Προς το περιεχόμενο

gus

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    96
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με gus

  • Ημερομηνία γέννησης 01/06/1977

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens, Manchester

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.222 προβολές προφίλ

gus's Achievements

Experienced

Experienced (12/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά

Πρόσφατες Διακρίσεις

3

Φήμη

  1. Δες το άρθρο 17. 1. Ο οδηγός επιτρέπεται να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα μόνον εφόσον μπορεί να το κόνει χωρίς κίνδυνο ή παρακώλυση της κυκλοφορίας και εφόσον προειδοποιήσει έγκαιρα γι' αυτό, σύμφωνα με το άρ8ρο 21 παρ. 2 του παρόντος Κώδικα. 5. Ο οδηγός, κατά το προσπέρασμα, υποχρεούται να αφήνει στο όχημα το οποίο προσπερνά αρκετό χώρο παραπλεύρως. Έχεις μπερδευτεί, δεν το προκαλεί το ποδήλατο το ατύχημα αλλα το αμάξι.
  2. Μπορείς να μου δείξεις που τα λέει αυτά ο ΚΟΚ? http://www.glavopoulos.com/el/kok-index/ Ακόμα περιμένω απάντηση στην προηγούμενη μου ερώτηση? Ελπίζω να μην ήταν απλά μια @@ριά για δημιουργία εντυπώσεων... Την τελευταία πρόταση δεν αξίζει καν να την σχολιάσω... Δυστυχώς το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται σαν κι εσένα...
  3. Τότε να περιμένεις μέχρι να είναι ασφαλές να προσπεράσεις. Τόσο απλά. Ακόμα περιμένω απάντηση στην ερώτηση τι εννοείς οταν λες πως ο ποδηλάτης είναι επικίνδυνος για τους άλλους?
  4. Για αυτό πρέπει να κρατάς απόσταση ασφαλείας (>1.5μ) οταν προσπερνάς ποδήλατο στο δρόμο. Μπορείς παρεμπιπτόντως να εξηγήσεις τι εννοείς οταν λες πως ο ποδηλάτης είναι επικίνδυνος για τους άλλους?
  5. Καταλαβαίνω τι εννοείς, δεν διατύπωσα καλα εγώ αυτό που ήθελα να πω. Το πρόβλημα που περιγράφεται αρχικά μιλάει για μια κατάσταση steady-state. Η επιτάχυνση απο πού προκύπτει? Λέει πουθενά πως οι κινητήρες είναι off και suddenly τους ανοίγουμε? Στη steady-state κατάσταση, οταν το speed of the wheels matches the speed of the treadmill, η σχετική ταχύτητα του αεροπλάνου (σε σχέση με εναν παρατηρητή που δεν κάθεται πανω στο treadmill) είναι μηδεν. Συμφωνείς με αυτό?
  6. Η παραδοχή που κάνει το αρχικό πρόβλημα (ανεξάρτητα αν ειναι εφικτή ή όχι in real life) είναι πως ανα πάσα στιγμή η ταχήτυτα του ιμάντα και η ταχύτητα του αεροπλάνου είναι ίση και αντίθετη. Edit: Ίσως το πρόβλημα ειναι πως δεν είναι ξεκάθαρη η διατύπωση και το ερμηνεύει κανεις όπως θέλει.
  7. Τι ακριβώς απεχθάνεσαι απο την αγγλική κουλτούρα που πιστεύεις θα είναι διαφορετικό στην Σκωτία?
  8. gus

    Τεστ iq της Μένσα

    https://en.wikipedia.org/wiki/Theory_of_multiple_intelligence Μένσα only tests a few of these
  9. gus

    Οινοπνευμα στις πληγες

    http://www.youtube.com/watch?v=Wvs13OiX7R8
  10. gus

    Αγορά Ποδηλάτου

    Εξαρτάται από τη χρήση που θα κάνεις... Γενικά τα παρακάτω είναι απαραίτητα με σειρά προτεραιότητας: Κράνος, γυαλιά ηλίου ποδηλάτου (ακόμα και το βράδυ με διάφανους φακούς για προστασία απο έντομα και πετραδάκια), φώτα (μπροστά & πίσω), αντικλεπτική αλυσίδα, τρόμπα, τσαντάκι, σαμπρέλα και εργαλέια (σε περίπτωση που σε πιάσει λάστιχο), θήκη για μπουκάλι νερού & μπουκάλι νερού, λασπωτήρες, κτλ..
  11. gus

    Παγκόσμιο Κύπελλο 2010

    ΛΟΛ!!! Εντάξει πάντως δεν είμαστε και ξεγραμμένοι τελείως. Καλή σχετικά είναι η κλήρωση και πολύ σημαντικό που παίζουμε με Αργεντινή στο τέλος οπου μάλλον θα έχουν περάσει. Απο ΒΕΤΟΤΟ: Ποιες δύο ομάδες θα προκριθούν από τη φάση των ομίλων; Αργεντινή1.08 Νιγηρία1.90 Νότια Κορέα3.25 Ελλάδα2.25 2.25 απόδοση να περάσουμε στους 16 δεν είναι άσχημα...
  • Δημιουργία νέου...