Προς το περιεχόμενο

Johnnie

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    527
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Σχετικά με Johnnie

  • Ημερομηνία γέννησης 28/02/1999

Πληροφορίες προφίλ

  • Φύλο
    Δεν το μαρτυρώ
  • Τοποθεσία
    NIKAIA

ΑΛΛΑ

  • Βιογραφικό
    When I'm good, I'm good ... but when I'm bad, I'm even better !!!
  • Τοποθεσία
    Νίκαια
  • Ενδιαφέροντα
    Everything
  • Απασχόληση
    Walker

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.242 προβολές προφίλ

Johnnie's Achievements

  1. Αφού το καθάρισες, τι παραπάνω να κάνει το "ειδικό CD"; Το πιο πιθανό είναι να είναι στα τελευταία του το laser, που είναι και ο αδύναμος κρίκος των CD/DVD players. Καθαρισμός, υπό κανονικές συνθήκες χρήσης, συνήθως δεν χρειάζεται.
  2. Μπορείς και στο πολύπριζο. Για τον υπολογιστή καλύτερο θα ήταν ένα UPS, βέβαια...
  3. Έχω τον HQ EL-EPM 02HQ (που αναφέρεται στο ποστ #10). Είχα πάνω του ένα UPS για λίγο καιρό και κάποια στιγμή σταμάτησε να δείχνει σωστές ενδείξεις (δείχνει ό,τι του 'ρθει). Υπάρχει περίπτωση να φταίει το UPS; Μήπως όταν κόβεται το ρεύμα του δικτύου της ΔΕΗ και λειτουργεί το UPS, στέλνει ανάποδα ρεύμα και έκαψε κάτι στον μετρητή;
  4. Αν είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις κολλήσει κανένα ιό, δοκίμασε άλλο data καλώδιο ή καλύτερα δοκίμασέ το σε άλλον υπολογιστή.
  5. Το "Ελ. Βενιζέλ." έχει μία σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα αεροδρόμια της χώρας : ΔΕΝ είναι κρατικό .
  6. Johnnie

    "Έσπασε" και το Blu Ray!

    Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς για όλους τους άλλους απαγορεύεται να βγάζουν προγράμματα που σπάνε τις προστασίες, εκτός από τη SlySoft. :cool:
  7. Johnnie

    Το SP3 για XP μυρίζει…Vista!

    H Micro$οft έχει να βγάλει καινούργιο λειτουργικό από την εποχή που κυκλοφόρησαν τα 2000. Όλα τ'άλλα είναι ξαναζεσταμένο (=ανούσιο) φαγητό. Τέλος.
  8. Μαρία, 1000 ευχαριστώ !!! Χρόνια σου πολλά και καλά. :cool:
  9. Χελπ μι πληζ. Μήπως ξέρει κανείς το παρακάτω χορευτικό κομμάτι δεκαετίας '80 ? ___Sample___ Δυστυχώς όποιος το βρει δεν κερδίζει τίποτ' άλλο εκτός απ'την ευγνωμοσύνη μου :wink: . :cool:
  10. Αν κάποιος έχει τεύχη κάποιου περιοδικού και τα σκανάρει, δεν είναι παράνομο. Παράνομο είναι να αρχίσει να τα μοιράζει (εκτός κι αν έχει πάρει άδεια από την εταιρεία)...
  11. Και για όσους δεν έχουν δει ποτέ το Pixel (ή δεν έχουν πια τα παλιά τεύχη και θέλουν να το ξαναθυμηθούν), ορίστε μία σελίδα που έχει εξώφυλλα και μερικά τεύχη σκαναρισμένα :!: Παρόλο που αρκετά Links και φωτογραφίες έχουν πέσει, μερικά δουλεύουν ακόμα... 8) 8) 8) Edit: Τελικά ένα τεύχος μόνο βρήκα να υπάρχει, το τεύχος 28 (Δεκέμβριος 1986). Παρά τίποτα ... :neutral:
  12. Τι μας θυμίζεις τώρα !!!!!! Ηρωικές εποχές εκείνες... ;-) Εκείνη η παλιά εκπομπή της ΕΡΤ (η πρώτη, αν δεν κάνω λάθος, εκπομπή για υπολογιστές στην τηλεόραση), λεγόταν Computer Show και την παρουσίαζαν 2 συντάκτες του Pixel, ο Αντώνης Λεκόπουλος και ο Γιώργος Κυπαρίσσης. O Λεκόπουλος αρθογραφεί για τα περιοδικά της εταιρίας MOTOTECH και ο Κυπαρίσσης πρέπει να είναι αυτός που αναφέρεται σε αυτή τη σελίδα. 8) 8) 8)
  13. Εκπέμπω στους 1.400 μεγάκυκλους.
  • Δημιουργία νέου...