ισογειο πολλες φορες αισθανομαι ενα κυμα ψυχους να ερχεται απο επανω , πως το αντιμετωπιζω ? ανοιγωντας και επανω τα καλοριφερ προφανως , η ερωτηση μου ειναι , οταν αναβει ο καυστηρας καλο (οικονομικα) ειναι να ανοιγω και στους δυο οροφους τους θερμοστατες ? να ανοιγω και το ερκοντισιον στο ισογειο για καλυτερη κυκλοφορία του αερα ??(22 βαθμους π.χ)
  11. θα μπει το 2023 για να ξεμπλεξουμε (με την τριτη δοση)
  12. αυτο που θελω να καταλήξω ειναι αν αυτο ειναι ενα θεμα που αφορα τον συνηγορο του καταναλωτή. Δεν μπορει να μη λες τιμη και απλα να πετας στα μουτρα του καταναλωτη -50% .Που βασιζεται αυτη η προσφορα? το που θα βρω φτηνα μακαρονια ξερω.
  13. τι νοημα έχει τοτε - αφου εγω δεν ξερω την τιμη αγορας του Σ/Μ - να μου λενε εκπτωση -50% χωρις να αναφερουν την αρχικη τιμη στην διαφήμιση ? για το κερδος που εχω σαν τελικος καταναλωτης αφησε με να αμφιβάλλω αφου σε Σκρουτζομαγαζο μπορει να το βρεις και πιο φθηνα
  14. αναφερομαι στις τηλεοπτικες διαφημίσεις.....πριν ξεκινησω να παω στο S/M.
  • Δημιουργία νέου...