Προς το περιεχόμενο

kavaliotis

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    3.137
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

ΑΛΛΑ

  • Τοποθεσία
    Καβάλα - Θεσσαλονίκη
  • Απασχόληση
    DoWnLoADeR :p

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

kavaliotis's Achievements

  1. Εάν απολαμβάνεις το Cinobo απλά διασκέδασέ το και η συνδρομή σου θα συνεχιστεί μετά από τη λήξη της προσφοράς με τη μηνιαία χρέωση στα 8.99€. Εάν ακυρώσεις πριν τη λήξη της προσφοράς δε θα υπάρξει επόμενη χρέωση στην κάρτα σου.
  2. Παίδες τα 200€ επιστροφή max είναι αν αγοράσεις κάτι μέχρι 1.000€. Από τα 1.000€ και πάνω ΟΤΙ και να αγοράσεις, πάλι 200€ θα είναι η επιστροφή! Όποτε εννοείται το παίρνεις ΧΩΡΙΣ να πληρώσεις τον ΦΠΑ. Στα 1.599€ που θες να αγοράσεις είσαι 1.290€ + ΦΠΑ. Όσο για αγορές 39Α με Payzy, δεν νομίζω να παίζει ρόλο αν τα τραβάς τα λεφτά από επαγγελματικό λογαριασμό ή όχι αφού στην ουσία «φορτώνεις» την Payzy με λεφτά και ως πληρωμή φαίνεται η Payzy κάρτα και όχι κάποιος επαγγελματικός ή μη λογαριασμός.
  3. Η προσφορά είναι ΜΟΝΟ για αγορά μέσω καταστημάτων! Το θέμα είναι αν η PAYZY δικαιολογεί τιμολόγια στην προσφορά της. Γιατί ο Γερμανός έτσι κι αλλιώς είναι υποχρεωμένος να στο κόψει με 39Α.
  4. Άραγε να μπορούμε να το συνδυάσουμε με τιμολόγιο ή είναι μόνο με απόδειξη; Γιατί με τιμολόγιο και 4 χρόνια εγγύηση (αντί για 1 χρόνο που είναι με τιμολόγιο) θα είναι προσφοράρα!
  5. kavaliotis

    Skroutz Plus

    Αυτά συμβαίνουν όταν παίρνουν αέρα τα μυαλά μιας εταιρίας και ζητάει όλο και περισσότερο κέρδος για τους μετόχους της αρχίζοντας σιγά σιγά να ακυρώνει αυτά που την έκαναν διάσημη. Δεν πειράζει, ο ανταγωνισμός ξεκίνησε και μετά θα παρακαλάνε.
  6. kavaliotis

    Skroutz Plus

    Εγώ όσες επιστροφές κάνω τις στέλνω απευθείας στο skroutz. Στις παραγγελίες σου μέσα στην καθεμία έχει κουμπάκι ΑΙΤΗΜΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ. Από εκεί τις στέλνουν στο κατάστημα και μετά ανάλογα τί έχεις διαλέξει είτε σου κάνουν αντικατάσταση είτε επιστροφή τα χρήματα στην κάρτα σου.
  7. kavaliotis

    Skroutz Plus

    Η παραγγελία σου υπερβαίνει το όριο των 5 αποστολών με έκδοση τιμολογίου μέσω Skroutz Plus τις τελευταίες 30 ημέρες. Ισχύουν βασικές χρεώσεις μεταφορικών. Καινούργια ανωμαλία από το Skroutz+. Τί βλακεία είναι πάλι αυτή και πότε έγινε αυτή η αλλαγή;;; Χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά την υπηρεσία από τότε που έγινε οπότε πρέπει η αλλαγή να έγινε στα πολύ κοντά. Και απορώ, χωρίς ειδοποίηση και με το έτσι θέλω;; Δεν ισχύει κάτι με το "συμβόλαιο" που κλείνουμε όταν αγοράζουμε μια υπηρεσία;; Μπορούμε κάπως να διαμαρτυρηθούμε μαζικά;; Ατομικά τους έστειλα email αλλά θα με γειώσουν..
  8. Άμα έχεις κάνει χρήση των πόντων δεν δικαιούσαι επιστροφή. Δυστυχώς την πάτησες.
  9. Με κάρτα online τί σημαίνει; Προμήθεια κρατάει από την winbank, από το web banking δλδ και το mobile banking. Το νερό πχ η κάθε πόλη έχει τον δικό της τρόπο online πληρωμής και δεν είναι πχ σαν την ΔΕΗ που μπορείς να την πληρώσεις από το δικό της app. Οπότε δεν την γλυτώνεις την προμήθεια. Εντάξει 0.60€ είναι αλλά επί 12 μήνες είναι 7,2€ οπότε αν μπορείς να τα γλυτώσεις με αυτήν την προσφορά why not.. Δεν έχει βέβαια σημασία που θα βγούμε έξω και αυτά τα 7€ θα τα πιούμε σε μερικά λεπτά, σημασία έχει που πετυχαίνεις καλό deal!
  10. Guys αν δεν τα πληρώσω τώρα και βάλω παραλαβή από το κατάστημα που σημαίνει ότι ίσως παραλάβω και μετά τις 16/11 που λήγει η προσφορά, θα επωφεληθώ από το ΔΩΡΟ ΦΠΑ και το 20% επιστροφή; Μαζί με το ΑΛΛΑΖΩ ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ βγαίνουν τζάμπα αυτά που θέλω. Αλλά τέτοια ώρα δεν έχω τόσα λεφτά μέσα στην κάρτα.
  11. Σήμερα ήρθε και σε εμένα το κουπόνι της Mediamarkt. Της Samsung πότε το έκανες; Το τιμολόγιο μου είχε ημερομηνία αγοράς 31/10. Επίσης τα κουπόνια τα βλέπουμε online πουθενά στον λογαριασμό μας στην Mediamarkt ή μόνο στο Viber που ήρθανε;
  12. Οπότε για ένα κλιματιστικό που κοστίζει 699€, με την κρατική έκπτωση 35% που πήραν οι περισσότεροι πάει στα 454€ και η €πιστροφή 20% εφαρμόζεται σε αυτά τα 454€ (άρα 90,8€), όποτε πάμε στα 363,2€. Συνολική έκπτωση 48%. Not bad.
  13. Μόλις μίλησα με mediamarkt, αρχικά έχω κάνει την παραγγελία για τηλεόραση στις 27/10 μέσω του site με τιμολόγιο. Πριν μερικές μέρες μου πιστώθηκε το 1% από το €πιστροφή και σε ερώτηση μου είπανε ότι το υπόλοιπο 19% θέλει 4-5 εργάσιμες. Επειδή έχουν περάσει κατά πολύ το δηλώσανε ως αίτημα για το λογιστήριο τους να δουν γιατί δεν μπήκαν τα λεφτά. Επίσης για τις δωροεπιταγές που είχε δώρο η τηλεόραση, μου είπαν ότι θα έρθουν με SMS και email στο κινητό μου μέχρι τις 22/11 ή από τις 22/11 (μια μου έλεγε το ένα μια το άλλο!) και είναι για αγορές ίσης ή μεγαλύτερης αξίας από 22/11 εώς 22/12 από Public και Mediamarkt. Όσο για την ηχόμπαρα Q800 που είχε δώρο, έκανα προχθές την διαδικασία γιατί άργησαν να μου στείλουν το τιμολόγιο και είπανε ότι σε 4-5 εργάσιμες θα έρθει απάντηση. Έλαβα πάντως άμεσα email μόλις υπέβαλα την αίτηση που λέει τα στοιχεία μου και ότι είναι υπό επεξεργασία. Ίδωμεν..
  • Δημιουργία νέου...