Προς το περιεχόμενο

tak_loyk

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    340
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Athens, Gerakas

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

tak_loyk's Achievements

  1. tak_loyk

    Football Manager 2024 [PC]

    Guilty as charged... Έχω απεξαρτηθεί να παίξω κάνα 2χρονο. Γέρασα/κουράστηκα/κάθε χρόνο τα ίδια. Αν δεν κάνουν κάποια πραγματικά αξιόλογη αλλαγή στο gameplay, πιθανολογώ ότι θα γλιτώσω για λίγο ακόμα τα διαζύγια/διατροφές κλπ
  2. tak_loyk

    Football Manager 2021

    off-topic: Σε ένα κόσμο που υπάρχει η 2Κ δεν μπορούμε να το χρεώσουμε σε άλλον αυτό. Βρωμιαραίοι! on-topic: Ναι, δεν σκίζουμε καλτσόν κάθε χρόνο με τα νέα features. Όμως πραγματικά δεν είναι εύκολο να βελτιώνεις συνεχώς και κάθε χρόνο ένα ήδη πολύ καλό προϊόν. Και στην τελική δεν είδα κάποιον να διαμαρτύρεται π.χ. γιατί δεν βελτιώνει το προϊόν της κάθε χρόνο η Coca-Cola...
  3. tak_loyk

    Football Manager 2021

    Ακόμα βλέπει εφιάλτες ο Νικολάκης
  4. tak_loyk

    Football Manager 2021

    Γιατί υπάρχει και κάτι άλλο?? 🤣
  5. tak_loyk

    NBA 2k18 [PC]

    Ξέρει κανείς αν μπορείς πλέον να κάνεις skip τα cutscenes? Ξεσκονίζω το steam και έλεγα να αρχίσω κάνα mycareer αλλά αυστηρά μόνο αν έχουν φτιάξει το skip.
  6. tak_loyk

    Total War: Three Kingdoms Review

    Για το παιχνίδι αυτό καθ'αυτό εκτός από άλλα παιχνίδια, ταινίες, παραδοσιακά φαγητά της Κίνας και άλλα άσχετα, έχει να πει κανείς? Συγγνώμη κιόλας...
  7. tak_loyk

    Football Manager 2019

    Ξημέρωμα καθημερινής 2003 (if i recall correctly) στο Γέρακα κάπου πίσω από τα λε(ω)φορεία του Τσόκα. Παράθυρο ανοιχό να βγαίνει η κάπνα γιατί κράζει η μάνα (η οποία έκραζε για τη μπόχα και όχι για το ότι έκανα 2 πακέτα τσιγάρα 20κάτι χρονώνε). PC χάρχαλο αλλά ικανό να σηκώσει το FM (CM τότε). Μανατζάρω Αιγάλεω. Το τεράστιο τότε Αιγάλεω όμως που νομίζω ότι χτύπαγε άνετα πρωτάθλημα στο σημερινό χάλι της SL. Δεν θυμάμαι πολλά πολλά αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ που έκανα εικόνα τον Μπάρκογλου, το Φωτάκη, τον Ψωμά, τον Παπουτσή, το Χλωρό, το Σκοπελίτη να κράζουν που έδωσα τον Αγρίτη. Νομίζω ότι σχεδόν τσέκαρα έξω από το παράθυρο να δω μη μου έχει στείλει τίποτα καλόπαιδα ο Θωμάς ο Μητρόπουλος. Εγώ πίστεψα σε δυο ξανθά αγόρια από Σκανδιναβία. Orri Freyr Oskarsson και Johan Porhalsson. Ακόμα τους θυμάμαι. "Ρε αυτοί φαίνονται καλοί". ΚΑΠΟΙΑ ΖΩΑ ΔΕ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΑΝΕ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ, ΕΥΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ. Παιχταράδες και οι δύο και σκοράρανε κατά ριπάς και ειδικά με το κεφάλι αυτός ο π@@στης ο Porhalsson ότι σηκωνόταν ψηλότερα από μαϊντανο το κάρφωνε κεφαλιά στο "Γ". Μπαγάσηδες συγκινήθηκα. Πάω να φάω ένα σουβλάκι με τζατζίκι (α ρε Στάθη). Για να σώσω το off-topic το '19 είναι πολύ καλό. Νομίζω το πιο πλήρες μετά από χρόνια. Λίγο δουλίτσα θέλει ακόμα στα κορδελάκια που κάνουν παίχτες και manager στις ανανεώσεις που φτάνει ο Ανδρούτσος να ζητάει συμβόλαιο και bonus υπογραφής λες και πάει ο Zlatan στο MLS. Α ρε τίγρη που θέλετε να σας καρφώνει δελτία στο ταβάνι.
  8. Το πήρε κανείς? Εντυπώσεις?
  9. 20 χρόνια έχω στο χώρο. Σε big-4 περιβάλλον. Ναι το παιδί πιο πάνω που ανέφερε τόσα θετικά, ισχύουν. Όλα. Θέλει πολλές ώρες δουλειά? Ναι, πολλές. Πάρα πολλές. Είναι όμως επένδυση για το μέλλον. Καλό θα ήταν να ξεφύγουμε από τη νοοτροπία του αυστηρού 8ώρου αν θέλουμε κάποια στιγμή να κάνουμε το extra mile στην καριέρα μας. Για να μην παρεξηγούμαι: Είναι κακό να απαιτείς να δουλεύεις 8ωρο? Σαφώς και όχι. Μπορείς να εξελιχθείς γρήγορα αν κάνεις μόνο τα απολύτως απαραίτητα σε ένα γρήγορο και απαιτητικό περιβάλλον? Δύσκολα εκτός αν είσαι genius. Τα λεφτά μετά από μια 10ετία-15ετία είναι πολλά (και δεν εννοώ τα 3-4 χιλιάρικα μικτά γιατί αυτά πλέον είναι mid-level) Αν δε σας ταιριάζει υπάρχει πάντα και η επιλογή του freelancer.
  10. tak_loyk

    Football Manager 2019

    Πάλι καλά που έκανες το quote και είδα (μετά από 200 χρόνια) ότι το 'χω γράψει λάθος... 😛
  11. tak_loyk

    Football Manager 2019

    Συγγνώμη, άρα για να καταλάβω. Μας πήρε περίπου 8-10 χρόνια για να ξαναγυρίσουμε το training πίσω όπως ήταν?
  12. tak_loyk

    NBA 2k18 [PC]

    To My Player πάντως εμένα μου έχει σπάσει τα νεύρα σε βαθμό που σταμάτησα εντελώς το game. Καμία αληθοφάνεια. Συμπεριφέρονται όλοι σαν καραγκιόζηδες, μιλάνε σα καθυστερημένοι (από πιτσιρίκια και γκόμενες μέχρι ιδιοκτήτες και επρόσωποι ομάδων) και χαιρετιούνται σα μέλη συμμορίας στο Bronx. Αχαρακτήριστοι διάλογοι με τον κάθε παρατρεχάμενο σεκιουριτά, καθαρίστρια και πάμπολλα cut scenes που δεν πάνε την ιστορία πουθενά ούτε και με ΜΗΔΑΜΙΝΟ impact στην ιστορία ή την πρόοδο του παίχτη. Και φυσικά όοοοολα αυτά χωρίς skip με αποτέλεσμα να καταστρέφεται εντελώς το replayability του mode καθώς αν πεις ότι θέλω να κάνω ένα νέο παίχτη για να δω και άλλη θέση κλπ να πρέπει να ξαναζήσεις αυτόν τον ΕΜΕΤΟ από την αρχή.
  13. tak_loyk

    Football Manager 2018

    Τιμημένο Κουτσοπόδι, ένδοξο Δρέπανο.
  14. tak_loyk

    Football Manager 2018

    2D και τα μυαλά στο mixer. Κάθε φορά που έχω επιχειρήσει να παίξω 3D μου τι δίνει γιατί με πάει σε FIFA λογικές και θέλω να σπάσω το joystick (γιατί έτσι τα λέγαμε παλιά)
  15. tak_loyk

    World Of Warcraft Topic v1

    Καμία ξινίλα δεν βγάζω. Τώρα αν έχεις καμιά μύγα εσύ δεν ξέρω. Σε κάθε περίπτωση, θυμάμαι τα friend list, αλλά να σου θυμήσω ότι μιλάς για πριν 12-13 χρόνια. Αντιλαμβάνεσαι το νούμερο; Εγώ π.χ. σήμερα είμαι 36. Οι wow-φίλοι μου το ίδιο. Δεν έχω τόσο άπλετο χρόνο να ρίξω. Και δεν είναι και νορμάλ εδώ που τα λέμε. Ξαναλέω. Το game τότε ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ τεράστιο time investment για leveling και μόνο, και πολλαπλάσιο για raiding. Μιλάμε για 12 ώρες τη μέρα minimum. Όποιος παλιός παίχτης έχει τόσο χρόνο σημαίνει ότι δεν κάνει τίποτα άλλο στη ζωή του, και τα πιτσιρίκια που μπορούν να διαθέσουν χρόνο τώρα, δεν έχουν ιδέα πως είναι το classic wow (γιατί ήταν ~3 χρονών) και θα ξενερώσουν απίστευτα βλέποντάς το. @PunishedSnake, να πεις του φίλου μου να πάει να τρίψει καμιά γριά, που μου θέλει και wow classic. "Ορμάει ο παλαιός". Ξέρει αυτός.
  • Δημιουργία νέου...