Προς το περιεχόμενο

Spaul1991

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    55
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.681 προβολές προφίλ

Spaul1991's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Αφοσιωμένος
  • Πρώτο Μήνυμα
  • Collaborator
  • 10 Classifieds
  • Εκκίνηση Συζήτησης

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/02/2024 11:54 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Πωλείται θήλαστρο νοσοκομειακό Spectra® Dual Compact , φορητό, διπλής άντλησης. Έχει δυνατότητα διαφορετικής ρύθμισης σε κάθε στήθος . Χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα και είναι σε άριστη κατάσταση. Η μπαταρία κρατάει για πολλές αντλήσεις χωρίς να μειώνεται η απόδοση. https://www.thiromed.gr/product-page/spectra-dual-compact-gold-ηλεκτρικό-θήλαστρο-διπλής-άντλησης Δίνεται με εγγύηση 3 ετών και εκπτωτικό κουπούνι 20% για αναλώσιμα θηλασμού της εταιρίας . Ημερομηνία αγοράς 7/04/2023 Δίνονται: 1. Θήλαστρο με φορτιστή 2. 2 μπουκάλια με πιπίλα μπιμπερό (οι πιπίλες είναι αχρησιμοποίητες) 3. 2 χοάνες 24mm ελάχιστα χρησιμοποιημένες 4. 2 χοάνες πολυβάθμιες σφραγισμένες (24mm-28mm) 5. Επιθέματα θηλών (συσκευασία 100+ τεμαχίων

    190 €

  2. Καταλαβα! Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις!
  3. Για ριξε τα φωτα σου γιατι μπερδεύτηκα!
  4. Μάλιστα. Αρα για να ανακεφαλαιωσω. Σημερα 18/1 μου μπήκε ο πρωτος μήνας, την τριτη 22/1 εχω παραλαβή απόφασης. Παρασκευη 25/1 θα μου μπει ο δεύτερος μήνας και απο κει και περα θα μπαινει την τελευταία Παρασκευή του καθε μηνα?
  5. Δεν το ξερα αυτο! Αρα για 1-2 μερες δεν πηρα. 🤯
  6. 22/11 τα εκανα τα χαρτιά εγω. Εστω κατι ψιλά δεν θα επρεπε να μπουν?
  7. Αυτό θα κάνω, απλά είχα διαβάσει οτι το επίδομα ξεκινάει απο την ημερομηνία υποβολής της αίτησης. Δηλαδή εφόσων παω στις 22 του μήνα να πάρω την απόφαση, ο δεύτερος μήνας θα μπει την Παρασκευή 25/1 (θεωρητικά πάντα) ?
  8. Καλημέρα στην ομάδα! Ερώτηση στους πιο έμπειρους καθώς μπήκα πρώτη φορά στο επίδομα ανεργίας. Είχα κάνει αίτηση στις 22/11/2018 στον ΟΑΕΔ Αγίας Παρασκευής. Ήξερα οτι θα μπω καθώς είχα φουλ ένσημα. Η πρώτη πληρωμή έγινε σήμερα μετα απο σχεδόν δύο μήνες με καθυστέρηση απ'οτι διάβασα σε άλλα άρθρα και ήταν 360€. Παραλαβή απόφασης έχω σε 4 μέρες απο τώρα. Ένας φίλος μου που έκανε στις 15/11/2018 στον ΟΑΕΔ Αγιου Στεφάνου (7 μέρες πιο πρίν δηλαδή) πήρε πρώτη πληρωμή στις 21/12/2018 και δεύτερη πληρωμή σήμερα και πηρε και δώρο Χριστουγέννων 30 ευρώ. Εγω που έχει περάσει τοσος καιρός περίμενα να παρω αναδρομικά 2 πληρωμές και να επαιρνα και καποιο μικρο πόσο δωρο Χριστουγέννων. Γιατί πήρα μονο εναν μηνα πληρωμής και καθόλου δωρο? Επίσης κάθε πότε θα μπαίνει?
  9. Spaul1991

    Ote tv extender

    Καλως!Ευχαριστω πολυ παιδια!
  10. Spaul1991

    Ote tv extender

    Κατι τελευταιο,εαν βαλω splitter στο hdmi θα εκπεμπουν και τα δυο hdmi αλλα με μειωμενη αποδοση η δεν εχει σημασια λογω του οτι ειναι ψηφιακο σημα?
  11. Spaul1991

    Ote tv extender

    Δεν το ηξερα αυτο,νομιζα οτι δινει σημα οπου ζητησει καποια συσκευη.Θα αφησω μονο τις 3 πανω,ευχαριστω πολυ .
  12. Spaul1991

    Ote tv extender

    Τα 3 δωματια χρησιμοποιω αλλα εφοσων στα αλλα 2 δεν ειναι συνδεδεμενη τηλεοραση επηρεαζει καπου?Και απο τα 3 που χρησιμοποιω ποτε δεν τα χρησιμοποιω ταυτοχρονα
  13. Spaul1991

    Ote tv extender

    Στις ταινιες εχω γραψει τα δωματια για να ξερω που καταληγει το καθε καλωδιο.Εχεις δικιο δεν εχει Rf out,απο το σκαρτ παιρνω.Αρα λογω αποστασης και ακαταλληλου καλωδιου εχω τοσο κακη εικονα.Οποτε η θα στειλω 2 εξωτερικα ethernet για να κερδισω μετρα σε συνδιασμο με ethernet to hdmi adaptor και να πετυχω full hd η θα κοιταξω να δω αν εχει εισοδο ο ενισχυτης ουτως ωστε να βαλω modulator.Σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας παιδια!
  14. Spaul1991

    Ote tv extender

    Τα καλωδια ηταν μονο αναμονες πριν,δεν ηταν συνδεδεμενο πανω κατι.Αυτο που εκανα ουσιαστικα ηταν να στειλω απο το Rf out του αποκωδικοποιητη του οτε ενα καλωδιο το οποιο συνδεσα με ολες τις αναμονες καμερων του καθε δωματιου,και στο καθε δωματιο συνδεσα την καθε αναμονη με RCA στην τηλεοραση
  15. Spaul1991

    Ote tv extender

    Ωραια η προταση σου αλλα ψαχνω για κατι πιο οικονομικο.Ματακι υπερυθρων εχω βαλει ηδη και αλλαζω καναλι απο καθε δωματιο καθως εχω παραγγειλει και τηλεκοντρολ.Δεν υπαρχει καποια συσκευη modulator πανω,μονο τα καλωδια ειναι.Αν αγορασω συσκευη Rca to hdmi converter και το συνδεσω στην εξοδο hdmi του αποκωδικοποιητη θα αποδιδει καλυτερα?Αλλιως σκεφτομουν να ριξω καλωδιο ethernet και να αγορασω ethernet to hdmi converters,ποια ειναι η γνωμη σου γιαυτο?
  • Δημιουργία νέου...